PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo Orjinal Paspas Hakkinda

k0d3r
31/05/2011, 21:45
Selam arkadaşlar,

EVO larin orjinal paspaslari nasil sizce? Bana; yazin iyi olabilir ama kişin karda çamurda pek kullanişli olmayacak gibi geliyor. Alternatif paspas alan var mi evo ya.

sezerism
01/06/2011, 00:37
Ben plastik papas aldım 50 tl koku yapmayan memnunum temizlemesi kolay.

rehber19
01/06/2011, 00:48
evonun paspasları yazım ve kurak havada güzel ama biraz çamur olsa araba hemen batıyor. temizlemesi de ayrı bir dert hiç memnun değilim. orjinaline uygun bir paspas bulursam hemen alacağım.

k0d3r
01/06/2011, 00:55
evonun paspasları yazım ve kurak havada güzel ama biraz çamur olsa araba hemen batıyor. temizlemesi de ayrı bir dert hiç memnun değilim. orjinaline uygun bir paspas bulursam hemen alacağım.

Evet ben de ayni şekilde düşünüyorum işte, normalde çok güzel paspaslari ama kişin filan kötü olacak. Nasil birşey alsak ki acaba?

k0d3r
01/06/2011, 00:57
Ben plastik papas aldım 50 tl koku yapmayan memnunum temizlemesi kolay.

Resimleri varmi, yada internette bir örneği var mi aldiğiiz paspasin. Her paspas oluyormu bizim araçlara.

OzzY
01/06/2011, 01:10
ben yaz kış halı paspas kullanıyorum :)

k0d3r
01/06/2011, 01:16
ben yaz kış halı paspas kullanıyorum :)

Hali paspas derken? Evo nun kendi orjinal paspaslari da hali paspas yanimiyorsam.

shellcininabisi
01/06/2011, 01:27
ben de orjinalleri kullanıyorum evet çamur yapışıyor ama hafif bir silkelemede temizleniyor benimkiler

egeevo
01/06/2011, 01:48
orjinal paspaslar çok şık ancak halı olduğu için ben üzerine hepsiburada dan çok kullanışlı lastik pas pas aldım...hem lastik hemde çıt çıtlı halı bölümleri var ister çıkarın ister takın halıları...harika bir şekilde uydu araca ve kokusu katiyen yok...tabiki orjinal kadar muhteşem değil ancak pedallarda sıkıntı yaratmıyor ve diğer kısımlardada harika oturdu araç içine...Z TECH Süpercar 9 parça çift taraflı oto paspas seti siyah 9401 ürün bu arkadaşlar bakabilirsiniz...

OzzY
01/06/2011, 02:36
Hali paspas derken? Evo nun kendi orjinal paspaslari da hali paspas yanimiyorsam.

evet orjinal paspasları kastettim.

1ocak2011
01/06/2011, 10:11
Kendime özel 500 Adet paspas kağıdı yaptırdım, bol bol kulalnıyorum paspaslar aldığımdan beri 1 kere yıkamada temizlendi, tertemiz duruyor. Zaten aracımıda kapalı garajımda kendim yıkadığımdan Kağıtlarıda 2-3 günde bir değiştiriyorum. Yoksa bizim oğlan mahvediyor.

blk_hakan
01/06/2011, 11:00
Kış boyu kullandım evo nun orj paspaslarını hiç bişi olmadı bataklıkta gezmiyoruzki arkadaslar okadar çamur olur bişi çıkmaz silkele yıkat tak ...

kifanhom
02/06/2011, 00:26
evo orijinal paspası bence gayet başarılı
yaz kış halı paspas kullananlardanım
hiçbir aracımda krlilik sorunu yaşamadım, sanırım biraz titiz birisiyim onunda etkisi var

Tuana
02/06/2011, 01:09
Kendime özel 500 Adet paspas kağıdı yaptırdım, bol bol kulalnıyorum paspaslar aldığımdan beri 1 kere yıkamada temizlendi, tertemiz duruyor. Zaten aracımıda kapalı garajımda kendim yıkadığımdan Kağıtlarıda 2-3 günde bir değiştiriyorum. Yoksa bizim oğlan mahvediyor.

ilginç... bu nasıl oluyor ?

can-asan
02/06/2011, 02:16
evet evonun paspasları çok güzel gerçekten... kıyamadığım için onlara üstüne plastik paspas aldım metrodan, ince olanlar kullanışlı bence sizede tavsiye ederim..

