Orijinalini görmek için tıklayınız : tepeli oto tesekurler
golden3458
21/05/2011, 02:45
bugun aracımı 120 bin bakımı yaptırdım yapılan islemler arka amortisorler degisti rot mili ve z rotlar ve triger seti degisti v kayıslar kontrol edildi parcalara toplam 300 ıscılık 150 lira aldı ikramda kusur etmedi ve aracım ıslemler tamamlandıgında tam bır canavar oldu rahatsız edıcı hıc bır ses kalmadı trıgerde degıstıgı icin kafam rahata yetkılı ser vis triger degısıme 450 ıstemıstı trıger degısım ucretıne hem ontakımı hemde arka amortıserler degısmıs oldu ıyıkı varsın tesekkurler tepeli oto tepelei oto isteyen olursa telefonu yahay usta 0212 481 88 91
Beğenilmeyen ve müşteriyi madur eden yerleri burada şikayet ettiğimiz gibi memnun kalınan yerleri de samimiyetle açıklamak son derece yerinde oluyor. Paylaştığınız için teşekkürler.
az kalsın üstüne para vericeklermiş :)
Tepeli oto kimdir nedir bilen duyan varmı ? :) Böyle bi fiyat Hayır kurumlarında falan olur herhaldee..
golden3458
23/05/2011, 05:05
tepeli oto topkapı teknik oto sanyinde iyi bir usta ustanın yahya aynı zamanda kılıma arızalarıyla ılgıleniyo ben gıttım memnun kaldım yazdım bu ıslemlerı speddy oto servısınde sadece trıger kayısına ıscılık olarak 150 ıstedi ve parcalrı dısardan getırınce takmıyo aynı sekılde gazi osmanpasa bos care servıse sordum sadece trıger degısımıne ıscılık olarak 150 ıstedı bende arkadaslrdan duymustum gıttım tanıstım parcalrı parcacıdan aldık ve yukarda yazdıgım parcalrı degıstırdı on takım ıscılıgıde bana bedavaya gelmıs oldu ıstersen ustanın cep telefonuda vereyım hayırlı aksamlar
Bu fiyata bir de işçiliği de iyiyse, Punto'cuların İstanbul'daki yeni mekanı hayırlı olsun diyelim :)
cnykrdnz
23/05/2011, 15:46
topkapi sanayide duydugum 2. Servis bu bizim gibi garanti kapsaminda cikmis ve servise fazlasiyla para vermek istemeyenler icin sevindirici gelismeler bunlar :) tabi iscilikte guzelse
golden3458
24/05/2011, 22:14
iscilik güzel ben memnun kaldım sizde tavsiyem gidin bi örun forumdan geldınızı soyleyın benım adım erdogan beni soyleyin memnuyitenizi sikayetinizi paylasın ızmırlıler bulmus oto bizde ınsallah bulduk tepeli oto hayırlı aksamlar diliyorum ustanın cep telefonu yahya tepeli 0535 288 07 17
ben bu yaz memlekette değiştirdim trigeri, 200 lira işçilik verdim, servis parça dahil 600 fiyat çekmişti. fiyatlar çok enteresan..