Orijinalini görmek için tıklayınız : istabuldan yeni evo :)
diesel32
28/05/2011, 19:07
selamlar...
istanbulda bahçelievlerde oturuyorum... 2 hafta önce görmüştüm siteyi ve baya bir inceledim...
bir haftadır koşturmalarım üzerine önümüzdeki cuma günü ilk arabam olarak punto evo +AK + skydome alıyorum... pzt günü vekalet vs. halledilecek bende artık aranızdayım :Ç
hoşgeldın keyıflı forumlar hayırlısı olsun
whitegold
28/05/2011, 19:17
aramıza hoşgeldın serhat keyıflı forumlar,arabanda hayrlı olsun Allah kaza bela vermesın.
diesel32
28/05/2011, 19:25
teşekkür ederim arkadaşlar...
hoşgeldin kazasız belasız inşallah
hoşgeldiniz...
hayırlı olsun...
hoşgeldiniz şu anda istanbul cevizlibağdan yazıyorum
diesel32
29/05/2011, 01:07
teşekkürler arkadaşlar umarım yakın zamanlarda bi istanbul buluşması olur :)
GP COSKUN
29/05/2011, 01:10
aramıza hoşgeldin serhat
hoşgeldin, keyifli forumlar...
aracın hayırlı olsun...
StrawBeeRy
29/05/2011, 17:11
hoşgeldiniz hayırlı olsun keyifli forumlar
diesel32
29/05/2011, 17:55
teşekkürler arkadaşlar... umarım yakın zamanda istanbul buluşması olur tanışma fırsatı yakalarız...
hoşgeldin. hayırlı olsun...
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
GrandePuntoTR'a Hoş geldin diesel32 Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!