Orijinalini görmek için tıklayınız : cam film hakkında
yetkili servislerde yaptırabilirmiyiz ? tavsiye edermisiniz ? gece görüşte sorun olurmu ..maliyet ne kadardır ? yan camı çıkartıptamı takıyorlar ..bide cezası var diyorlar..
cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yaptıcağınız film önemli.Aracın içi görünmeyecek kadar koyu film yasak diye biliyorum ben.Biraz daha acık renk taktırrsanız problem olcağını sanmam.Fiyatları değişir kalitesine göre.Sececeğiniz markayada dikkat edin mutlaka..
servise taktırabilirsin ama sanırım onlarda başka firmaya yaptırıolar. benimkini servis 3m e yaptırdı. gece görüşte bir problem yok. tabi film tonu na bağlı.. cezaya gelincee yazarlar. yazmak isterlerse yazarlar. yazmamaları için lazerle yaptırman lazım. ama ceza yazmak isteyen yine yazar örneği var:)
bahadir77
08/06/2011, 19:50
ben de 2 numara fılm yaptırdım koyulugu gayet ıyı. gece gorustede herhangıbır sıkını yok aracımın ıcı gece net olarak gozukmuyor.
tavsıyem ıyı bı yerde yaptırtmanız. hem amerıkan fılm yapıyorlar hemde uzun sure garantı verıyorlar. ayrıca kullanmaya basladıktan sonra cam kırılmalarındada aynı tonu bulma sansınız daha fazla.
on cama yaptırtmamanızı tavsıye ederım.yaptıranlar var cunkı. yan camları sookup yaparlarsa daha saglıklı olur. arka camı zaten sokmeden yapıyorlar.
her tonu yasak ruhsata işli olmadığı için ama polise denk gelmek şans işi
bahadir77
08/06/2011, 22:58
her tonu yasak ruhsata işli olmadığı için ama polise denk gelmek şans işi
evet her tonu yasak ama artık nerdeyse herkes cam film kullanıyor.
peki ruhsata işletmek için ne yapmak gerekli maliyeti ne oluyor. ekstra bırseymı vermek lazım pekı...
bahadir77
08/06/2011, 23:13
tanıdık falan bulsakda mı olmaz.
pekala yaptıran nasıl yaptırıyor torpılle mı yoksam bellı bır ucretı varmı??
atıyorum 250 tl atıyorum 175 tl gıbı.....
işli değil kullananın benim aracımda da var muayenede de sıkıntı olmuyor
bahadir77
08/06/2011, 23:20
yok bende de 2 numara var zaten cok gectım ekıp arabasının yanından sıkıntı yaratmadılar bu gune kadar 3 ay oldu..
ama gercekten mukemmel bırsey fılmlı olması camların.
gunes nerdeyse hıc etkılemıyor arabayı...
bundan 3 sene once fılmsız bır arabayla tatıle gıtmıstım bodruma sabah ıstanbuldan cıktım yola tum oglen gunesını yedım sol koluma bır vardım kı otele sol kol kıpkırmızı.. amele yanıgı olmusum sagda bısey yok sol kıpkırmızı...
Orası öyle faydalı gerçekten ama tabi.Bir de riski olmasa polis yönünden :)
bahadir77
08/06/2011, 23:30
ee her guzelın bır kusuru var....
orası öyle ama değer tabiki
Markaya çok fazla takılmayın. 3-5 yıl garanti veren biyerde bulabileceğiniz en ucuza taktırın. Serviste 400TL demişlerdi. Ben 120tl ye taktırdım. Fakat taktırdığınız markanın belgesine bakın ve hangi filtrelere sahip olduğunu inceleyin. Polis söktürürse ucuz olduğu için canınız yanmaz. Ama ceza keserse o kötü. Oda şanssss.
StrawBeeRy
09/06/2011, 12:04
servislerde ortalama 250 ile 400 lira arasında değişebiliyor
karaduman77
10/06/2011, 11:58
arkadaşlar 1 numara çokmu açık olur?yaptıracağım yer şirinevler de erdoğan oto cam film center diye bir yer hiç duymadım ama global marka cam filmi takıyoruz 200 Tl dedi markayı duydunuz mu? fiyat nasıl
ahmet_erzurumlu
10/06/2011, 12:07
bende bugün taktırcam polis yazarsada yazssın bir hafta içinde deri direksiyon güneşten mahvoldu çok çirkin gözüküyo
arkadaşlar 1 numara çokmu açık olur?yaptıracağım yer şirinevler de erdoğan oto cam film center diye bir yer hiç duymadım ama global marka cam filmi takıyoruz 200 Tl dedi markayı duydunuz mu? fiyat nasıl
markayı bilmiyorum ama 100 tl fazla filim yaptırmayın kötü polisler canınızı sıkar benim önerim 2 numara yaptımanız 1 numara görüntü olarak tatmin etmeyebilir...
