Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese yeniden merhaba..Gizoma Memo ya Oruuçç Erdiiii..ve hekeşşşeeee...
en son 2008 de girmişim çok olmuşş..özlemişim sizi arkadaşlar..neler yapıosunuz herkez yazsa ne iyi olur...
Deli kızzz hoşgeldin çok uzun zaman olduuu özledik :)
bende özlemişim vallaaaa...kimler kimler yok bakmaya çalışıorum bakabildiğim kadar
Memo yaaaa....:)
Deli kızzz hoşgeldin çok uzun zaman olduuu özledik :)
vaaay buarada Basın Yayın S
orumlusu haaa yakışır benim arkadaşıma vallaaa..
o zaman yenilerden de birisi olarak hoşgeldiniz tekrardan :)
bu arada eğitim yardımı kampanyasına hemen de destek isteyelim :D
whitegold
21/05/2011, 17:32
tekrar aramıza geldınız hoşgeldınız:)
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum nasipse pazartesi arabama kavusacagım 2006 model 1,4 16 v Grandepunto starjet olan modelini alıcam yakıt tüketimi nasıldır,kulanan arkadaslar bilir lpg li degil cünkübide formda bazı yerlerde lpg nın düzgün çalışmadıgı yazmış ben ileride taktırmayı düşünüyordum sizce nasıl bir fikir edinebilirsem cok sevinecegim araç ilk 45000 de fiyatta 19 saygılar.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum nasipse pazartesi arabama kavusacagım 2006 model 1,4 16 v Grandepunto starjet olan modelini alıcam yakıt tüketimi nasıldır,kulanan arkadaslar bilir lpg li degil cünkübide formda bazı yerlerde lpg nın düzgün çalışmadıgı yazmış ben ileride taktırmayı düşünüyordum sizce nasıl bir fikir edinebilirsem cok sevinecegim araç ilk 45000 de fiyatta 19 saygılar.
sadettin ilgili konuya yazarsan daha çabuk sonuca ulaşabilirsin :)
StrawBeeRy
21/05/2011, 23:46
tekrar hoşgeldiniz :)
tekrar hoşgeldiniz keyifli forumlar..
GP COSKUN
22/05/2011, 01:19
tekrar hoşgeldin zeynep
Zeynep, seni tekrar aramızda görmek güzel.
Tekrardan hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar.