Orijinalini görmek için tıklayınız : Deri direksiyon yardım
Arkadaşlar selamlar
direksiyonumu kaplatıcam ama kararsız kaldım
delikli deri mi ??
Normal deri mi ??
Değerli görüşlerinşzş ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
smartmavi
25/05/2011, 11:47
karışık olmalı!
smartmavi
25/05/2011, 12:51
yarı delikli yarı düz... Fun direksiyonları gibi; çok sportif duruyor bence. Benimkinin resmi üst mesaja ekledim ama tamamı görünmüyor maalesef..
izmirde bu işe yıllarını vermiş bir firma var onlara deri direksiyon için bilgi aldım ve delikli dedi düze göre soyulma olasılığı % 80 daha azmış.
Yaa piayasaya göre baya ucuz geldi işçilikte hoşuma gitti
opel yetkili servislerle çalışıyor adamlar 100 tl
delikli daha güzel duruyor gerçekten
disconnected
25/05/2011, 13:16
bencede delikli ve duz karisik olmalari...
sadece_erhan
25/05/2011, 13:23
ne kadar güzel olmuş, nerde yaptırdınız ki? istanbulda yapan var mı?
Istanbul gop daha yaptırmadım yarın yapılacak kısmetse isteyene yardımcı olabilirim
sadece_erhan
25/05/2011, 13:44
gopda nereye yaptırıyon abi, kaç tl istiyolar, işlem ne kadar sürüyo acaba?
bana farları sattığın yerde buluşuruz :P ben seni götürürüm erhancım 100 tl ye yapıyorlar gop havuzbaşında..
sadece_erhan
25/05/2011, 13:54
bana farları sattığın yerde buluşuruz :P ben seni götürürüm erhancım 100 tl ye yapıyorlar gop havuzbaşında..
yok abi bu sefer ben gelirim :) ama 100 tl çokmuş be abii
yok abi bu sefer ben gelirim :) ama 100 tl çokmuş be abii
artcar 150 diyor daha ucuza yok veya ben bulamadım işçilikte bayağı iyi
puntoturbom
25/05/2011, 17:09
Bursa da 80 TLye düz 120 ye delikli yapan firma vardı . Gülay arkadaşımız zamanında özel fiyat almıştı.Fabrika da orada yaptırıyormuş.
bursada varda araba 2 gün yatsın direksiyon söktürmeye taktırmaya ayrı para ver
istanbul da çayımızı çorbamızı içip takılırken yapıyor adamlar delikli deliksiz karışık farketmiyor.. bursa yakın biyer olsa tabiki daha mantıklı ama zaman herşeyden önemli bence..
puntoturbom
25/05/2011, 17:54
bursada varda araba 2 gün yatsın direksiyon söktürmeye taktırmaya ayrı para ver
istanbul da çayımızı çorbamızı içip takılırken yapıyor adamlar delikli deliksiz karışık farketmiyor.. bursa yakın biyer olsa tabiki daha mantıklı ama zaman herşeyden önemli bence..
Fikir vermek amaçlı yazmıştım.. Ayrıca işlem yaklaşık 4,5 saat sürüyor, o kadar sürede çaykolik olmayın da :)
çayı severim beklerken iii gider.. :)