Ziyaretci037
03/06/2011, 13:16
bende aracımı aralık ayında kozyatağı arma otodan sıfır olarak aldım ancak içinde punto evo paspası verilmedi..sizinkilerde aldığınızda içindemiydi merak ediyorum ve benim servisle görüşüp ücretsiz olarak alabilmem mümkünmü acaba?

fiko
03/06/2011, 14:48
paspas içindeydi kullanıyorum yıkatmıyorum fırca ile temizleyip hava tutturuyorum .temiz duruyor halı paspas yıkanınca koku yapıyor. bayinize söyleyin paspassız araç olurmu

ACOMEK
03/06/2011, 17:51
kemal otoya bi uğra derim.

bahadir77
04/06/2011, 01:37
bende aracımı ARMA otomotiv den aldım. banada cok uyduruk bır paspas verdıler. eger orjınaı var ve vermedılerse sıkıntı cıkarırım... ayıp yanı yalan soylemeye gerek yokkı.. hatta bana fıat gondewrmıyor bız kendımız yaptırıyoruz dedıler...
alabılırsenız paylasırmısınız. bende cöküp alayım paspaslarımı...

femoli
04/06/2011, 11:01
Her aracın içerisinde orj paspaslar gelir kimse kimseyi kandırmasın özellikle arma . Aracın içerisindeki orj paspası alıp yerine kendi yaptırdıkları ne olduğu belirsiz paspas koyuyorlar üzerinde arma yazıyor , günahlarını almak istemiyorum ama orj paspası daha sonra satıyorlarmı bilmiyorum , ama benim bravoda armadan geldi içerisindeki orj halı paspaslarının yerine arma yazılı teyyare bir halı paspas vardı bende biraz fırçalayınca bravonun orj aksesuarı olan iç paspas (kauçuk) ve bagaj paspasını ücretsiz aldım :) fatura tutarı 278 tl

Ziyaretci037
04/06/2011, 12:20
Her aracın içerisinde orj paspaslar gelir kimse kimseyi kandırmasın özellikle arma . Aracın içerisindeki orj paspası alıp yerine kendi yaptırdıkları ne olduğu belirsiz paspas koyuyorlar üzerinde arma yazıyor , günahlarını almak istemiyorum ama orj paspası daha sonra satıyorlarmı bilmiyorum , ama benim bravoda armadan geldi içerisindeki orj halı paspaslarının yerine arma yazılı teyyare bir halı paspas vardı bende biraz fırçalayınca bravonun orj aksesuarı olan iç paspas (kauçuk) ve bagaj paspasını ücretsiz aldım :) fatura tutarı 278 tl

benimde aynı şekilde arma yazılı kendi uyduruk paspasları var.pazartesi telefon açıp görüşücem olmazsa gidip yüzyüze konuşucam.arabayı aldıktan sonra haftada bir aramasını biliyolardı kaç puan veriyosunuz memnunmusunuz diye ama böyle basit görünen şeyleri yerine getiremiyolar daha.çok pişmanım yüksek puan verdiğime..

bahadir77
05/06/2011, 02:05
benimde aynı şekilde arma yazılı kendi uyduruk paspasları var.pazartesi telefon açıp görüşücem olmazsa gidip yüzyüze konuşucam.arabayı aldıktan sonra haftada bir aramasını biliyolardı kaç puan veriyosunuz memnunmusunuz diye ama böyle basit görünen şeyleri yerine getiremiyolar daha.çok pişmanım yüksek puan verdiğime..

ya demekki tek benim değilim bu duruma maruz kalan. pazartesi yıkarım bende oraları.. hele bırde gunhan bey vardı orda cok ıyı nıyetlı gozukuyordu. hatta cok tesekkurler ettık ılgıs alakası ıcın kendısıne. ama pazartesı eger veremeyız yok mok gibi şeyler soylerler ise de fiata şikayet ederim...
hayır paspasında degılım yalan soylenılmesını sevmıyorum....

