PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhaba

onuryildiz_06
22/05/2011, 18:51
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, uzun süredir bir gp sahibi olmak istiyordum yarına nasipse olacak, sizlere sormak istediğim talibi olduğum araç 2006 model 1.3 multijet active 3k model siyah renkte 2 parçasında lokal boya var telefonda 18500 tl anlaştık fiyat iyi midir, aracın özellikle kontrol ettirilmesi gereken biryeri bir parçası, kronik problemi olan bir kısmı var mıdır bana yardımcı olursanız sevinirim.
herkese tekrardan merhabalar

JASMINE
22/05/2011, 18:52
Aramıza hoşgeldin Onur. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.

onuryildiz_06
22/05/2011, 18:58
hoşbulduk,teşekür ederim..

krakercocuk
22/05/2011, 19:03
hayırlı olsun...sen en ıyısı yetkılı bır servısde expertiz yaptır güzelce.;) fiyatı normal gıbı ama km kacda onuda yazarsan arkadaşlar değerlendirebilir

onuryildiz_06
22/05/2011, 19:24
computest'e sokmayı düşünüyorum servisler çok uçuk rakamlara bakıyorlar diye duydum, aracın km'si 118.000'de doğruysa tabi :)

takres
22/05/2011, 19:37
Hoşgeldiniz...

onuryildiz_06
22/05/2011, 20:32
yok mudur yardımcı olacak bir GP kullanıcısı

krm1983
22/05/2011, 21:08
hoşgeldiniz

cnykrdnz
22/05/2011, 21:09
Onur öncelikle hoşgeldin.
Fiyatı ben açıkçası biraz yüksek buldum pazarlık yapmanı öneririm çünkü aracın 3 kapı olması piyasasını biraz etkiliyor.
Servise gitmek istemezsen tanıdık varsa götür sanayide motorunu,elektronik aksamını ve kaportasını iyice bir incelettir.
City direksiyon motorunu kontrol ettir bu model araçlarda kronik gibi oldu bu durum yada sahibine sor daha önce arızalanmışmı ve değiştirmişmi?
Amortisörlerini kontrol ettir bu da forumda bi çoğumuzun başına gelen bi durum pek masraflı ve önemli bişey olmasada alırken problemi olmasın en azından
Km'sine güvenmiyorsan aracın iç döşemelerine direksiyona vites topuzuna teyp üzerindeki tuşların ne kadar aşındığına falan da bak bunlar arabanın nasıl kullanıldığını az çok belli eder.
Araç 120bine gelmiş ağır bakımları yapılmışmı onuda öğren çünkü 120bin bakımı yapılmadıysa biraz masraflı olabilir sonuçta dizel araç.

ozdem
22/05/2011, 22:10
hoşgeldin, keyifli forumlar...

onuryildiz_06
23/05/2011, 14:24
hoşbulduuuk, cnykrdnz cevap için teşekkürler, fiyatı 19.500'den indirdi, daha da inmiyo valla bende bayıldım arabaya bugün computest'e giricez direksiyonu ve ağır bakımlarını sorucam tekrar çok teşekkür ederim

GP COSKUN
23/05/2011, 14:37
aramıza hoşgeldin onur

aytek06
23/05/2011, 15:10
Hoşgeldin.Keyifli forumlar. :book0000:

Scottie
23/05/2011, 15:15
hoşgeldin... keyifli forumlar...

exixiz
23/05/2011, 16:34
GrandePuntoTR'a Hoş geldin onuryildiz_06 Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!

cck1
23/05/2011, 18:20
Forumdan bir arkadaşımız satıyor dynamic hemde cam tavanlı 20 bin son fiyat bunu bi değerlendir istersen ilanlarda mevcut...

onuryildiz_06
23/05/2011, 22:25
cck1 aracı 17.900 aldım, iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum, şu direksiyon problemi sanırım bunda da var sola çekiyo, cumartesi günü komple bakıma sokmak istiyorum önerebileceğiniz bir servis varsa ona giderim

F3000
25/05/2011, 19:23
Hoşgeldiniz..İyi forumlar.

aytek06
26/05/2011, 10:00
cck1 aracı 17.900 aldım, iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum, şu direksiyon problemi sanırım bunda da var sola çekiyo, cumartesi günü komple bakıma sokmak istiyorum önerebileceğiniz bir servis varsa ona giderim

Yetkili servismi yoksa diğer özel servisemi götrceksn?Ona göre tavsiyeler gelr.

