Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO my life yeni tampon
diesel32
31/05/2011, 11:12
merhaba arkadaşlar...
dün aracımı almak için işlemler yapmaya gittiğimde showroomda bulunan 1.4 77hp my life donanımlı evonun tamponu dikkatimi çekti...
piano black olan tampon çok hoş görünüyordu ilk defa gördüm sizin için fotoğrafını çektim :)
not: fotoğraf birmot zincirlikuyuda çekilmiştir...
https://img834.imageshack.us/img834/8877/foto137h.th.jpg (https://img834.imageshack.us/i/foto137h.jpg/)
https://img560.imageshack.us/img560/8021/foto138.th.jpg (https://img560.imageshack.us/i/foto138.jpg/)
hakguner
31/05/2011, 11:14
evet çok hoş duruyor bence.
1ocak2011
31/05/2011, 11:27
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/31/2475.jpghttps://i1105.hizliresim.com/2011/5/31/2470.jpg
My Life'ların iç görüntüsü olan var mı acaba?
Merak ettim nasıl birşey.
diesel32
31/05/2011, 13:45
My Life'ların iç görüntüsü olan var mı acaba?
Merak ettim nasıl birşey.
içine baktım diğer evolardan farkı yoktu eksiği vardı hatta gözüme çarpan ilk şey arka camın otomatik olmayışıydı...
hele şükür akıl etmişler...
farlarda koyu olmuş biraz daha sanırım mylife donanımda
piano black güzel duruyor cidden
sakinkaradas
01/06/2011, 16:54
xevk meselesi tabi ama benim hoşuma gitmedi.popkit teki karbon renk daha hoş bence
can-asan
02/06/2011, 02:25
geçen gün yolda görmüştüm böyle, acaba kendimi boyattı diye düşünmüştüm ama my life tamponu böyleymiş, bence böylesi daha iyi olmuş :)
emrahcelik
02/06/2011, 03:59
Bayide bende inceledim pek hoş değil sonradan boyama gibi duruyor ve çok sırıtıyor
diesel32
02/06/2011, 08:45
bence siyah cam filmi ve tabiki skydome ile güzel durur bir bütünlük sağlayabilir...
my life ı inceledim. dynamic görünümlü aktive modeli. fark olarak tampon boyalı, farların içi koyu bagaj açma logo dan değil içeriden düğme ile, koltuklar aktive koltukları, aux girişi koymuşlar, arkada evo yazısı yok, 2 cam otomatik, gözüme çarpan bunlar bence dynamicler çok daha iyi, ve fiyatı da 36.000 tl idi :D
bahadir77
02/06/2011, 18:59
geçen gün aynı model aracı bende gördüm. sanki daha sonradan yapılmış gibi duruyor. açıkçası hiç beğenmedim...
billypostman
03/06/2011, 17:08
Merhaba, ben oradan o aracın aynısını aldım. 3 tane gelmiş onlardan, birini ben aldım, biri showroom'da, geriye 1 tane kaldı. :)
Plaka işlemlerinin bitmesini bekliyorum, Bakırköy çok uzun süre bekletiyor. :(
Arkasında Evo yazmıyor yalnız, neden yazmıyor diye sorduğumda MyLife modellerde yazmıyor cevabını aldım.
1ocak2011
03/06/2011, 17:19
Sayın @billypostman,
Adınızı ve Soyadınızı düzgün girerseniz size hitap edebilelim.
billypostman
07/06/2011, 08:59
Merhaba adım Bilal, fakat adımı soyadımı oraya yazıp Google aramalarında Punto forumlarının referans olmasını istemiyorum.
Bu arada o diğer 2 araba da satılmış benden sonra... Dün arabama kavuştum.
astikaturko
09/08/2011, 16:23
my life ı inceledim. dynamic görünümlü aktive modeli. fark olarak tampon boyalı, farların içi koyu bagaj açma logo dan değil içeriden düğme ile, koltuklar aktive koltukları, aux girişi koymuşlar, arkada evo yazısı yok, 2 cam otomatik, gözüme çarpan bunlar bence dynamicler çok daha iyi, ve fiyatı da 36.000 tl idi :D
Benim de arkada evo yazmıyor, merkezi aradım , cevap bekliyorum.
