PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : forum buluşmalarına katılmayacağım

fiko
02/06/2011, 14:41
forum sitesine katılan arkadaşların çocuklar için çok önemli olan kitap konusuna ilgi göstermedikleri için çok istememe rağmen forum buluşmalarına katılmayacağım ÇOCUKLAR ARABASINI OKUSUN saygılarımla..

GP COSKUN
02/06/2011, 14:43
ne oldu fikret abi kim kızdırdı seni yaw

fiko
02/06/2011, 14:54
beş ay oldu herkes 1 kitap verse bir sürü kitap eder okullar kapanıyor anca yazıyoruz icraat yok saol.

femoli
02/06/2011, 15:04
Abi nerden biliyorsun bişi yapmadığımızı ben kalem silgi vs aldım azda olsa kitap topladım ama bu kadar yeterli görmediğim için gönderide yapmadım kendim teslim etmek istedim bu ürünler bu sezon değilde önümüzdeki sezon olur daha fazla olur dişe dokunur olur , hemen ön yargıyla buluşmalara katılamayacağım diyerek konu açılmazki , çok enteresan bir tepki olmuş kitap toplanılmadığı için buluşmalara katılmayacağım , bende o zmna evimin önü 2 aydır asfaltlanmadığı için belediye otobüsüne binmeyeceğim ..

Seni başka bişi kızdırmış anlaşılan söylede yardımcı olalım abi :) kızma hemen ..

pdr42
02/06/2011, 15:12
forum sizden oluşşmuyor benden de oluşmuyor forum hepimziden oluşuyor. Bu durumda foruma tepki koymak femolinin örnegine döner. Hani fare dağa küsmüş misali. Yalnız sunu unutmayın bu tarz etkinliklerde katılan olur katılmayan olur eleştiren olur desteklyen olur bence bunlar sizi yıldırmasın. B tarz işleri çok yaptığım için yaşadığınız duyguyu çok iyi anlıyorum siz elinizden geleni yapınız bence foruma da kusmeyiniz:))

PoLLiaNNa
02/06/2011, 15:14
siz gönderilecek bi adres belirtin hemen kargo yapalım...Neden bu sinir...

fiko
02/06/2011, 15:16
başka bir konu yok mehmet bey konu daha önceki yazılarda belirlenmişti mayısın ilk haftasaı diye şu an haziranın ilk haftası ve 5 aylık bir süre ayrrıca belli konuların tekrar ön plana çıkması için tepki verilmesi doğal bu sayede tekrar gündeme gelir ama dersenizki biz bu konuyu önümüzdeki sezona erteledik daha iyi olması için ayrı birşey bu kadar sitemin olması normal değilmi

GP COSKUN
02/06/2011, 15:22
tamam o zaman bu konuya bizde yöneticiler olarak biraz daha destek olalım
projeyi okulların yeniden açılacağı eylül ayına erteleyelim
bence daha güzel ve iyi şeyler yapabiliriz

femoli
02/06/2011, 15:29
başka bir konu yok mehmet bey konu daha önceki yazılarda belirlenmişti mayısın ilk haftasaı diye şu an haziranın ilk haftası ve 5 aylık bir süre ayrrıca belli konuların tekrar ön plana çıkması için tepki verilmesi doğal bu sayede tekrar gündeme gelir ama dersenizki biz bu konuyu önümüzdeki sezona erteledik daha iyi olması için ayrı birşey bu kadar sitemin olması normal değilmi
Fikret abi bu konuda çok duyarlısın bunu anlayabiliyorum ama herkesten bu duyarlılığı beklemek imkansız o yüzden verendende vermeyende allah razı olsun diyip ya elimizdekileri yollayalım yada bir sonraki sezona kayda değer bişiler yapalım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum umarım yeni katılan yada bu konuya duyarlı olan arkdaşlarında desteği ile çok daha kaliteli bişiler yapabiliriz ..

fiko
03/06/2011, 13:51
tamam teşekür ederim adres bekleyen arkadaşlara yeni sezon okulların acıldıgı zaman elimizdeki materyellerin gönderileceğini belirtirim ,ayrıca yeni katılan arkadaşların konuyu daha iyi takip etmeleri için sizlerin konuya daha fazla sahip çıkmasını bekliyorum.

WiSTaRiA
04/06/2011, 00:25
Fikret abi bugün Bursadan gülayla konuştuk hatta diğer konuya yazacaktım... Evet 5 ay oldu attık tuttuk ama malesefki istem dışı sorunlar işler vesaireler çıktı... Gülaya benim önerim okulların ilk açıldığı gün yada ilk açıldığı haftanın günlerinden birinde gönüllü arkadaşlar tüm toplananları okula götürür öğrencilere ve okul yönetimine teslim eder güzel bir organizasyon olur diye düşündüm... Hatta coşkun abide yukarıdaki yazısında belirtmiş... Şuanda benim elimde de ansiklopedi - kitaplar ve bilimum çocuk giysileri mevcuttur... Bişey yaptığımız yada kulak arkası attığımız yok abim... Sevgi ve saygılarımla...

Henüz kimse bişey yollamasın ve ellerinde olanları muhafaza edip dahada arttırsın... İlk gönüllü benim.... Okulların açılmasına yakın uygun bir adres vereceğiz gönüllü arkadaşlarla ürünleri teslim edeceğiz...

ozdem
04/06/2011, 00:34
Fikret abi, tayfun hoca ile geçende özelden de görüşmüştük bu konuyu.
Tarafımdan maddi ya da okul araç gereç vs. olarak her türlü yardım yapacağımı
belirtmiştim.
Hatta kendisinden eksik listesi sunmasını rica ettim ve kimin elinde ne varsa
yazılır kalanlarda gerekirse maddi destekle vs. halledilmeye çalışılır diye.
Aslında o kadarda duyarsız kimse yok. Ancak kimin elinde ne var ne yok
ve son durum nedir bilinmediğinden konu hep askıdaymış gibi duruyor...
En önemlisi kesin bir tarih belirlemek, çünkü şu tarihe kadar denilmediği
sürece yardım edecek arkadaşlar olsa bile sadece beklemek durumunda kalıyorlar...

O yüzden eğer şimdi Eylül diyorsak ve okula toplu olarak gidip teslim edeceksek
yine net bir tarih belirleyelim ve Tayfun Hoca' dan gelecek eksik listesine göre
ihtiyaçları elimizden geldiğince temin etmeye çalışalım derim ben...

Yaptığın teşvik bizim için göz ardı edilemeyecek kadar önemli...
Bu yolda bizlere örnek olacak bir abi olarak bizleri buluşmalarda da
yalnız bırakmayacağını düşünüyorum... Sen yine abiliğini yap, bu konuda
öncü olmaya devam et... Herkes katılır ya da katılmaz, önemli olan kimin
ne yaptığı değil miniklerimize ufak da olsa katkıda bulunabilmek... :)

WiSTaRiA
04/06/2011, 00:49
Öğretmen arkadaşlarımızdan ve kardeşlerimizden abilerimizden rica ediyorum.... Eylül ayında okulların açılış tarihini bildirebilirlermi? Okulun ilk gününde okullarda curcuna olur benim önerim 2nci yada 3ncü günü olsun tarihimiz...

tayfux
04/06/2011, 02:07
orçun hocam okullar 12 eylüllde açılacaktı fakat 1 hafta daha ertelendi 19 eylül oldu fakat biz öğretmenler 1 eylül den itibaren okuldayız..benim ev adresin atakent toplu konutlar sitesi 3.etap c-33/1 daire:28 buraya istediğiniz malzemeyi kargolayabilirsiniz..fakar arkadaşlar ben bu konuda biraz fikret abime katılıyorum çünkü ben mayıs başı kimseyi sıkmak istemedim ama ara ara yazdım ne yapıyoruz ne zaman buluşuyıoruz fazla cevap veren çıkmadı birkaç arkadaşım sağolsun özelden yazdılar bana..ben 1 temmuz 1 eylül arası tatildeyim ama bu tarihler dışındaki her tarihte istanbuldayım pazar akşamı yani 5 haziran akşamı düğünden geliyorum İstanbula..

WiSTaRiA
05/06/2011, 22:59
evet hocam 19 unda açılıyor ve bende diğer konuda 20 eylül buluşma tarihimiz olsun diye teklif verdim... Bu konuyu burada bırakıp ana konuda devam edelim....

Mod arkadaşlar bu konuyu kilitlesin de 1 ana konunun 2 tane konusu olup karışıklık çıkmasın...