Orijinalini görmek için tıklayınız : şu evo ya bir el atın :)
arkadaşlar bugün aracımı birmota götürdüm, aracımdaki hasar sağ çamurlukta çizik ve bıraz çöküntü, birde ön tampon onarım ve ön sağ-sol davlumbaz değişecek. kaskoyu bozdurmak şartı ile yaptırmak için gittim ve dedikleri sigorta şirketi iki ayrı dosyaya onay vermiyormuş, ödemeyapmıyormuş, sıkıntı oluyormuş muş muş. sağ çamurluğu auto king e baktır dedi. oraya gittim orasıda 90 tl karşılığında hasarsızlığı bozmadan yaparım dedi. sadece doğrultmaya para alırım dedi boyaya almam dedi.
size dönerim dedim tekrar servise geldim, yetkililerle görüştüm, tamponu incelediler yaklaşık 350 tl fiyat verdiler oha dedim. arabayı bırakmadım önce fikrinizi almak istedim olmazsa pazartesi bu şekilde arabayı bırakıcam. tampon ve davlumbazlar kasakodan, sağ çamurluk ise 90 tl ye auto kingten sizce daha iyi fikri olan warmı ne yapılabilir???
aviva sigortadan yaptırdığınız kaskolarda hasar ne olursa olsun oto zenit te yapılan onarımlar kaskoyu kesinlike indirimden mahrum etmiyor, aklınızda olsun hasar 10000tl bile olsa seneye yaparken indirim alıyorsunuz, ayrıca serviste yaptırdığınız zaman kayıtlara direk geçiyor ve aracı satarken problem yaşıyorsunuz bilgilerinize...!
benimki yapı kredi sigorta
kasko ne için var ki yaptırın gitsin yahu hepsini kaskodan. autoking için boya konusunda iyi şeyler dönmüyor üstelik metal aksam boyanacak boya tutmazsa uğraşır durursunuz. hepsini kaskodan yaptırın derim.
ultramarine
03/06/2011, 19:38
aynı şey benim başımada geldi.kaldırıma çarptım.ön sol davlumbaz kırık.ön tampon altında davlumbazı tutan kısımlar yırtıldı ve radyatörün altını tutan köşe kırıldı.kaskoyu bozmadan auto king de yaptırmak istedim.olur yaparız dediler.aracı bıraktım ve dün teslim almaya gittim.karşılaştığım tablo fiyasko.sadece çiziği boyamış onuda yarım yapmış boya ise tamponun altına süzülmüş ve damla damla kurumuş kalmış.özür falan dilediler bırakın yapalım dediler olmaz dedim.aracın kapısını açtım içeride sigara izmariti var müşteri temsilcisini çağırdım hemen aldı özür diledi falan neyse dedim kontağı taktım müzik son ses açık klima sonda açık şok oldum resmen.özür üzerine özür ama kıymeti yok.mailimi yazdım auto kinge aradım magduriyetinizi giderelim falan filan neyse.sonuçta kaskoyu bozdurmak için bugün aracımı servise bıraktım.ben auto king i tavsiye etmiorum izmitte.memnun olan arkadaşlar vardır ama ben öle düşünmüorum.bozdur kaskoyu uğraşma yapsınlar.diğer hasar içinde 1 hafta sonra yine git yine dosya açsınlar uğraşma.ne için para ödüyoruz kaskoya ! uzun oldu biraz ama.
rehber19
04/06/2011, 00:53
ömer kardeş çok haklı
tampon ve davlumbazları servise verdim pazartesi götürücem. sağ çamurluğu auo king e randevu verdiler 21 ine. sende böyle söyleyince kafam karıştı:S izmir deki auto king hakkında bilgisi olan varmı??