LorDracula
09/08/2011, 16:32
içine baktım diğer evolardan farkı yoktu eksiği vardı hatta gözüme çarpan ilk şey arka camın otomatik olmayışıydı...
fazlasınıda yazsaydın standart olarak blue&me tomtom ön hazırlık var.
seawarrior
10/08/2011, 01:22
bende birmottan 15 gün önce aldım arabamı, mylife yerine beyaz dynamic versiyonu vardı.
My life larda perde hava yastıklarıda standart bence en önemli fark bu.
since1453
27/12/2011, 12:26
arkadaşlar my life ile active nasıl aynı diyorsunuz blue me,bluethoth,perde hava yastıklarıçelik jant,karartılmış farlar,ön sis farları,folow me farlar,virajlarda dönüş yönüne göre yanan sis farları .......
dynmacten eksikleri;
içi döşeme rengi ve estetik aydınlatma
arka camlar manuel
dynmcte diz hava yastiği var mylife ta perde yastıkları var
dynamicte bluetooth,bue me yok mylifeta standart
diğer güvenlik kitleri standart(dualogicte)
xevk meselesi tabi ama benim hoşuma gitmedi.popkit teki karbon renk daha hoş bence
+1 benim ki karbon daha hoş :)
Normal boyasız plastik yüzeyden daha güzel duruyo tabiki böyle ama en güzeli gövde rengiyle aynı olmasıdır :D
egzo-evo
28/12/2011, 00:36
sadece tamponlar değil yan direkler üzerindede parlak siyah renkli koruma bandı var. çizik gösterme riski yüksek gibime geliyor ama yinede zevk meselesi farklı durduğu bir gerçek.
dynamiclerdeki estetik iç aydınlatma yok.
sadece ön camlar elektrikli.
logo baskılı bagaj kapağı sadece dualogicde var.
asimetrik katlanan arka koltuklar yok.
eşya gözlü ön kolçak yok.
kliması manuel.
park sensörü,yağmur sensörü, cruise control, otm.kararan dikiz aynası yok.
diz hava yastığı yok ama perde hava yastığı ön hava yastıkları ile standart.
üçüncü arka kafalık yok.
blue me ve navigasyon ön hazırlık standart.
koltuk döşemesi ve ön panel active olanlarla aynı ama daha koyu renk.
arkada evo yazısı yok.
valla arkada evo yazısı olmaması bana daha karizma geldi,tek marka tek sembol,tampon konusunda cok memnunum,yani dinamicte evo siyahında kasa rengi ile tampon rengi ayırıyor ama benim aracımda tamponda evo siyahı artı oldukca esnek gecen gun aniden geri vitese takıp geri geldim arkaya bakmadan baska bir araca vurdum buyuk bir gurultu ile inanın çizigi catlaga yok fotolayabilirm..artı blue me sistem ve navigasyon on hazırlık benim işime dijital klimadan daha cok yaradı,herkez kendi aerodynamisini düüşünüyor benimkide oyle bişi işte..nasıl olsa seneye 159 alırım diyor ve daha baska ozlliklere su an ozenmiyorum..:D artı bayii park sensoru hediye etti ve diger eklentileri yarı fiyatına teklif etti su asamada memnunum.:D
since1453
28/12/2011, 10:05
valla arkada evo yazısı olmaması bana daha karizma geldi,tek marka tek sembol,tampon konusunda cok memnunum,yani dinamicte evo siyahında kasa rengi ile tampon rengi ayırıyor ama benim aracımda tamponda evo siyahı artı oldukca esnek gecen gun aniden geri vitese takıp geri geldim arkaya bakmadan baska bir araca vurdum buyuk bir gurultu ile inanın çizigi catlaga yok fotolayabilirm..artı blue me sistem ve navigasyon on hazırlık benim işime dijital klimadan daha cok yaradı,herkez kendi aerodynamisini düüşünüyor benimkide oyle bişi işte..nasıl olsa seneye 159 alırım diyor ve daha baska ozlliklere su an ozenmiyorum..:D artı bayii park sensoru hediye etti ve diger eklentileri yarı fiyatına teklif etti su asamada memnunum.:D
aynen banada park sensörü hediye edildi.
