Orijinalini görmek için tıklayınız : arabamı haritaya çevirmişler
kara kız
16/05/2007, 09:56
arkadaşlar dün gp öyle bir çizmişlerki arbada ne boya kalmış ne astar nede kaporta.arkadaş tornavidayı bi takmıs varya.neden yapıldığnı hala anlamış değilim.üstelik aracımın üstü branda ile örtülüydü.allahtan branda vardı yok sa ne olurdu tahmin bile edemiyorum.sonuçta olan benim kara kızıma oldukomplemotor kaputu kapılar çizik şu an.neyse kimsenin başına gelmez işallah........
The_Cakhal
16/05/2007, 09:59
çok geçmiş olsun,
sorunlu bir sürü insan var günümüz istanbulunda..
Geçmiş olsun. Hayır amaç ne yani anlamış değilim.
kara kız
16/05/2007, 10:14
bide ben bilsem neden kimin yaptıgını.vallahi gitcem sorcam kradeş niye yaptın diye.insanın içi acır be kardeşim yazıktır günahtır nebiçim insanlar var dünyada
Allah belalarını versin ne diyim
Buyuk gecmıs olsun en korktugun sey....
The_Cakhal
16/05/2007, 10:18
kasko öder herhalde ama tabii arabanın değeri düşüyor bu durumlarda.
06kaymak
16/05/2007, 10:20
gecmıs olsun...
The_Cakhal
16/05/2007, 10:23
hangi semtesiziniz?
kara kız
16/05/2007, 10:24
sağolun arkadaşlar ama bişekilde bicaresine bakıcaz.aman dikkat edin aracınıza kötü kötü bakanlara.sonuçta herkezin dikkatini çeken biaraca binioruz
kasımpaşada oturuorum ama daha önce hiç başıma böyle bişey gelmedi.
Misafir2
16/05/2007, 10:29
büyük geçmış olsun hocam:(
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
CAGLARKA
16/05/2007, 10:31
geçmiş olsun. kendini bilmez insanlar çoğaldı
The_Cakhal
16/05/2007, 10:45
Benim arabaya da geçen alakasız sticker ler yapıştırmılar:)
Ne yapmak istiyorlar anlamış değilim, başkasının malını ne kadar rahat dokunuyorlar.
Milette ciddi ahlaki erezyon var..
İnşallah elleri felç olur, ayaklarıda tutmaz pislik herifler,, burda ameliyathanede çalışan hemşire arkadaşımında arabasına elazığın haritasını çizmiş ş... Allahlarından bulsunlar..
mavi-punto
16/05/2007, 10:54
geçmiş olsun kardeş
Honor COOPER
16/05/2007, 10:58
bunlar halk düşmanı devlet düşmanı karaktersiz haysiyetsiz insan demeye dilim varmıyan yaratıklar sıkıyorsa sahibinin yanında yapsın bakalım neler oluyor.bir tarafları nasıl çiziliyor arabanın boyası gibi ama yürek yokki.
neyse sinirim bozuldu sanada çok geçmiş olsun hocam.
onur çok üzüldüm geçmiş olsun yapabileceğimiz birşey olursa yardıma hazırız
çok geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm :(
benimde bundan önceki arabama bilerek aynısını, yanlardan çizerek ve bastırarak boydan boya yapmışlardı haysiyetsizler, bide utanmadan bittiği yerde x işareti koymuş, ölçü alıyor sanki şer.....
hayır küçük çocuk işi olsa seninkine yaptıkları gibi bastıracak gücü olamaz da, anlamıyorum....
tekrar geçmiş olsun :(
ati rugerm
16/05/2007, 11:16
gecmiş olsun arkadaş
İbrahimKC
16/05/2007, 11:17
Çok geçmiş olsun.
Adamlar böyle bir olaydan nasıl bir haz duyuyorlar gerçekten merak ediyorum.
Geçmiş olsun.Bidaha böyle bişey yaşamamanız dileği ile.. :(
arkadaşlar dün gp öyle bir çizmişlerki arbada ne boya kalmış ne astar nede kaporta.arkadaş tornavidayı bi takmıs varya.neden yapıldığnı hala anlamış değilim.üstelik aracımın üstü branda ile örtülüydü.allahtan branda vardı yok sa ne olurdu tahmin bile edemiyorum.sonuçta olan benim kara kızıma oldukomplemotor kaputu kapılar çizik şu an.neyse kimsenin başına gelmez işallah........
geçmiş olsun !!!
gecmiş olsun kardeşim encok korktum olay yapanları allaha havale edeceksin yahut biliyorsan kendi işini kendin halledeceksin
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar
kendi başıma geldiğini düşündümde içim ürperdi vallahi yaa
gecmiş olsun benim içim cız etti insanlık yok bunlarda
çok geçmiş olsun
miilletimiz o kadar hazımsızki
Bülent A.