sahibindende ilanı olan bir yer 90 liraya çekiyor solarguard marka filmi...
istanbulda malesef ankarada olsa hemen çektirirdim...
ahmet_erzurumlu
10/06/2011, 12:34
bzim burda 80 liradan başlıyo 175 liraya kadar film var usta kendini çok övdü bakalım bugün taktırmayı düşünüyorum. ama ucuz mu taktırsam yoksa iyisenden mi karar veremedim
erosistanbul
10/06/2011, 13:23
evet her tonu yasak ama artık nerdeyse herkes cam film kullanıyor.
peki ruhsata işletmek için ne yapmak gerekli maliyeti ne oluyor. ekstra bırseymı vermek lazım pekı...
ruhsata ancak sağlık nedenlerden dolayı işletilebiliyor.devlet hastanesinden kurul raporu almanız yeterli. güneşe alerjisi gibi nedenlerden dolayı alacağınız raporla trafik şube müdürlüğüne istenilen diğer evraklarla birlikte veriyorsunuz. onlarda kendi içinde değerlendirmeye alıyorlar.1 hafta 10gün içinde sonucu bildiriyorlar. trafik isterse aracınızı engelli sınıfınada alabilir. aracı ruhsat sahibi dışında kimse kullanamaz. yoksa cezai müedeyeye girer. bunca uğraşlar sonucunda raporunuz kabul edilmeyebilir. yani raporu almak bi dert, kabul ettirmek ayrı bi dert.maliyet konusuna gelince sadece ruhsat değiştirme masrafı var.
lazer falan yapıldığı söylenmiş. ama o konuda bilgim yok. bi araştırmak lazım.
kaba bi tabirle bi söz vardır." iti görmektense çalıyı dolaşmak lazım." teşbihte hata olmaz. söz misali yani. en mantıklısı stor perde, bod perde kullanmak. veya başka çözümlere yönelmek. SAYGILAR.
Abarth_GP
10/06/2011, 13:48
acaba arkaları 3 numara yapsak on ıkı camı 2 numara yapsak sızce nasıl olur bızım burdada 80den baslıyor bencede ucuzu olmalı polıs sok dedımı ıcınız gıtmemesı lazım.Polıs ceza yazmıyor ayrıca aracı baglıyor tekrar muayene vs hos seyler deıl sokmek daha akıllıca
Bence hepsinde 2 numara ideal.Ama ön camı yaptırmayın.
blackhawk
10/06/2011, 15:22
İzmir'de 3M filmi 200 tl çekiyorlar 5 yıl garantili
karaduman77
10/06/2011, 16:54
1 veyahut 2 numara araçta nasıl duruyor resim koyabilecek bir arkadaş varmı?
kifanhom
11/06/2011, 01:31
eski aracıma llumar 35 kodlu filmden yaptırmıştım
ne trafikte nede 2 sefer muayenede sorun yaşamadım
güneşin etkili sıcağını da oldukça fazla kesiyordu
karaduman77
11/06/2011, 08:49
Slm kerem,
aracının içerisi belli oluyormu?görüşle ilgili bir sıkıntı varmı?
Ben daha dün yaptırdım 2 numara aracım siyah renk oluğundan sanki orjinalinde varmış gibi bir hava verdi dışarıdan bakınca arka taraf hemen hemen hiç görünmüyo ön tarafta ön camda film olmadığı için arkaya nazaran daha fazla görünüyo tanıdığım vardı 100 tl ya taktırdım inşallah amacıma hizmet eder görüntüsü süper....
hilmiusta
11/06/2011, 09:57
ya arkadaslr yaprırsammmı yaptırmasammı benım araba bı de sıyah cok dıkkat cekıyor araba sıyah canlar sıyah kıl polısler le hıc ugrasmak ıstemıyourm amam cocuk ta yanıyor gunestgen bakamıyor perde mı alsam bılmıyourm yanı
karaduman77
11/06/2011, 11:06
hayırlı olsun osman bey
benim araçta siyah peki geceleyin sürüş açısından bir sıkıntı varmı?aracınızın varsa filimli haliyle resmini koyabilirmisiniz..
Slm kerem,
aracının içerisi belli oluyormu?görüşle ilgili bir sıkıntı varmı?
Merhaba gece filmsiz cama göre biraz düşüyor görüş ama bir sıkıntı olmuyor.
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/27008-gri-mevsim-son-hali.html(2 numara cam filmi)