Pardeleus
26/05/2011, 10:08
hocam servise götürün taksınlar cihaza kaldırsınlar lifte anlaşılır herşey birde boyaya takmayın bence park ediyosunuz adam geliyor boydan boya çiziyor yada parkederken sürtüyorsunuz boyanıyor değişen olmasında boya önemli deil bence

akca37
26/05/2011, 10:15
Bence de yüksek gibi geldi, hem 3 kapı, yani piyasada 2.elde tutulmayan diye düşünüyorum, hemde iki parçada boya var hem de 118 bin de epeyce bi km yapmış !

asukasan
26/05/2011, 10:30
hoşgeldiniz, keyifli forumlar.

jacoben
26/05/2011, 13:31
hoşgeldin... hayırlı olsun diyelim öncelikle, aracın can damarı tabi ki motor, mutlaka ama mutlaka servise götür ve bilgisayara bağlat, aracın km si ile oynanmış bile olsa, fiatın ithal olan bütün versiyonlarında beyinde km okuyucu bulunur, aracın gerçek km sini ordan okuyabilirsin, mjet motor kolay yıpranacak bir motor değil fakat gürültülü çalışıyorsa mutlaka incelettir derim, ve ne olursa olsun kesinlikle üfleme varsa alma, bazen kendini bişey zanneden ustalara yahu üflemeyen dizeil motor var mı der ikna edebilmek için, var arkadaşım mjet eğer sağlamsa kaç km de olursa olsun üflemez, bir kaç tane taksiçıkması albea alıp sattım, 470000 km de üfleme yoktu, buna çok dikkat et, ve herkesin bildiği gibi direksyon elektrikli olduğu için mutlaka baktır...!

onuryildiz_06
26/05/2011, 18:40
Yetkili servismi yoksa diğer özel servisemi götrceksn?Ona göre tavsiyeler gelr.
özel servise götürmeyi düşünüyorum, biyer buldum halil oto fiat özel servis diye geçiyor yarın götürecem bakalım

onuryildiz_06
26/05/2011, 18:45
hoşgeldin... hayırlı olsun diyelim öncelikle, aracın can damarı tabi ki motor, mutlaka ama mutlaka servise götür ve bilgisayara bağlat, aracın km si ile oynanmış bile olsa, fiatın ithal olan bütün versiyonlarında beyinde km okuyucu bulunur, aracın gerçek km sini ordan okuyabilirsin, mjet motor kolay yıpranacak bir motor değil fakat gürültülü çalışıyorsa mutlaka incelettir derim, ve ne olursa olsun kesinlikle üfleme varsa alma, bazen kendini bişey zanneden ustalara yahu üflemeyen dizeil motor var mı der ikna edebilmek için, var arkadaşım mjet eğer sağlamsa kaç km de olursa olsun üflemez, bir kaç tane taksiçıkması albea alıp sattım, 470000 km de üfleme yoktu, buna çok dikkat et, ve herkesin bildiği gibi direksyon elektrikli olduğu için mutlaka baktır...!
bilgisayara bağlattım değerleri çok iyi çıktı, satıcının da samimiyetine inandım açıkçası, alışverişten sonra bile aradı bir sıkıntı var mı olursa mutlaka görüşelim filan diye, km'si orijinal üfleme falan yok benim içime sindi valla, fiyatı yüksek bulan arkadaşlar için söylüyorum istediğim araba buydu ve ilanlara bakarak en ucuzu da buydu aldım içim rahat, herkese sevgiler

onuryildiz_06
26/05/2011, 18:57
servise nasıl güveniyim ya adam kartaş ikinci elden almış aracı iki parça boyalı demişler makinede dört parça çıktı, satıcının yalan söylediğini zannetmiyorum çünkü suratı pancara dönmüştü duyduğunda

asil
27/05/2011, 11:57
hoş geldiniz....

jacoben
27/05/2011, 12:15
arkadaşım hayırlı olsun, ben galericilik yapıyorum bursada, eğer araçta 2 parça boya varsa ve baktırdım motor iyi diosun, hiç de pahalı almamışsın, ben aynısın benzinlisini sattım 18500 e, için rahat olsun güle güle bin aracına...!

