Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı beyaz her karı kocaya nasip olmaz...!
Bunlarda bursanın nazarlıkları arkadaşlar biri eşimin biri de benim...! Kırmızı beyaz...
StrawBeeRy
01/06/2011, 00:47
her ikisinede maşallah diyelim..beyaz olan active galiba :)
Evet arkadaşlar beyaz olan eşimin active 1.3 75 2011 model daha 4000 km de aslında 3 ay oldu alalı ama çok gezmiş galiba...! Benimki de 2007 benzinli dynamic daha 29000 de:) kadınlar daha çok geziyor emin olun:)
çok güzel duruyorlar maşallah...
güle güle, kazasız belasız kullanın...
Herkese çok teşekkürler hepiniz kazasız belasız kullanın arkadaşlar...!
barisunye
01/06/2011, 01:29
mutlu punto ailesi:)çocuk da olursa onada evo alırsınız artık...:)
kazasız belasız sürüşler
Teşekkürler var bi tane tosunumuz ama daha 11 aylık:) ona önce akülü araba almam lazım:)
Bolu_Beyi
01/06/2011, 01:35
İşte gerçek Aşk işte Punto aşkı :) Maşallah kazasız belasız cezasız...
zaten eşimle en çok anlaştımız nokta grande punto...! ben deli o benden daha deli:)
Bolu_Beyi
01/06/2011, 01:41
Hangisi geçiyor :) Bana kalırsa yenge geçer gibime geliyor 1.3 multijet :)
ya sorma biraz iyidir benim hatunun direksyonu, malesef hep arkada kalıyorum, 190 nm torku bana da koysalar ben herkesi geçerim:)
maşallah arabalarınız çok güzel mekan tanıdık geldi beşevler perşembe pazarı gibi sanki yanılıyormuyum :) komşuyuz galiba
hayır değil gazi caddesindeki çarşamba günleri sosyete pazarının kurulduğu yer:) zaten en iyi bayanlar bilir...!
hepsine gezdiğimden karıştırmışım herhalde :) Allah kaza bela vermesin 2side çok güzel
gerçekten allah herkese nasip etmez kazasız belasız kullanın :)
Çok hoş duruyorlar . Allah kaza bela vermesin. Hatasız,Çiziksiz kullanmayı nasip etsin ;)
önümüze tek kişilik yatak çıkmasında:)
:Dgerçekten süper :D Allah kaza bela vermesin..
önümüze tek kişilik yatak çıkmasında:)
aman dikkat. daş düşebülü ayu çıkabülü, yatak da çıkabülü...
hepinize çok teşekkür arkadaşlar, ben yatar iyi geceler sizlere, yarın devam ederiz:sleep_10:
Maşallah çok güzel bir çift :)
JFK 66 görüklede görüyorum arada sanki.
Bir kaç defa kampüse gelmiştim uğur abi, bursa formunda yer için bize yardımcı olursan sevinirim:)
feedbackx
01/06/2011, 12:02
Maşallah ikisine de çok güzeller. Kazasız belasız sürüşler
smartmavi
01/06/2011, 12:37
ne güzel, bize de ikinci punto şart, hanımla paylaşamıyoruz artık!
Her iki araçta çok güzel. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
beyaz daha temiz o kırmızıya boya koruma lazım :D
can-asan
01/06/2011, 15:23
maşallah 2si 1 arada çok güzel olmuşlar :)
Beyaz 2011- kırmızı 2007 hangisi daha temiz olur:)
Maaşallah ikiside cok güzel.Renkleride cok güzel uymuş :) Kazasız belasız inş.
Maşallah çok güzel bir kombinasyon olmuş. Kazasız belasız günlerde kullanın. Tuttuğunuz takım hariç, araçlarınızı ve renk seçimlerinizi takdir ettim.
E_N_D_E_R_
01/06/2011, 18:26
Allah kaza bela vermesin diyor Kutluyorum sizleri....çok hoş resimler.
çok teşekkürler arkadaşlar beğenmenize çok sevindim ayrıca 12 haziran pazar günü bursada yeni bir buluşma planlıyoruz herkez davetlidir...! Konuyla ilgili detayları bursa toplantılar buluşmalar formundan takip edebilirsiniz...!
Harika yaa maşallahları var ne mutlu size :)
işte gerçek bir punto ailesi örneği, eşim sizi gördükten sonra beni sıkıştırmaya başladı bile hadi hayırlısı :))
kazasız belasız yolculuklar geçirmeniz dileği ile
Maşallah diyelim de nazar değmesin...Eşlerin uyumu arabalardan kendisini gösteriyor...:D
Allah kaza bela vermesin MAŞAALLAH...
PoLLiaNNa
02/06/2011, 13:03
Amin inşallah. Allah hepimizi kazadan beladan korusun....
Çok hoş duruyorlar,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
herkese çok teşekkürler bu kadar ilgi görebileceğini düşünmemiştim yayınlarken tekrar teşekkürler...!
eexelanss
02/06/2011, 16:50
Kubilay maşallah ikiside çok güzel duruyor.. Beyaz aktif kırmızı dinamik sanırsam.. Aktif dinamik tartışması oluyomu aranızda :) Ben şahsen dinamice binmek için tartışırdım eşimle.. :)
PoLLiaNNa
02/06/2011, 17:15
dynamic 1,4 benzinli, active 1,3 dizel... her türlü solda sıfır bırakırım ben onu :)))
ha ha ha...! nal topluyorum ben hatunun arkasından!
PoLLiaNNa
02/06/2011, 17:36
:))) kıyamam ben sana hayatımmm...
aman aman ben razıyım, keşke her bayan senin gibi araba kullansa:tongue00:
PoLLiaNNa
02/06/2011, 17:42
istersen bundan sonra "hay ben sana ehliyet verenin" dediğin bayanlar gibi kullanırım. :) ne sağ şeritte ne sol... ortadan ortadan tin tin tin... arkamdan onca kişinin çaldığı kornayı duymam, hayatta dikiz aynalarına bakmam... ooohhh hayat ne güzellll :))
maşallah.... çok güzeller... nazar değmesin... allah kaza bela vermesin....
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin...
şehir içinde 120 noluo onu açıklasana? sen 100 ü geçtiğinde ben anca 70 te falan oluorum, senin tork benimkinin 1.5 katı, senin yavaşın bozuk hayatım bende değil sorun...!
PoLLiaNNa
02/06/2011, 17:46
Hayat sevince güzel.... :D
Maşallah Kazasız belasız kullanın.
ultraslan33
03/06/2011, 00:38
maşallahh