bence perde hava yastığı diz hava yastığından daha önemli
blueme mi dijital klimamı derseniz kesinlikle blueme derim
en dandik markalarda bile olan en basit ama gerekli özellik usb bağlantısı dynmcte yok :(
haklısınız karbon pianodan daha hoş durabilir ama onu yapmak için dynmcteEVO KIT almak lazım(YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)
dualogiclerde blue me ,perde hava yastığı mevcut,hı fi ses sistemide dualogiclere olmuyor yağmur sensörü gerekli değil lüx,cruize kontrol harika bir olay) aracı 2 kişi kullanıcaz o yüzden katlana koltuklar ve arka camlar otomatik olması zoruunlu değil...estetik iç aydınlatma ve kararan dikiz aynası süper bir olay my life ta olsun isterdiim
yani sadece beğendiğim bir kaç extra ,cruize control ve mecut piano rengi karbon yapmak için 2000+2100 tl bence değmez ama daha kalabalık aileler içinve benim önemsemediğim özellikleri sevenler için tabiki değer
tabiki şahsi olarak yorumum(dediğim gibi dijital klima,yağmur sensörü aramadiğim extralar ve siyah renk karbondan daha hoş geldi gözüme beyaz renkte)
since1453
29/12/2011, 18:55
ee arkadaşlar sizin yorumlarınız nedir zöellikle gp li üstatlarımız ?
aynen banada park sensörü hediye edildi.
bence perde hava yastığı diz hava yastığından daha önemli
blueme mi dijital klimamı derseniz kesinlikle blueme derim
en dandik markalarda bile olan en basit ama gerekli özellik usb bağlantısı dynmcte yok :(
haklısınız karbon pianodan daha hoş durabilir ama onu yapmak için dynmcteEVO KIT almak lazım(YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)
dualogiclerde blue me ,perde hava yastığı mevcut,hı fi ses sistemide dualogiclere olmuyor yağmur sensörü gerekli değil lüx,cruize kontrol harika bir olay) aracı 2 kişi kullanıcaz o yüzden katlana koltuklar ve arka camlar otomatik olması zoruunlu değil...estetik iç aydınlatma ve kararan dikiz aynası süper bir olay my life ta olsun isterdiim
yani sadece beğendiğim bir kaç extra ,cruize control ve mecut piano rengi karbon yapmak için 2000+2100 tl bence değmez ama daha kalabalık aileler içinve benim önemsemediğim özellikleri sevenler için tabiki değer
tabiki şahsi olarak yorumum(dediğim gibi dijital klima,yağmur sensörü aramadiğim extralar ve siyah renk karbondan daha hoş geldi gözüme beyaz renkte)
kıvanç zevk meselesi sonuçta ama dediğin doğru yağmur sensörü lüks olabilir (benim için lüks ama aracı eşimde kullandığı için olmasını istedim), kararan dikiz aynası bence şart , cruise control ise uzun yolda müthiş rahatlık hatta ben ş.içi bile kullanıyorum yolu boş buldum mu :)
since1453
29/12/2011, 21:49
kıvanç zevk meselesi sonuçta ama dediğin doğru yağmur sensörü lüks olabilir (benim için lüks ama aracı eşimde kullandığı için olmasını istedim), kararan dikiz aynası bence şart , cruise control ise uzun yolda müthiş rahatlık hatta ben ş.içi bile kullanıyorum yolu boş buldum mu :)
kararan dikiz aynası süper cruize controlde gerçekten güzel eğer galairede asist kitli araç olsa 500 tl gözümü kırpmadan verirdim