Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabamı çizmişler
ERDEM1907
08/06/2011, 10:30
dün işten geldin bir iş için arabayı almam gerekti binamızın arkasında bulunan etrafı duvar ve ferforjeli otoparktaki arabanın kaportaya büyük çaplı daireler çizilmiş yapan da muhtemelen çocuk yetişikinler bu kadar uğraşmaz 10-15 santimlik çivi veya anahtarla çizer. Neyseki çizikler çok derin değil. Burdan onu yapana değil ama ona sahip çıkmayan gerekli terbiyeyi ahlakı vermeyen ana-babaya ve bütün sülalesine selamlar...
jrgakbulut
08/06/2011, 10:35
yazık ya çok geçmiş olsun biz o kadar zorluklar içinde arac sahibi olalim iki üçte .... gelsin çizsin çok geçmiş olsn arkadasim
1ocak2011
08/06/2011, 10:51
Bence bu akşam arabanın yanına çık, oradaki tüm bebelere söv...
bizim ülkemizin özelliği servet düşmanlığı
Erdem geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu bir durum... :(
geçmiş olsun abi oluyor malesef. veletler başa bela...
ERDEM1907
08/06/2011, 14:39
tşk ederim arkadaşlar sağolun . Bir hafta önce yeni bir ev aldım binanın arkası açık otopark altı kapalı otopark bundan sonra kapalıya çekicem. Milletin çocuğu bizim otoparkı girip arabamı çiziyor bir pasta-cilalık işi var ama niye zarar veriyorsun onu anlamıyorum? Bunların ana babaları biz çocuğu yapalım çayıra salalım Mevla kayırır mantığındalar.
arkadaşlar böyle insanlar çok.evomun başına gelmeyen kalmadı.geçen gün sol aksı koptu.millette ne göz var.hocaya gittim senin kötülüğünü isteyenler var dedi isim isim aynende doğru çıktı:)neyse fiorino aldık onuda çiziyorlar paso.böyle varlıklar malesef var ülkemizde:)
Aynı dertten muzdarip biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Söyleyecek söz bulamıyorum..
Geçmiş olsun :(
Enteresan bir tespitim var, bir çocuğa bisiklet alırsan bu tür davranışlarda bulunmuyor. Çünkü kendine ait bir araç sahibi oluyor ve psikolojik olarak onu sahiplenip olgunlaşıyor. Ciddiyim.. İsteyerek araçları çizen çocuklar genelde yoksul ailelerin başıboş çocukları oluyor.
Geçmiş olsun ah bi yakalasam birini çizerken.
ahmet_erzurumlu
08/06/2011, 15:42
geçmiş olsun
geçmiş olsun, durduk yere can sıkıcı bir durum
**çıyo gibi doğuruyolar abi ıspartada olsan ben hallederdim ama geçmiş olsun :)
ERDEM1907
08/06/2011, 20:19
öyle alın teriyle helal paranla al gelsin birtane ş.sizin evladı çizsin gitsin. İt sürüsü gibi salmışlar sokağa.
Enteresan bir tespitim var, bir çocuğa bisiklet alırsan bu tür davranışlarda bulunmuyor. Çünkü kendine ait bir araç sahibi oluyor ve psikolojik olarak onu sahiplenip olgunlaşıyor. Ciddiyim.. İsteyerek araçları çizen çocuklar genelde yoksul ailelerin başıboş çocukları oluyor.
İlginç bir tespit olmuş gerçekten, doğruluk payi yüksek gibi.
ERDEM1907
08/06/2011, 20:55
mahallenin bütün fırlamalarına birer bisiklet alayım o zaman kesin çözüm olsun:)
demirçekirdek
08/06/2011, 21:00
geçmiş olsun . geçen hafta benim başıma geldi park halindeyken 2 aylık evo mun tamponuna sürtmüşlerdi. moralim çok bozuldu . canın sağ olsun çizik önemli değil halolur.
jrgakbulut
08/06/2011, 22:10
Aynı dertten muzdarip biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Söyleyecek söz bulamıyorum..
Geçmiş olsun :(
:) bu seferde diger çcuklar daha fazla çizer niye bana almiyosun diye duyan gelir:D
örn:
-laannn buna bisiklet almiş bu adam arabayi çizdi diye
-yürü lan bizdde çizelim bizede alir :D
çocuk zekası:D:D:D:D
:kewlpics:
dün işten geldin bir iş için arabayı almam gerekti binamızın arkasında bulunan etrafı duvar ve ferforjeli otoparktaki arabanın kaportaya büyük çaplı daireler çizilmiş yapan da muhtemelen çocuk yetişikinler bu kadar uğraşmaz 10-15 santimlik çivi veya anahtarla çizer. Neyseki çizikler çok derin değil. Burdan onu yapana değil ama ona sahip çıkmayan gerekli terbiyeyi ahlakı vermeyen ana-babaya ve bütün sülalesine selamlar...
insan biraz aile terbiyesi verir. yazık yaa. çok geçmiş olsun..
Sırf bu yüzden defalarca böyle hareketlere maruz kalan güzeller güzeli Bravomu sattım. Evimde garajım var ama işyerimde böyle bir imkanım yok. İnsan değil bunlar bulduğunu imha edeceksin. Astam gümüştü o kadar dikkat çekmiyordu tabi itin biri sol çamurluktan başlamış botdan boya gidecekken sol kapıdayken yetiştim. Polisaj makinası yerine kafasını sürte sürte yok ettim çizikleri. Be namussuz o arabayı alacak parayı kazanmak için namusumla hilesiz hurdasız yıllarca ** gibi çalışayım sen gel çiz. En büyük sebepte dediğiniz gibi aileler sanki kedi köpekmiş gibi evlatlarını sokağa salıyorlar