Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni araç kokusu
yeni araçlarınızdaki koku ne kadar süre gitmektedir.
içinde sigara içmezsen daha çok kalır.. ama sıfır araç kokuları satılıyor.. onlardan al.. ömür boyu kullan....
nerede satıldığını bilmiyorum... ama bir araba kiralama şirketinde çalışan yakınım söylemişti... araçları satarken sıfır araç kokusu sıkıyorlar diye...
bulsam alırım ben de güzel koku :)
aksesuarcılarda vardır....
kifanhom
06/06/2011, 00:18
california scents
newport new car kokusu var isteyene satabilirim
Ben araci alali 17 gün oldu, koku hala duruyor :)
california scents
newport new car kokusu var isteyene satabilirim
fiyat nedir?
Araçta sigara içmiyoruz,6 ay oldu koku hala duruyor...
kifanhom
06/06/2011, 00:36
fiyat nedir?
15 liraya veririm arkadaşım
bahadir77
06/06/2011, 00:37
benım 3 aya yaklastı kokuda eksılme azalma yok. sıgara ıcmıyorum. ıcırmıyorum. bırde aracın klıma dugmesınden dısarıdan hava almasını engellıyorum. belkı etkısı vardır.
tahmını olarakda boyle kullanırsam 6-7 daha surer gıbıme gelıyor.
ama su yenı arac kokusunun fıyatı makul ıse alabılırım.
kapıları pencereleri de açmayın hiç gitmesin :D :D
bahadir77
06/06/2011, 00:58
kapıları pencereleri de açmayın hiç gitmesin :D :D
sen oyle yaparsın o zaman....
15 liraya veririm arkadaşım
iyiymiş fiyatı yeriniz nerede
kifanhom
06/06/2011, 01:00
iyiymiş fiyatı yeriniz nerede
bursadayım
dükkan mı var geldiğimde uğrayayım yanınıza
satılıyorsa almak lazım :)
kifanhom
06/06/2011, 01:09
dükkan mı var geldiğimde uğrayayım yanınıza
dükkan falan yok arkadaşım
kendime almıştım 4-5 tane vakti zamanında
bagajda duruyor
1 tane de bubble gum dediğimiz kokudan var
bahadir77
06/06/2011, 01:11
internette de arastırdım bırkac yerdede var. fiyat 15 tl gayet makul her yerde aynı sayılır. onemlı olan verımlılıgı.
kac hafta surer acaba bırde bu kokuyu nereye koyacagız arabada...
dükkan falan yok arkadaşım
kendime almıştım 4-5 tane vakti zamanında
bagajda duruyor
1 tane de bubble gum dediğimiz kokudan var
tamam özelden devam edelim
kifanhom
06/06/2011, 01:22
internette de arastırdım bırkac yerdede var. fiyat 15 tl gayet makul her yerde aynı sayılır. onemlı olan verımlılıgı.
kac hafta surer acaba bırde bu kokuyu nereye koyacagız arabada...
2 aydır halen mis gibi kokuyu vermeye devam ediyor
evo da küllüğü çıkartıp yerine cuk diye koyabilirsin
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/5/14979.bmp (https://goo.gl/mc9cY)
bahadir77
06/06/2011, 01:24
2 aydır halen mis gibi kokuyu vermeye devam ediyor
evo da küllüğü çıkartıp yerine cuk diye koyabilirsin
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/5/14979.bmp (https://goo.gl/mc9cY)
aslında ben evomda degılde kullandıgım sırket aracı olan grande puntoda kullanmak ıstorum. malum eskıdı 85 bıne geldı arac o yuzden degısıklık olurdu. buralardan bulmaya calısacagım bulamassam sızın su bırkac kutunun bırıne talıbım haberınız olsun...
Çok saçma bişey değil mi bu yahu, yeni araç kokusu nedir :)
O zaman 5 yillik arabaya da sıkalım bundan, aracim yeni ehehehoy diye gezelim :)
PuntoMan
06/06/2011, 01:48
yeni araçlarınızdaki koku ne kadar süre gitmektedir.
