Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze selamlar
piscocuk
31/05/2011, 14:56
merhaba arkadaşlar ben istanbuldan Emre..modifiye ve tuning piyasasının içindeyim uzun yıllardır..son zamanlarda grande punto üzerinde çok yoğunlaştım ve en sağlıklı bilgileri kullanıcıların vereceğini düşünerek sitenize üye oldum.2006 senesin direkten dönen bu aracı kısmetse önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ve sizi sorularımda sıkabilirim
herkeze iyi forumlar
GP COSKUN
31/05/2011, 15:10
aramıza hoşgeldin emre
piscocuk
31/05/2011, 15:19
teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk ;)
whitegold
31/05/2011, 15:22
aramıza hosgeldın arkadasım en kısa zamnda puntonla aramızda gormek dılegıyle:)
piscocuk
31/05/2011, 15:30
kafamdaki soru işaretlerinden kurtulunca bende bir punto düşünüyorum :)
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz punto güzel araç bağımlılık yapıyor bakmaya bile doyamıyor insan
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
StrawBeeRy
31/05/2011, 19:30
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Hoşgeldin Forever Punto....
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz sorularınza eminim arkadaşlar yardımcı olacaktır. şimdiden hayırlı olsun
Hoşgeldin emre aramıza, keyifli yorumlar...
piscocuk
01/06/2011, 10:06
bu sıcak karşılama için teşekkürler arkadaşlar
asukasan
01/06/2011, 13:18
hoşgeldin, keyifli forumlar.
Aramıza hoşgeldin, keyifli ve aktif forumlar...
GrandePuntoTR'a Hoş geldin piscocuk Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
hoşgeldiniz güzel paylaşımlar:))