Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekspertiz Fiyatları ve Hangi Servis?
van_hoijdonk
27/05/2011, 00:00
Beyler iyi geceler.
Yarın inşallah anlaştığım aracı servise götürücez. Bugün saat yetişmediğinden gidemedik. Yalnız telefonda 1-2 yere sorduk fiyat ve zaman olarak çok fark vardı kafam karıştı.
Birmot: 100 TL + KDV - 3 Saat
Fırat Oto: 60 TL + KDV - 1 Saat
Önerebileceğiniz başka bir servis var mı avrupa yakasında fiyat olarak uygun ve güvenilir?
Bu fark neden oluşuyor anlamadım. Bir de araç tamamen birmot bakımlı, bunların hepsi birmot haricinde de çıkacaktır değil mi?
size hangisi yakın ise oraya gidin.fiyat konusundaki tutarsızlık tamamen işçilik kaynaklı olabilir. (pazarlık yapılabılır)ama gitmeden tekrar bi telefon edin gittiğinizde yoğun olabilir sizi bekletebilirler.
servis tarafından yapılan , tüm degısen parcaları gorebılıyolar.
reddragon
27/05/2011, 00:05
7 ay kadar önce fırat otoda bi araca expertiz yaptırdım. Bir takım sorunları çıktığı için almadım aracı. 70 lira...
boya motör direksiyon değişen eğik cant radyatör vs hepsini söylerler
van_hoijdonk
27/05/2011, 00:17
Birmot abartı geldi açıkcası, mutlaka 1 gün önceden randevu alacaksınız sabah 8.30 bırakıp öğlen 1'de aracı alacaksınız dediler. Fırat oto 1 saat 1 saat 15 dk civarı sürer 60 lira + kdv dedi. Tabi fiyatları da bilmediğimden ve saat de yetişmediğinden kaldı bugünlük.
Fırat oto arayın gelmeden 1 saat önce yeterli dedi. Alacağım araç fatih bölgesinde o yüzden cevizlibağ falan sorun değil.
E_N_D_E_R_
27/05/2011, 00:27
Fırat Oto ya gidebilirsin...hem fiyat hemde ilgi için.birmot biraz daha yoğun olduğu için fiyat farkı olur diye düşünüyorum.gidersen şayet fırat oto ya sinan bey serkan bey yardımcı olacaklardır.alırsan eğer Hayırlı Olsun Şimdiden :=))
van_hoijdonk
27/05/2011, 01:33
Teşekkürler.
O zaman bize yarın öğleden sonra Fırat oto yolu gözüktü. Şu yüksek lisans başvuruları, okul bitirme tezim falan derken fena da yoğunum bugün anca 5'te bakabildim araca 12 gibi gelirim demiştim ama okul evrak işi falan malum bürokrasi 5 saatimi çaldı resmen.
Beyaz punto da cidden çok güzelmiş. :)
van_hoijdonk
27/05/2011, 17:01
Bugün aracın muaynesi de yapıldı. Artık ilk aracımı almış bulunuyorum. :)
Pazartesi alım satımı yapıcaz ve aracı çekicem kapıya. :D
hayırlı olsun :) gule gule kullan