Orijinalini görmek için tıklayınız : evo navigasyon montaj
barslan112
31/05/2011, 03:28
navitek navigasyon
1ocak2011
31/05/2011, 10:09
Kabloları nasıl geçirdiniz? Çakmaktanmı güç aldınız? Aux girişini halledebildinizmi? Montaj konusunda bilgiler verirseniz sevinirim.
Bendede aynı navigayon var navigasyon tutacağı kutudan çıkan mı eğer öyleyse nasıl yaptınız benimki sığmıyor
Çok güzel olmuş. Bende buna benzer bişey yapıcam.
İyi hoşta navigasyon her zaman kullanılan bir cihaz değil, arabada bırakamazsın. Navigasyon takmadığında ordakş aparat çok çirkin gözikiyor bence.
barslan112
01/06/2011, 02:15
İyi hoşta navigasyon her zaman kullanılan bir cihaz değil, arabada bırakamazsın. Navigasyon takmadığında ordakş aparat çok çirkin gözikiyor bence.
ben arabada bırakıyorum.navi parlak siyah olunca bütünlük sağlıyor. kabloyu arkasından delik delip torpido içinden geçirip çakmaklık yanına çıkarttım. ayrıca navinin muhafaza aparatını alttan ve arkadan çift taraflı bant ile sabitledim hiç yerinden oynamıyor. birde orj navilerden yeri daha iyi gorüşü kapatmıyor
1ocak2011
01/06/2011, 10:12
Sayın Arslan,
Aux çıkışı varmı sizde aux verebildinizmi?
Bu bölge orjnal yerinden daha kullanışlı oluyor,elinize sağlık güzel olmuş...
barslan112
02/06/2011, 01:44
Sayın Arslan,
Aux çıkışı varmı sizde aux verebildinizmi?
evet var ben cd celeger taktırdım. flaş bellel yardımı ile 600 tane şarkı içine atıp dinliyorum
barslan112
02/06/2011, 01:47
Bu bölge orjnal yerinden daha kullanışlı oluyor,elinize sağlık güzel olmuş...
sağolun sizden esinlendim
cd celeger fiyatları nedir nasıl bir cihaz nereye takılıyor.
aux girişi celeger üzerindemi yönetiliyor.
cihazı araç üzerinde nereye konumlandırdın . bu konularda bilgi verirsen sevinirim
barslan112
02/06/2011, 15:02
cd celeger fiyatları nedir nasıl bir cihaz nereye takılıyor.
aux girişi celeger üzerindemi yönetiliyor.
cihazı araç üzerinde nereye konumlandırdın . bu konularda bilgi verirsen sevinirim
170 tl aldım küllüğün sol alt tarafına çift taraflı bant ile yapıştırdım. benim kullanım amacım istediğim şarkıları pc atıp dinlemek ve ayrıca çok da güzel bir ses aldım.
hocam bir de foto alsak super olur valla..