Orijinalini görmek için tıklayınız : evo mu sattım
arkadaşlar. bugün evo mu takasla sattım... renault clio 3 hb.. 2008 1.5 dizel. 49000 km de araçla üste 17bin tl alarak sattım.. benim evo 1.3 multijet beyaz skydome dynamic. 7500 km de
sizce nasıl ?
Hayırlı olsun. Birde nerelisiniz?:)
Hayırlı olsun. Birde nerelisiniz?:)
mersin mut.
Bende Samsunluyum soyadına az rastlıyorumda belki dedim:)
Hayirlisi olsun, özel değilse takas etme amaciniz neydi sorabilir miyim, memnun değilmiydiniz evo dan.
StrawBeeRy
10/06/2011, 21:37
attan inip eşşeğe binmek gibi birşey olmuş.tabiki belkide özel bir sebebi olabilir.hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın
para tatlı gelmiştir güzel satış olmuş sizin için
erosistanbul
10/06/2011, 21:50
hayırlısı olsun
barisunye
10/06/2011, 22:08
clio temızse değeri 20den aşağı değildir....17de uste almıssınız guzel alısveriş:)
paranın tatlı gelmesi diyelim:D bu arada clio da boya ve değişen yok... iyi denk getirdim sanırım
O clio yu bu mevsim internete 22-23 den satılığa çıkarsan seni hergün en az 40 kişi arar :) iyi takas hayırlı olsun.
BatuhanOkan
10/06/2011, 23:18
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..
SUPERMAN
10/06/2011, 23:22
hayırlı olsun :)
paranın tatlı gelmesi diyelim:D bu arada clio da boya ve değişen yok... iyi denk getirdim sanırım
evoyla clioyu karşilaştirabilir misiniz. artilari eksileri.
evoyla clioyu karşilaştirabilir misiniz. artilari eksileri.
clio ya binmek daha nasip olmadı.. ilk göz ağrım evom başka tabiki.her türlü evo derim
hemen hemen aynı paraya denk geliyor o dediğin clio şu anda 20 bin falan 17 koydun mu 37 lira oluyor iyi fiyat..
hayırlı olsun ..gayet iyi bir takas olmuş
çok güzel bir takas olmuş.
Allah kaza bela vermesin
blk_hakan
12/06/2011, 23:27
İnşallah pişman olmazsınız opelden inip murata binmek gibi olmus sizin iş hayırlısı olsun...
güzel takas clioda güzel araba hayırlı olsun