Ziyaretci037
05/06/2011, 14:18
ya demekki tek benim değilim bu duruma maruz kalan. pazartesi yıkarım bende oraları.. hele bırde gunhan bey vardı orda cok ıyı nıyetlı gozukuyordu. hatta cok tesekkurler ettık ılgıs alakası ıcın kendısıne. ama pazartesı eger veremeyız yok mok gibi şeyler soylerler ise de fiata şikayet ederim...

sizindemi arma otodan araç?

bahadir77
05/06/2011, 15:43
sizindemi arma otodan araç?

evet 9 mart 2011 de aldım..

OPTS
05/06/2011, 15:47
Yuh ya artık arabanın içinden orjinal paspasları alıp yerine başka paspas koyuyorlar. Sonrada yalan söylüyorlar. İnsanları enayi yerine koyuyorlar. Kesinlikle bunun hesabını sorun.

bahadir77
05/06/2011, 15:54
Yuh ya artık arabanın içinden orjinal paspasları alıp yerine başka paspas koyuyorlar. Sonrada yalan söylüyorlar. İnsanları enayi yerine koyuyorlar. Kesinlikle bunun hesabını sorun.

bakalım nasıl bır yalan bulacaklar yaptıklarına cok merak edıyorum...

tmac_fuat
05/06/2011, 15:58
Eğer böyle bir durum varsa bencede üstüne gidin çünkü eğer öyleyse yaptıkları gerçekten terbiyesizlik...

bahadir77
05/06/2011, 16:02
ya gercekten paspasında degılım ama sadece yalan soylenılmesı hosuma gotmedı.
bana deselerkı kardesım sana guzel fıyat verdık o yuzden paspaslarını alıcaz sana da ıdare eder bır paspas verıcez dıye anlardım ama yapılan ayıp. bırde ben aynı yerde hemde arabayı teslım bıle almadan hem fılm cam hemde motor koruma boya koruma ve koltuk koruma yaptırdım. ses yalıtımı yaptırmayı dusundugum su sıralarda hayal kırıklıgına ugradım gercekten...

Ziyaretci037
06/06/2011, 21:07
bugün arma otoya açtığım 3-4 telefon görüşmesi sonucunda,biraz zorla da olsa yarın sabah paspasımı alacağı inşallah.

aynı şekilde mağdur olanlara tavsiyem arayıp görüşmeleri ve paspası almaları..

k0d3r
06/06/2011, 21:59
bugün arma otoya açtığım 3-4 telefon görüşmesi sonucunda,biraz zorla da olsa yarın sabah paspasımı alacağı inşallah.

Nasil bir bahane gösterdiler rezilliklerine, çok merak ediyrum.

fiko
06/06/2011, 22:09
memoli (mehmetbey) söyledi baktım punto evo yazıyor ama üretim bilmemne oto san i adına fason üretim herhalde ben halı pas pas kullandıgım için mesele yapmamıştım ama niye olmasın fiat müşteri hizmetlerini aradım onlara bayinin halı paspas verdigini söyledim fakat bayiye bunu ilettinizmi dediler yarın gidip isteyeceğim verecekleri cevaba göre fiatmüşteri hizmetlerinden durumu genel merkeze şikayet olarak bildirmelerini istiyecegim bakalım

bahadir77
06/06/2011, 22:54

aa super... ben ıs yogunlugumdan dolayı arayamadım.. yarın kesın arayacagım...

cok zorluk cıkardılarmı acaba.....

Ukulus
06/06/2011, 23:13
Herkese Merhaba,
Ben de Evo'mu alırken (KARTAŞ-Ankara) orjinal pas pas içerisindeydi. Bayii'de bir durumlar dönüyordur ve mutlaka almak için bastırın derim ben. O kadar emek verip aldığımız arabalarımız üzerinden ucuz insanların, ucuz numaralar yaparak nemalanmaları kabul edilecek gibi değil.

Ziyaretci037
07/06/2011, 17:03
şimdi arma otodan geldim,paspasın mevcut olduğunu gidip alabiliceğimi söylediler,şasi numarasına işleyip bana paspası getirdiler.
bi baktım zaten bende olan arma yazılı paspası veriyo.
bu bende zaten var ben orjinal punto evo paspasını istiyorum dedim.biraz bekletildim telefon görüşmelerinde sonra şu an ellerinde olmadığını 20 gün sonra yeni arabalarla birlikte isticeklerini ve bana vericeklerini söylediler.

birde ercan bey,büyük bir yüzsüzlüklekeşke alırken baksaydınız,paspasta bişeymi biz ne eksiklerle veriyoruz arabayı dedi.

