Orijinalini görmek için tıklayınız : y buy ankara
Arkadaslar bugun sony psp buldum fuyatı oldukca ıyıydı bilirkişi olarak Faruktanda gorus rıca ettım sagolsun yardımcı oldu fakat stoklarında bıtmıs ıyımı .
Anıtkabır bulusmasında bır arkadasımız buy da calısıyordu fakat ısmını unuttum kendısınden urun ne zaman gelır dıye bılgı ısteyecegım fakat ısmınıde hatırlamıyorum telefonunuda bu arkadasın ısmını hatırlıyan varmı ?
buylar kapanıyor diye biliyorum Türkiye'dekiler
evet kapanıyor kerem galıba tum ulkedekı stokları bıtırınce kapanacak
aslında uygun fiyatları varmış firmanın
Çogu yere gore cıdden fıyatları ıyı Ankara ıcın soyleyeyım yerı sehır dısı neredeyse oldukca sapa sehır merkezındekı avm olsaydı ıslerdı
istanbulda da s. de fiyatlar güzel
siyahinci83
01/06/2011, 00:56
Teknosa satın aldı buy'ı imzaları bile atıldı :) (konuyla ilgilisi yok :p)
Arkadaslar bu arada su ıkılemde kaldım sony psp 3004 ıle psp go arasında kaldım Faruk psp go onerdı bunu kullanan bır arkadas alma dedı kafam ıyıce karıstı.Bu olaya hakim olan arkadasların göruslerını merak edıyorum ıkı farklı aletın özellıklerını paylasıyorum sızınle bır zahmet bı bakın.bırde psp2 varmıs ama onu bulamadım nette
PSP™go TEKNİK ÖZELLİKLERİ
LCD ekran: 3,8 inç / 9,6 cm (16:9) tam saydam tip, TFT sürücü. Yaklaşık 16.770.000 renk görüntülenir.
Ses: Stereo hoparlörler
Sistem depolama kapasitesi: 16 GB*
Arayüz: Çok amaçlı konektör. Kulaklık konektörü. Hi-Speed USB (USB 2.0 ile uyumlu). Memory Stick Micro™ (M2™) yuvası. Kablosuz LAN (IEEE 802.11b). Mikrofon. Bluetooth® 2.0 (EDR).
Ağ donanımı: IEEE 802.11b. Bluetooth® 2.0 (EDR).
Güç kaynağı: AC adaptörü DC 5,0 V. Pil Tipi: Tümleşik, şarj edilebilir. Lityum iyon pil. Güç değerleri: DC 3,7 V 930 mAh.
Maksimum güç tüketimi: Yaklaşık 3 W (şarj olurken).
Harici boyutları (en çıkıntılı bölüm hariç): Yaklaşık 128 × 16,5 × 69 mm (genişlik × yükseklik × uzunluk).
Ağırlık: Yaklaşık 158 gr.
Çalışma ortamı: 5°C ile 35°C arasındaki sıcaklıklar.
Uyumlu codecler: Ayrıntılar için çevrimiçi kullanıcı kılavuzuna bakın.
* Sistem depolama alanının bir kısmı, sistem tarafından
kullanım için ayrılan sistem bölümüdür. Sistem depolama alanının kalan kısmı
kullanıcı tarafından kullanılabilir.
PSP™go ile hediye edilecek 10 adet oyun:
Assassins Creed: Bloodlines™ (Ubisoft)
Piyotama
Gran Turismo™ (SCE WWS)
James Cameron’s AVATAR™: The Game (Ubisoft)
LittleBigPlanet™ (SCE WWS)
MotorStorm® Arctic Edge (SCE WWS)
NEED FOR SPEED SHIFT (EA)
The Eye of Judgement
2010 FIFA World Cup South Africa™ (EA)
WipEout® Pure (SCE WWS)
Sony PSP 3004 Oyun Konsolu
Oyun Konsolları PSP
Bellek 64 MB
Renk Siyah
Görüntü Giriş ve Çıkışları TV Out
Ses Giriş ve Çıkışları Stereo Out (Kulaklık)
Ağırlık 189,00 gr
Kutu İçeriği Şarj Adaptörü, Kitapçık, Li-ion Batarya,cihaz,garanti belgesi,kullanma kılavuzu,
Boyutlar (GxDxY) 169,4 x 18,6 x 71,4 mm
Diğer Özellikler Bellek 64 MB (4MB DRAM) Bellek Optik Medya UMD™ - Universal Media Disk™ (1.8GB) Ekran 4.3'' (16:9) 480x272 piksel , Wide Colour Gamut LCD Ekran Bellek Yuvasi 64M dahili hafiza.Memory Stick Duo / PRO Duo kart yuvasi Baglanti USB baglanti 802.11b WLAN Kablosuz baglanti Pil 1200mAh - Oyun 4-6 saat , Video 5-6 saat pil ömrü Boyut/Agirlik 169.4 x 18.6 x 71.4 mm. - 189