PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cizikler icin yardım

emjoy's
27/05/2011, 03:55
Aracımda ufak ufak cok cızık var bunları nasıl yok edebılırım bu boya koruma falan bı ıse yarıyomu.cevaplarsanız sevınırım.

halils2
27/05/2011, 05:13
aynı sorun bende de var saolsun bizim sokağın çocukları 2 ayda arabanın anasını ağlattı aracın her yanı çizik topla vura vura mahvettiler. veletler arabayı kale direği olarak kullanıyolardı gerisini siz düşünün artık. boya koruma ufak tefek çizikleri kapatabiliyo sanırım daha önce reno vardı ona pasta cila attırdım çoğu ufak çizikler kabolmuştu boya koruma daha kalitelidir sanırım

reddragon
27/05/2011, 12:11
Çizigin niteliğine göre değişir. Çizik dediğiniz boyadan astara kadar geçmişse boya koruma,pasta cila değil altarın oğlu tarkan gelse kurtaramaz..
Metod olarak tırnağınız takılıyorsa çizik derindir. Pasta cilalıktan çıkmıştır. Bu tür çiziklere mini yama yapılır. Özel yöntemlerle o bölge incecik boyanır. Fiyatı ucuz değildir. Auto king ,Ziebart gibi yerlerde bu yöntem uygulatılır...

mrfee
27/05/2011, 12:54
valla bende de var aynı durumlar
birde siyah araç olunca daha fazla belli oluyor

asukasan
27/05/2011, 13:02
Aracımda ufak ufak cok cızık var bunları nasıl yok edebılırım bu boya koruma falan bı ıse yarıyomu.cevaplarsanız sevınırım.

bu aracımda dahil olmak üzere daha önceki aracımda fix-** pro çizik kalemini kullanıyordum, kılcal ve vernik çiziklerini çok kolay bir şekilde kapatıyor. ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi astara kadar çizilme mevcutsa mini onarım yapılması gerekecektir, bu tür onarımları autoking tarzı firmalar yapmaktadır, eğer kasko firmanız bölgenizde ki autoking ile anlaşmalı ise bu onarımları hasarsızlığınıza etki etmeden yaptırabilirsiniz.

takres
27/05/2011, 13:46
çizikler çok derin değilse boya koruma ile halledilir...

erosistanbul
27/05/2011, 16:43
kaskonu bi araştır. bazı kaskoların ücretsiz otoking çizik giderme yapıyorlar.

izoci
27/05/2011, 18:13
eğer tırnak takılıyorsa sanayide aracının renginde rötüş boyası yaptır çizikleri doldur ardından kurusunlar (1-2) gün sonra 2000 grit su zımparasıyla fazlalığını al rötüşün polisaj yap çiziklere elveda de (Hurda panelde deneme yapmadan girişme mahvedersin :D)

emjoy's
28/05/2011, 03:11
evet benimkilerin cogu gıder ozaman pek tırnak takılmıyo derın degıl herkese tesekkurler cevaplar ıcın.

jacoben
28/05/2011, 04:05
bursadaki arkadaşlara ziebart konusunda yardımcı olabilirim, anlaşmalı olduğum için neredeyse %40 indrimli çalışıyorum, hem iç detaylı temizlik hem de boya koruma konusunda harikalar, kullandıkları malzemeleri inceledim gerçekten kaliteli ve çok pahalı malzemeler, dediğim gibi bursadan arkadaşlara yardımcı olabilirim. 0532 720 47 30, kyasayanlar@hotmail.com