Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıfları söktüm nasıl yıkamak lazım :)
Ziyaretçi049
06/06/2011, 14:12
Arkadaşlar herkeze iyi günler,
Bu gün bir hevesle başladım Puntomun koltuklarını sökmeye şimdilik ön koltukların kılıflarını binbir bela söktüm ama canıma tak ettirtti kılıfları sökmek :D
Öğleden sonra'da arka kılıfları sökücem bunları nasıl yıkamamı tavsiye edersiniz?
Çamaşır makinasına attırtmayı planlıyorum ben
çamaşır makinesine at gitsin abi...
matushella
06/06/2011, 14:59
Nasıl söktüğünüde anlatırsan iyi olur :D Koltuk arkasında fermuarlar var ama kafalıktan nasıl çıkacak o kılıf? Söksek sonradan nasıl geri takıcaz birde yamuk yumuk yapmadan :D
Ziyaretçi049
06/06/2011, 15:13
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/6/5537.jpg
Sökme işlemi çok zahmetli bakalım nasıl takıcaz :D
Arka koltukların altını söktüm ama üst kısımlarını sökemedim sökebilen varmı
bi genel temizlik ürünü alamadın demi :D :D
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/6/5537.jpg
Sökme işlemi çok zahmetli bakalım nasıl takıcaz :D
Arka koltukların altını söktüm ama üst kısımlarını sökemedim sökebilen varmı
süpermiş :D
ince işçilik.
Ziyaretçi049
06/06/2011, 16:28
Koltuklar sökük halinide çekicektim unutmuşum :S
Takarken çekerim artık :)
Oğuz aldım bi ürün denedim siyah kısmı mahvetti öylece duruyo o üründe boşa verdik 20tl :D
Ben nasıl takıcam onu merak ediyorum şimdi bunları
matushella
06/06/2011, 16:30
Parçalamışsın gibi bir havası var :D Kolay gelsin çok merak ediyorum takabilecekmisiniz :D
Ziyaretçi049
06/06/2011, 17:07
Parçalamadım parçalamadım merak etme :)
Makinaya attık şimdi yıkanıyorlar inşallah çekme vs. yapmaz
Akşam üstü'de arka koltukların sırt bölümlerine girişicem
PoLLiaNNa
06/06/2011, 18:40
-Önce kahveyi döküyoruz, yetmedi birazda tükenmez kalem mürekkebi, hatta olayı abartıp birde çamura buluyoruz
-Ayyy naptttıınnnnn
-Telaş yok Vanish Cosla Action herşeyin üstesinden gelir :)))
erosistanbul
06/06/2011, 18:47
Orhan kardeş denizi geçmişsin, derede boğuluyon. asıl iş koltuk sökmekti, onu halletmişsin daha ne olsun. ver kılıfları bi hatuna bak nası temizliyo. :D
Beyler dun gece arabanın yolcu koltuguna bıra dokuldu pıs pıs kokuyor bu kılıflar cıkıyorsa yıkayıp bu kokudan kurtulmam lazım bugun araca bınesım bıle gelmedı vallahı
Allah kolaylık versin valla çok zor bir işe girmişsin umarım yıkanınca çekmez koltuk kumaşları
ykaya1983
06/06/2011, 21:48
Koltuklar sökük halinide çekicektim unutmuşum :S
Takarken çekerim artık :)
Oğuz aldım bi ürün denedim siyah kısmı mahvetti öylece duruyo o üründe boşa verdik 20tl :D
Ben nasıl takıcam onu merak ediyorum şimdi bunları
Bu koltuk yüzünü çıkarınca altta çıkan malzemenin türü ne merak ettim?Mesela koltuğun üzerine kötü bir sıvı döküldüğünde koltuk kılıfını yıkamak yeterli oluyor mu?Dökülen sıvı koltuk kılıfını geçip alttaki malzemenin içine girmiyor mu?
ıspartaya gelince ara yapıverem ben :D