Orijinalini görmek için tıklayınız : punto evo da sinyal (kendi adıma bir keşif)
shellcininabisi
22/05/2011, 23:44
arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama bu gün kendi adıma bir şey keşfettim
evolarda sinyal koluna aşağı ya da yukarı yönde hafifçe dokunulduğunda o yöne doğru 5 kez sinyal yakıp kapanıyor. özellikle de şerit değiştirmelerde çok faydalı oluyor (ki ben bunun için düşünülmüş bir ayrıntı olduğunu düşnüyorum)
acaba bu 5 kez yanması arttırılamaz mı ? 10 falan olsa daha iyi olacak gibi geldi.
siyahinci83
23/05/2011, 00:18
arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama bu gün kendi adıma bir şey keşfettim
evolarda sinyal koluna aşağı ya da yukarı yönde hafifçe dokunulduğunda o yöne doğru 5 kez sinyal yakıp kapanıyor. özellikle de şerit değiştirmelerde çok faydalı oluyor (ki ben bunun için düşünülmüş bir ayrıntı olduğunu düşnüyorum)
acaba bu 5 kez yanması arttırılamaz mı ? 10 falan olsa daha iyi olacak gibi geldi.
arttırılamıyor diye biliyorum
arabayı teslim alırken bayideki yetkili anlatmıştı.. güzel bir incelik tabi..
edelsang
23/05/2011, 00:28
çok güzel bi özellik ve silegeçleride kapatıp açanlar için bi önerim war silegeç kolunu hafif yukarı kaldırıp bıraktığınızda 1 kere silegeç çalışıyor :)
GPdede olsaydı keşke çok sevdiğim bi özellik
güzel bir uygulama olurdu
şerit değiştirirken gp de aradığım bir özelllik...
ibrahim06
23/05/2011, 02:25
benim gpde de vardı
Woswoslarda 3 kez :) +2 öndesiniz sevinin :))
herşey otomatik olmyacak yahu :D
şerit değiştirirken direksiyonun kenarından hafifçe sinyal koluna doğru kıvrılan parmak olacak kesin :D
opexturk
23/05/2011, 05:28
ayrıca şunu eklemek istiyorum sinyal verdikten sonra vazgeçip hemen sinyali kapatsanız bile o 5 defa yanıp sönüyo sonra kesiliyo sinyal
Güzel bir özellik bence 5 fazla bile 3 yeter.
gp larda var mı bu özellik?
hakguner
23/05/2011, 12:09
5 değil 3 kez yanıyor ? 5 kez olduğunu saydınız mı ? Bende 3 kez yanıyor.
gp larda var mı bu özellik?
seri2 lerde var anladığım kadarıyla.
demekki ben de yok 2006 dynamic benim
Opel corsalarda yıllardır var bu özellik simdi evolarda da var
çok güzel bi özellik ve silegeçleride kapatıp açanlar için bi önerim war silegeç kolunu hafif yukarı kaldırıp bıraktığınızda 1 kere silegeç çalışıyor :)
ben aldım mesajı :) bende sana başka şeyleri öğretcem ama :)
bravodada 5 kez veriyor, baya kullanışlı..
bnm gp de var bnlar
Evet var.Hayret verici ama var....
santiago
23/05/2011, 16:31
son zamanlarda çıkan çoğu araçta var artık zaten bu ben audi den alışmıştım çok hoşuma gidiyordu saolsun evo ya da koymuşlar dedikleri gibi şerit değiştirirken yada sağda durmak için sinyal verirken rahat oluyor bazen insanlar unutabiliyor sinyali
Basılı tutarsan seri halde çalışır.. :D
2011 gp de var....sadece hafif dibe doğru bastırarak sinyal kolunu oynat...verimli değil.
gunaykarakas
23/05/2011, 17:47
Devamlı Kullandığım güzel bir özellik ...
asukasan
23/05/2011, 18:12
Benim GP' de bu özellik var 3 kez sinyal veriyor ve kapatıyor.
Bende de var 3 kere sinyal veriyor, sileceğin yukarı hareketini de kışın sonunda fark etmiştim :) Ama şu sellektör olayına sinir oluyorum, genelde fazla çekip hareketi tekrarlamak zorunda kalıyorum.
benim gpdede var bunlar..:)
HarbiAslan
23/05/2011, 18:41
benim gp'de de var bu özellik, 3 kez yanıyor...
shellcininabisi
23/05/2011, 22:00
bu sayı artmıyor değil mi arkadaşlar
benim gpdede var 3 kez yanıyor
muratkemerli
24/05/2011, 09:11
bende var 3 kez yanıp sönüyor seri 2 nedir dostum...
deneyeceğim....bakalım benimkinde de var mı 2010 model dynamic vardır herhalde...
shellcininabisi
24/05/2011, 23:27
deneyeceğim....bakalım benimkinde de var mı 2010 model dynamic vardır herhalde...
umarım vardır baya işe yarayan bir özellik