Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da bizim minnak Puntocumuz :)
PoLLiaNNa
07/06/2011, 14:17
Eminim ileride babasının başının etini yiyecek... Şimdiden vites topuzuna aşık... :)))
Soyuna benzemese ... Olurmuş, armut dibine düşermiş, var mı başka ata sözü bilen...:)
Punto_Can
07/06/2011, 14:20
maaşallah çok tatlı, allah analı babalı büyüstün. plakada cuk oturmuş :) ilerde hızlı şoför olacağı direksiyonu tutuşundan belli :)
Dün akşam üçüncü vitesle giderken birden bire devir yükselmeye başladı, dedim noluo bi baktım boşa atmış kereta daha 11 aylık...!
allah analı babalı büyütsün
maaşallah...çok tatlıymış...
GünahsizSeytan
08/06/2011, 02:09
Cok tatlı maşallah:))
vonali26
08/06/2011, 02:25
Dün akşam üçüncü vitesle giderken birden bire devir yükselmeye başladı, dedim noluo bi baktım boşa atmış kereta daha 11 aylık...!
Ne olur ne olmaz Allah korusun!
Çocuklarımızı lütfen arka koltukta seyahat ettirelim.....
Punto culara bu yakışır....
PoLLiaNNa
08/06/2011, 17:06
Haklısınız tabiki biz yerimizi biliriz tontişimle arkada oturuyoruz hep,ama zaptedemediğimiz zamanlarda sırf göstergeler ilgisini çektiği için kısa mesafelerde öne oturuyoruz. bizde yalan yok... uyarınız içinde ayrıca teşekkür ederiz, doğru olanda bu aslında...
Maşaallah, Allah Analı Babalı büyütsün ama ilerde babasının başına çoook çoraplar örer şimdiden belli :)
PoLLiaNNa
08/06/2011, 17:17
Maşaallah, Allah Analı Babalı büyütsün ama ilerde babasının başına çoook çoraplar örer şimdiden belli :)
Annesiyle babasına benzerse zırt pırt araba kaçırır :)))
onur2901
08/06/2011, 17:38
çok tatlı maşallah, analı babalı büyüsün