şuanda beklemedeyim,ne yapmam gerekir bilmiyorum bi yol gösteren olursa sevinirim..

femoli
07/06/2011, 17:57
şimdi arma otodan geldim,paspasın mevcut olduğunu gidip alabiliceğimi söylediler,şasi numarasına işleyip bana paspası getirdiler.
bi baktım zaten bende olan arma yazılı paspası veriyo.
bu bende zaten var ben orjinal punto evo paspasını istiyorum dedim.biraz bekletildim telefon görüşmelerinde sonra şu an ellerinde olmadığını 20 gün sonra yeni arabalarla birlikte isticeklerini ve bana vericeklerini söylediler.

birde ercan bey,büyük bir yüzsüzlüklekeşke alırken baksaydınız,paspasta bişeymi biz ne eksiklerle veriyoruz arabayı dedi.

şuanda beklemedeyim,ne yapmam gerekir bilmiyorum bi yol gösteren olursa sevinirim..:D:D:D hohaaaa

fiko
07/06/2011, 18:45
bayi standartlarında paspas olmadıgını araçlar dan çıkan paspasların bir firmaya yaptırıldıgını söyledi fiatı aradım dönüş yapacaklarını söylediler bir şey çıkacağını sanmıyorum

k0d3r
07/06/2011, 20:34

O ercan bey'e benden kocaman bir "çüş" iletirsiniz.
Yüzsüzlüğün de bu kadari olmaz.

Mugen_punto
07/06/2011, 22:39
Bende bir kaç gün içerisinde allah izin verirse punto evo 1.3 multijet 95 hp aracımı alacağım. burda yazılanları aracı almadan önce gördüğüm iyi oldu :) benim için uyarı niteliğinde. tşk.ler.

burak6230
08/06/2011, 01:13
halla halla öyle saçma şey olmaz benim aracım geldiginde punto evo logolu orjinal halı paspasları içindeydi aldıktan 2gün sonra kaucuk paspas aldım
aracımı sattım ama orjinal paspaslar hala bende :D eger öyle bişe varsa hakkınızı arayın alın arkadaşlar paspaslarınızı

barslan112
08/06/2011, 01:29
halla halla öyle saçma şey olmaz benim aracım geldiginde punto evo logolu orjinal halı paspasları içindeydi aldıktan 2gün sonra kaucuk paspas aldım
aracımı sattım ama orjinal paspaslar hala bende :D eger öyle bişe varsa hakkınızı arayın alın arkadaşlar paspaslarınızı

ben alırken iinde kauçuk paspasla verdiler.halı paspastan iyidir diye birşey demedim.

bahadir77
08/06/2011, 09:34
bende dun arma oto yu aradım... kesınlıkle fıatın araclarla paspas gondermedıgını ısrarla soylemelerıne ragmen fiatı arayıp sıkayet edecegımı bıldırdım.
4442255 ten fıatı aradım konuyu belırttım. konuylaFiattan Ertugrul bey ılgılendıgını bana en kısa zamanda donus yapacaklarını belırttı.
sımdı arabamın ılk kontrol bakımı geldı 3000km gıbı gelırsınız demıslerdı. ctesı gıdecegım. bakımını yaptıracagım eger sorun hala cozulmemıs olursa bı daha arma otomotıvın onunden dahı gecmem....baska servıs mı yok ıstanbulda yaaaa....

Mugen_punto
08/06/2011, 16:03
Ya aslında şöyle bir durum var dün benim araç bursadan geldi tırla birlikte arma oto. nun önünde bekliyordum araç oto parka indirilmiş ordanda arma oto dan çalışan bir arkadaş getirdi. sağına soluna baktım bagajı filan açtım kontrol amaçlı kalın kağıt paspaslar vardı ama söylediğiniz gibi evo paspas yoktu :( gerçekten üzerinde paspasla gelmiyormu diye düşünüyorum.

