Orijinalini görmek için tıklayınız : Herşey Bende :))
ORHANKOSE
03/06/2011, 13:05
MerhabaLar ... Ben Sivas Fiat Oto Sabır'dan aktif oto satış danışmanı Orhan Köse...
Biraz geç oLdu ama artık bende forumdayım..HertürLü sorunuza cvp vermeye çaLışıcam ve satarken zevk aLdığım araca ait eLeştiriLeri sizLerin agzından duymuş oLucam..
GP COSKUN
03/06/2011, 18:42
aramıza hoşgeldin orhan
asukasan
03/06/2011, 19:23
hoşgeldiniz. keyifli forumlar.
ahmet_erzurumlu
03/06/2011, 21:22
hoşgeldiniz
bvulgari
03/06/2011, 21:42
hoşgeldiniz.
WiSTaRiA
04/06/2011, 00:43
Hoşgeldiniz orhan bey... Bana kazalı yada pert olmuş skydomelu grandepunto veya evo lazım... Skydomundaki kayışa ihtiyacım var... Yardımcı olursanız sevinirim...
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin, keyifli ve aktif forumlar...
GrandePuntoTR'a Hoş geldin ORHANKOSE Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Punto_Can
04/06/2011, 14:10
hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
can-asan
04/06/2011, 16:10
hoşgeldiniz...
ORHANKOSE
05/06/2011, 01:54
herkese çoook tşk ederim ...
WiSTaRiAhttps://forum.grandepuntotr.com/images/icons/grande-punto-onursal-uye-yildiz-1.png
ORÇUN ÇABUK sorununu akLımın bi köşesine yazdım.Biraz zor bi probLem ama denk geLirse haber veririm ;)