16/05/2007, 12:04
Çok geçmiş olsun.
Böyle çekemeyen , kıskanan çok insan var.
Sanki beraber kazandık.Benim k.çım çıkıyo kazancam diye.Wayy arabası var benim yok.Çizz abi.Ayıp yaaa.Günah yaaa.Bi tanesi denk gelse ben fena çizecem o olacak
Büyük geçmiş olsun Onur...
geçmiş olsun eski arabada benimde başıma gelmkişti. çizenlerin diyorum gerisini kurallardan dolayı getirmiyorum
shoparr_
16/05/2007, 12:18
geçmiş olsun servet düşmanlığı bu raddelere geldi işte..
çok geçmiş olsun. adi herifler birgün denkgelmezki çizerken birilerinin arabasını yakalasam. çizilmek nasıl bişeymiş göstereyim.
Çok geçmiş olsun! Şu anda, buraya yazamayacağım lafları sarfediyorum kendilerine içimden...:steamed::steamed::steamed:
xtremetrx
16/05/2007, 13:53
geçmiş olsun kardeş
geçmiş olsun kardeş, bende senin gibi brandayla kapatıyorum arabamı ama en fazla 1-2 gün kalıyor ertesi gün bir bakıyorum branda yerlerde çok şükür ki şu ana kadar kötü bir durum olmadı ama sanırım arabayı ne kadar temizleyip parlatırsan o kadar dikkat çekiyor ve inan bu insanlar yüzünden bazen içimden arabayı yıkayıp temizlemek, parlatmak bile gelmiyor kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm tekrar geçmiş olsun... böylelerini ne yapmalı bilmemki kazıklı voyvoda gibi mi yapmalı ne yapmalı ah bi elime geçseler :sadomazo:
levogrande
16/05/2007, 14:27
geçmiş olsun...
bigün eğer forumun logosunu bidaha sorgulayacak olursak içine mutlaka 'nazar bocuğu' koyalım
çok geçmiş olsun benimde en korktuğum şey camımı kırsın lar razıyım ama kaporta oldummu işte o kötü
Geçmiş olsun Onur, çok sinir bozucu bir durum.İnsanları anlamak mümkün değil:(
Geçmiş olsun,çok can sıkıcı...
kıskanclık hasetlık baska ne olabılır kı ne desem az acaıp sınırlendım
buyuk gecmıs olsun ..
kaaneroglu_15
16/05/2007, 22:36
kıskanç insanlar..tövbe tövbe.ben kafayı yerim valla.
TEZEL PUNTO 45
16/05/2007, 22:38
ya vallahı cok gecmıs olsun benım en korttugum sey hayır nıe yapıyorlar anlamıs degılım ya vallahı ınsanın agzını bozduruyorlar ya ınsallah basımıza boyle seyler gelmez :( :ranting2::mad:
yıldıray
16/05/2007, 22:43
büyük geçmiş olsun.dengesiz insan çok.
ümit yanardağ
16/05/2007, 22:48
geçmiş olsun dostum insanlarda güzel olana karşı bir düşmanlık vardırçbunuda bazıları size yaptıkları gibi agresif davranmakla bulurlar bazılarıda gözleri ile nazar ederler.düşmanınızı uzakta aramayın yakınınızdadır.tekrar geçmiş olsun
kardeş çok geçmiş ols...bunlar war ya insan ne diye tabir edicek bilmiyorum ama şunu bilir şunu söylerim.kul hakkı diye bişey war..tabi allahtan korkmayan insanlar bunlar
Bugün benim de başıma kötü bir olay geldi. Sol arka kapının ön kısmında dikey bir ezik oluşmuş. 20-25 cm boyunda. Boyada bişey yok ama düzeltilmesi için çekiç gerekiyormuş. Nasıl oldu bilmiyorum. Yıkamacıya bırakmıştım.Oradan aldım. Alırken dikkatimi çekmedi. Sonra bir yere parkettim. Döndüğümde farkettim. Moralim bozuldu ya... Boyatmayacağım ama, kalsın öyle. Orjinali bozulsun istemiyorum. tam kapının bitiş noktasında olduğu için ilk bakışta pek farkedilmiyor. Bi daha sıfır araba alırsam neyim. bi kaç yerinde çizik, ezik olan bir araba alıcam ki kafam rahat olsun. :bandit:
esrarengiz105
20/05/2007, 14:59
ya amcaoglu var var öyle ********ler bizim gp yı de çizmişler ne yapalım bu cok gemiş olsun
geçmiş olsun kardeş benim başımda çizik olayı geldi malesef benimde kapıyı çizmişler hemde birazda çökerterek yaklaşık 20 25 cm boyunda bir çizik bayada belli oluyor neden yaparlar anlamıyorum ben yaşını başını almış insanlardan değil yaşı daha genç olnalardan şüpheleniyorum mesala okul vardı benim arabayı bıraktığım yerde lise..senin aracında koyu renkli benimkide koyu aracları daha çok çiziyorlar bunları yakalayım meydan dayağı atacaksın koyu araba ve sıfır araba aldığımıza pişman ediyorlar insanı benimkide boya olmadan düzelmez ama boyatamam tabi orjinali bozulur napalım burunlarından gelir inşallah yaptıkaları..:icon_smile_angry:
Onur geçmiş olsun, benim başıma 4 kez geldi 3'ünde gittik yaptırdık. (Hepsi de sanayi mahallesi gibi geri kalmış, insanlıktan nasibini almamış bir bölgede meydana geldi. ) Arabamız 1yaşını geçti 3 bini yeni geçti yani anlayacağın çoğu km'lerimizi servise giderken yaptık, biz kıyamıyoruz gözümüz gibi bakıyoruz ama elin adamı öyle düşünmüyor. Sonuncu çiziğimizi de geçen hafta yaptılar baya derince bişi.