Ziyaretci037
08/06/2011, 16:41
Ya aslında şöyle bir durum var dün benim araç bursadan geldi tırla birlikte arma oto. nun önünde bekliyordum araç oto parka indirilmiş ordanda arma oto dan çalışan bir arkadaş getirdi. sağına soluna baktım bagajı filan açtım kontrol amaçlı kalın kağıt paspaslar vardı ama söylediğiniz gibi evo paspas yoktu :( gerçekten üzerinde paspasla gelmiyormu diye düşünüyorum.

punto yazılı paspas olmadan teslim almayın derim.o kadar para veriyoruz ve resmen malımız çalınıyor içinden.ben bikaç yere şikayet ettim ve mutlaka alıcam.

gerçekten artık paspasında diilim ama yaptıkları çok büyük terbiyesizlik..

Mugen_punto
08/06/2011, 17:05
Valla hayırlısıyla şu işlemleri bitireyim onuda sorarım sonuçta oyuncak araba almıyoruz.

bahadir77
08/06/2011, 17:40
benim kaydımla ilgili hala donus olmadı. fiat müşteri hizmetlerinden konumla Ertuğrul bey ilgileniyor diye bilgi aldım. sonuclanır sonuclanmaz benı arayacaklarını belırttıler...
bakalım ne olacak.

Mugen_punto
08/06/2011, 21:47
Hayırlısı olsun inşallah güzel bir gelişme olur sizin için. bende aracı teslim almadan önce soracağım işin aslı nedir diye..

fiko
08/06/2011, 21:56
arkadaşlar halı pas pası punto yazılı olanı veriyorlar bu araclar italyan yapım aracları paspassızmı gönderiyorlar da etiketlerinde bilmemne oto diye yazan ları burada bayimi veriyor tamam şimdi yaz halı paspas ideal kışın ıslanacak ve koku yapacak kimse fiattan zengin değil şikayet te bulundum ama?

Mugen_punto
08/06/2011, 22:06
Yok gelmedi diyorlarsa fazla uzatmaya gerek yokmu diyorsun abi ? Bende öyle yaparım büyük ihtimal ama beni telefondan aradıklarından puanla ilgili basarım sıfırların köküne :)

fiko
08/06/2011, 22:30
neticenin degişeceğini pek tahmin etmediğimden zaten bayide mimliyim olumsuzluklarının hiç birini affetmedim bir tek satış temsilcisi ve aracı teslim eden hariç bir tek temsilciye 10 puan verdim o kadar şimdiden sonrası önemli olan servisler..( bayin hangisi bu arada)

Mugen_punto
08/06/2011, 22:35
Anladım abi . kozyatağı arma oto.

fiko
08/06/2011, 22:43
birde biraz üstelersen belki müşteri memnuniyeti adına onun yerine başka bir şey verirler boya koruma,karter muhafaza ,vs

Mugen_punto
08/06/2011, 22:57
Bakalım abi biraz sıkıştırırım baktım durum değişmiyor. hiç sesimi çıkarmadan şikayetimi fiata bildiririm elimden başkada birşey gelmez :)

bahadir77
08/06/2011, 23:02
bence hakkımızı sonuna kadar aramalıyız..
bu kadar tecrubeden sonra bence aracı orjınal paspasları olmadan teslım almayınız.
ayrıca arma oto nun verdıgı paspas 10 tl ye satılanlardan.
ben hepsıburadadan 45 tl ye aldım. orjınale cok yakın olan bır model aralarında dagar kadar fark var.
ayrıca ha paspasımı vermemısler ha sıleceklerın sılıkonlarını ha da yedek anahtarımı bence hepsı de aynı sey..

ama bastan aracı satarken deselerkı bız sıze fıyatı bu kadardan verıyoruz ama orj. paspası alıp yerıne cakma bır paspas verıyoruz dıye...

Mugen_punto
08/06/2011, 23:14
Doğru söyliyorsunda onlar yok dedikten sonra benim yapabileceğim pek fazla birşey yok. sonuçta ben kaporamı verip aracı adıma bağlamışım. araçtan vazgeçmek gibi bir durumda olamaz. biraz sıkıştırıp başka malzemeler isterim en son durumda.

bahadir77
08/06/2011, 23:26
Doğru söyliyorsunda onlar yok dedikten sonra benim yapabileceğim pek fazla birşey yok. sonuçta ben kaporamı verip aracı adıma bağlamışım. araçtan vazgeçmek gibi bir durumda olamaz. biraz sıkıştırıp başka malzemeler isterim en son durumda.

