Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım arkadaşlar

grysng
24/05/2011, 19:40
Slm arkadaşlar aracım 1.3 multijet actıve model 2007 ve ben bu aracın ön takımı için ne değiştirdiysem olmadı en son servise gittim küçük bir kaza geçirdiğim için sağ ön kısımdan rolantide ve düşük devirde aracı kullandığımda lakırtı olduğunu debriyajdan ayağımı çektiğimde motorun vurduğunu söyledim bakacaklarını söylediler. Daha sonra aracın şanzıman kulağı ve motor kulağında sorun olduğunu değişmesi gerektiği söylediler.araç da 4 tane kulak varmış hepsini değiştirttim. Corbon cleanden tutun bütün filitreleri değişti ama hala kalkışlarda lakırtı ses ve düşük devirlerde polantide giderken aynı takırtı ses geliyor servise sorduğumda aracın körük lastiklerininde eskidiğini ondan ses yapabileceğini söyledi aracımın aşırı derecede yakması ve çekiş gücünün olmaması aynı zamanda bu ön takımdan gelen sesi bir türlü çaresini bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

GP COSKUN
24/05/2011, 19:45
sorunu akslarda arayın bence

takres
24/05/2011, 19:49
servis yerine bir de sanayiye gidin sorun bence de akslardan...

grysng
25/05/2011, 16:57
bnu hafta sonu birde oto sanayiye gidicem bakalım orda ne diyecekler öyle böyle değil arkadaşlar teyp sesini ble açsam sesi duyuyorum ve rahatsız ediyor birde arabayı çok dinliyorum bir yerden ses geliyormu diye beni deli ediyor ....

Du Hast
25/05/2011, 17:52
aks kafalarındandır büyük ihtimal.