onuryildiz_06
27/05/2011, 14:33
arkadaşım hayırlı olsun, ben galericilik yapıyorum bursada, eğer araçta 2 parça boya varsa ve baktırdım motor iyi diosun, hiç de pahalı almamışsın, ben aynısın benzinlisini sattım 18500 e, için rahat olsun güle güle bin aracına...!
teşekkür ederim, içimi rahatlattın çok sağol

aytek06
27/05/2011, 17:42
özel servise götürmeyi düşünüyorum, biyer buldum halil oto fiat özel servis diye geçiyor yarın götürecem bakalım

Evet Halil otoyu biliyorum.Eğer baska bir tavsiye istersen iyi biyer önerebilirim.Bende gittim hatta iyi biryer.

onuryildiz_06
28/05/2011, 21:40
Evet Halil otoyu biliyorum.Eğer baska bir tavsiye istersen iyi biyer önerebilirim.Bende gittim hatta iyi biryer.
halil otoya gittim ve memnun kalmadım, ön takımdan ses geldiğini söyledim şu fiyata hallolur dediler, işe gitmek zorunda olduğum için arabayı bunlara bıraktım çektim gittim bikaç saat sonra telefon geldi verdikleri fiyatın iki katını ödersem ses tamamen kesilirmişte şimdi %70 ini kesmişlerde falan filan, düzeldi mi hayır hatta daha da arttı, zehir zıkkım olsun. gerçek bir esnaf varsa bildiğin ben henüz denk gelmedim tavsiyene uyarım kardeş, ilgine teşekkürler

aytek06
30/05/2011, 10:07
halil otoya gittim ve memnun kalmadım, ön takımdan ses geldiğini söyledim şu fiyata hallolur dediler, işe gitmek zorunda olduğum için arabayı bunlara bıraktım çektim gittim bikaç saat sonra telefon geldi verdikleri fiyatın iki katını ödersem ses tamamen kesilirmişte şimdi %70 ini kesmişlerde falan filan, düzeldi mi hayır hatta daha da arttı, zehir zıkkım olsun. gerçek bir esnaf varsa bildiğin ben henüz denk gelmedim tavsiyene uyarım kardeş, ilgine teşekkürler

Walla bende rulmanları değiştirdm 2 hafta önce.Halil otoyu ararken tesadüfen baska biryer buldum ve memnun kaldım acıkcası.Bir bak umarım halledebilirler.
www.ozgorgulukardesler.com (https://www.ozgorgulukardesler.com/) bu sitede adresleri falan hersey var. şaşmazde burasıda.bir bak istersen.ben gidip gördüğüm için fena diil diyorum.fiyattada pazarlık falanda yapmıstım hatta :D

tnrsrc
30/05/2011, 13:18
bilgisayara bağlattım değerleri çok iyi çıktı, satıcının da samimiyetine inandım açıkçası, alışverişten sonra bile aradı bir sıkıntı var mı olursa mutlaka görüşelim filan diye, km'si orijinal üfleme falan yok benim içime sindi valla, fiyatı yüksek bulan arkadaşlar için söylüyorum istediğim araba buydu ve ilanlara bakarak en ucuzu da buydu aldım içim rahat, herkese sevgiler

diyerek noktayı koymuşsun arkadaşım. Bize "Hayırlı olsun" demek düşer. ;) Güle güle kazasız belasız kullanırsın inş.

onuryildiz_06
31/05/2011, 17:45
diyerek noktayı koymuşsun arkadaşım. Bize "Hayırlı olsun" demek düşer. ;) Güle güle kazasız belasız kullanırsın inş.
çok sağolun hocam, saygılar

onuryildiz_06
31/05/2011, 17:46
Walla bende rulmanları değiştirdm 2 hafta önce.Halil otoyu ararken tesadüfen baska biryer buldum ve memnun kaldım acıkcası.Bir bak umarım halledebilirler.
www.ozgorgulukardesler.com (https://www.ozgorgulukardesler.com/) bu sitede adresleri falan hersey var. şaşmazde burasıda.bir bak istersen.ben gidip gördüğüm için fena diil diyorum.fiyattada pazarlık falanda yapmıstım hatta :D
müsait bir zamanımda araştırıcam, teşekkür ederim ilginize

tayfux
31/05/2011, 17:51
hoşgeldiniz öncelikle..hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın aracınızı..