tabııkı sızın takdırınız....
arma oto dan bende bu paspas konusu dısında hıc sıkıntı yasamadım. hatta aracımı alırken fılm +boya koruma+motor koruma+koltuk koruma bıle yaptırdım...
hatta hafta sonu gıdıp aracım ılk kontrolunu yaptırtacagım...3000 km yı gectıgı ıcın yag su kontrolu yapıp eksıklıgı tamamlıcaklarmıs...

fiko
10/06/2011, 18:32
fiat tan aradılar byle bir uygulamalarının olmadıgını aracların dışarıdan pas passız geldiğini bayinin pas pas,ilk yardım ,yangın türünü kendisinin koydugunu kaucuk pas pas ların bayide satıldıgını vs.vs almış olanların müşteri memnuniyeti adına bayinin verebileceğini söylediler.yani yok,,,

fiko
10/06/2011, 18:32
fiat tan aradılar byle bir uygulamalarının olmadıgını aracların dışarıdan pas passız geldiğini bayinin pas pas,ilk yardım ,yangın tüpünü kendisinin koydugunu kaucuk pas pas ların bayide satıldıgını vs.vs almış olanların müşteri memnuniyeti adına bayinin verebileceğini söylediler.yani yok,,,

bahadir77
10/06/2011, 18:42
iii hadi bakalım ben baska bayılere de soracagım ne durumdalar. acaba kendılerı mı verıyor yoksa fıatmı gonderıyor....

Mugen_punto
10/06/2011, 20:31
Bu durum nekadar saçma yahu fiat bile öyle söyledikten sonra ben lafını bile etmem.. inşallah eski arabamı aramam :(

fiko
10/06/2011, 20:41
arabanız ne idi bilmiyorum ama şu an tercih ettiğiniz iyi bir tercih hem 95 lik olması ı öözellikleri şu an takside albea da kullanıyorum daha 45 000 binde ve arac ful ondan sonra evoya binmek zevk veriyor o donanım a ğöre alınabilecek en iyi arac bayinizden alabileceklerinizi alın..

Mugen_punto
10/06/2011, 21:12
Abi arabaya bir sözüm yok bana göre iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. yalnız altı üstü bir paspası bile opsiyondan sayıyorlarsa diyecek sözüm yok..
bundan önceki aracım ww golf adamlar hem üstünde paspas verdiler hemde istedim ekstra bir paspas seti daha vermişlerdi..

Mugen_punto
27/06/2011, 19:27
Aracı 5 gün önce teslim aldım.. üzerinde orjinal paspasların yerine bayinin yaptırdığı logolu paspaslar vardı. bende orjinal paspasları istediğimi belirttim. p.tesi günene kadar halledeceklerini söylediler ve öylede oldu bugün orjinal evo paspaslarıma kavuştum :)

denizxyz
03/07/2011, 00:47
peki orijinal evo paspasıyla sahtesini nasıl ayırt edeceğiz.??

üzaerinde evo mu yazıyo???

Mugen_punto
03/07/2011, 00:50
üzerinde punto yazıyor ve araç tabanında paspasların takıldığı tırnaklar mevcut.

bahadir77
05/07/2011, 23:16
bugun orjınal paspasımı teslım aldım.

aslında benım kendı kullandıgım ve hepsıburada.com dan alınan paspasın daha guzel oldugunu farkettım.
olsun elımde paspasım var. hıcbır hakkımızı bıramamıs olduk..

egzo-evo
08/07/2011, 12:19
arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama net bir cevap gelmedi.

grande punto ile punto evo daki "punto" yazılarında fotoğraflarda da görüldüğü gibi yazım şeklinde farklılık var.

aracım evo olmasına rağmen halı paspasların üzerindeki yazı grande puntodaki "punto" yazı şeklinden. iki olasılık var. ya bayi işgüzarlık yapıp kontrol etmeden paspas veriyor ya da elinde ne varsa onu veriyor. benim durumumda olan başkası var mı acaba?

bahadir77
11/07/2011, 21:27
benımkınde sadece punto yazıyor ama evonun puntosu seklınde...

OzzY
12/07/2011, 00:57
benımkınde sadece punto yazıyor ama evonun puntosu seklınde...

+1