Ben araci alali yaklasik 2 sene oluyor, halen gitmedi. Hatta bazen arkadaslar parfum falan sıktıgımi dusunuyorlar :)
Bu arada bu koku iyi bisey degil, bilhassa sicak havalarda daha tazla etkili duyuluyor ancak kanserojen ozelligini de unutmamak lazim.
bahadir77
06/06/2011, 01:56
Ben araci alali yaklasik 2 sene oluyor, halen gitmedi. Hatta bazen arkadaslar parfum falan sıktıgımi dusunuyorlar :)
Bu arada bu koku iyi bisey degil, bilhassa sicak havalarda daha tazla etkili duyuluyor ancak kanserojen ozelligini de unutmamak lazim.
kanserojen atkısı hıc dusunmemıstım acıkcası ...
neden kokunun ıyı olmadıgını dusunuyorsunuz...
PuntoMan
06/06/2011, 10:18
kanserojen atkısı hıc dusunmemıstım acıkcası ...
neden kokunun ıyı olmadıgını dusunuyorsunuz...
Evet bilhassa sıcak havalarda dikkatli olmak ve aracı havalandırıp binmek lazım!
Yoksa koku herkes gibi benim de hoşuma gidiyor, bu kanserojen etkiden dolayı iyi olmadığı yönünde yorum yapmıştım.
aslında bu koku çokta iyi bişey değil bence sonuçta plastik ve kumaş karışımı bişey. sadece yeni kokusu aldığınız için araçın sıfır imajını tazeliyor. buda insana haz veriyor. olay sadece piskolojik. kokusunun satılması ise bence satış stratejisi.
1ocak2011
06/06/2011, 10:41
Aracım güneşte hiç durmuyor ofiste kapalı garajda, evde kapalı garajda duruyor. Bu koku güneşte durmadığından en fazla 2 hafta sürmedi bende, ama güneşte duran arabalarda bu kokuyu daha fazla hissedersiniz.
chemical guys new car smell :)
3 haziranda tam 1 yıl oldu araç alınalı mis gibi kokuyo hala :) o koku muhteşem bişi ya gerçekten :)
ben sürekli sky dome açık gezdiğim için 1 ayda gitti koku:D
sakinkaradas
06/06/2011, 19:19
evoda ben alamıyorum bu kokuyu ama binenler sıfır aracın kokusu başka oluyor diyor
Bunun koltuk altı spreyi şeklinde olanı var mı ? :poster_t::D
Bende hep skydome açık gezdiğim için 3 ay acna dayandı koku.
34VP1694
06/06/2011, 22:43
2010 Ekim ayinda aldim hic sigara icmedim ve baska koku sikmadim hala kokuyor :))))
2.el araç almaya gidilir.
Alıcı :
-Abi arabaya ne güzel bakmışsın be. Aracın içinde hala 0 kokusu duruyor.
Satıcı :
-Yok kardeşim o new car kokusu
Alıcı :
-Höööö
:D
Evet bilhassa sıcak havalarda dikkatli olmak ve aracı havalandırıp binmek lazım!
Yoksa koku herkes gibi benim de hoşuma gidiyor, bu kanserojen etkiden dolayı iyi olmadığı yönünde yorum yapmıştım.
evet haklısın. sıcakta mutlaka plastik aksam polimer molekülü bırakıyordur havaya... araca havaladırdıktan sonra binmek en mantıklısı. özellikle hamile bayanlar ve bebekler için dikkat etmeliyiz...
kifanhom
07/06/2011, 00:12
california scents ler organic özellikli, bu sebepten kanserojen etki yaratmadıklarını okumuştum
muratkemerli
07/06/2011, 11:57
7 aydır hala var sigara içmedim içmem...
evo_dynmc
07/06/2011, 12:58
5 ay oldu sabahları o kokuyu hala alıyorum, pek de meraklısı değilim ama hala da güzel bir araç parfümü almadım :)
california scents ler organic özellikli, bu sebepten kanserojen etki yaratmadıklarını okumuştum
Her ürüne organiktir deyip, ya allah sürüyolar piyasaya. Çok da itibar etmemek lazim.
kifanhom
09/06/2011, 00:23
Her ürüne organiktir deyip, ya allah sürüyolar piyasaya. Çok da itibar etmemek lazim.
bir göz at istersen
California Scents Eco-Friendly (https://www.californiascents.com/Green/eco_friendly.aspx)
bizim ülkemizdeki gibi öyledir deyip yanıltıcı ürün piyasaya sürmek biraz zor
bir göz at istersen
California Scents Eco-Friendly (https://www.californiascents.com/Green/eco_friendly.aspx)
+1
bir göz at istersen
Valla öyleyse, yeni araç kokusu olarak değilde başka esansli kokularindan almak lazim :)
kifanhom
09/06/2011, 00:50
bubble gum veriim :)