Zaten milletimizde ''Ahlak, vicdan bir de temizlik'' olguları gelişmiş olsa şu cennet gibi ülkede ne sorun olabilir ki. Ahlak yok, vicdan yok temizlik hele hiç yok artık çoğu insanda. Herkes kapkaçcı dolandırıcı yankesici olmuş, emek denen şeyi ise hiçe sayıyorlar.
Neyse bu arada dün yolda gördüm senin arabayı (Yıldıraylarla birlikte) hoş görünüyordu :)
mavigitar
20/05/2007, 20:50
Çok üzücü bi durum bu ya:( Bir o kadar da sinir bozucu, can sıkıcı , can alacı bir olay bu ya!
Hiç mi insan da vijdan olmaz anlamıyorum. Durup durupken ne istediler o güzelim arabadan.
Okuyunca yazılanları çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun arkadaşım...
Arkadaşlar geçmiş olsun....... Benim arabanında sürürcü tarafında bulunan kapısını çizmişlerdi, Auri gold aldım çıkarmadı, pasts attırdım çıkarmadı yani kendini bilmezler yüzünden 100 ytl gitti ama nafile çizik hala duruyor.......?!
Lordrivendel
21/05/2007, 10:58
Arabayı otoparka bırakıp ayda 90Ytl veriyorum diye uzuluyordum açıkçası şimdi iyi birşey yaptığımı düşünüyorum :) Geçmiş olsun kardeş
ghost rider
21/05/2007, 12:34
geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin arkadaşım,maalesef bu tür olaylar her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de var,felsefe belli; Sana bişey olmasın,arabanın tamiri sonuçta mümkün...
grande41
22/05/2007, 01:35
Kardeşim geçmiş olsun. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim Puntoyuda daha 1 aylıkken etrafında dolanmak suretiyle baya bi çizmişlerdi. Hala duruyor yaptırmadım çünkü belden aşağısı komple boyanması gerekiyor. Buda 2006 bir araç için iyi referans değil. Eğer çizikler çok değilse bırak kalsın. Nazarlık olur.
Zaten zamanla alışıyor insan :)
geçmiş olsun tuuuu allah belalarını versin
çok geçmiş olsun!!! benimde bir ara silecek çalındı... sibop kapakları çalındı....!!!
ne geçior ellerine anlamıorum.. dilerim hiç birimizin başına gelmez böyle durumlar
abicim gecmis olsun yaaaa
senin arabanin basina gelenlerde bitmek bilmiyor.once taksici sonra 15 nisanda otobus simdide bu.allah sabir versin, daha kotulerini vermesin
Körfezli
23/05/2007, 14:02
geçmiş olsun kardeşim, dünyanın parsını verip sokağa bırakıyoruz, olacağı bu, ortalık psikopat dolu...
gp_tuning
24/05/2007, 01:19
cok cok gecmıs olsun burda da wardı onlardan.bıldıgım kadarıyla sanayıdekı kaportacılar yapıyormus bunları yanı planlı yapılan bısy pasta ıle gecemeyecek cızıkler atıyorlarmıs kı kaportacıya gıdılsın...burdakıler yakalandı ıns sızınkılerde yakalanır.tekrar gecmıs olsun
blackpunto35
24/05/2007, 01:33
geçmiş olsun