Orijinalini görmek için tıklayınız : Fethiye'den uzun zaman sonra Punto Evo ile Merhaba :)
Kaç yıl oldu foruma üye olalı ne kadar muhabbetlere katıldım hatırlamıyorum. Ama uzun zamandır yorum yapmasamda katılımda bulunmasamda sürekli takip ediyorum. Daha dün gibi yaptığım photoshop çalışmalarını beğendirmeye çalıştığım günler.. :) 1 yıllık öğretmenlik maceramdan sonra Fethiye Fiat Su Otomotiv'de 4 aydır çalışıyorum ve sonunda araç alma kararı aldım.. 4 ayda bir çok müşteriye araç sattım teslim ettim hepsiyle ap ayrı heycanlar yaşadım ama insanın kendinin araba alması kadar heycan verici birşey yokmuş :) kredi mi girdiğim andan aracın bulunmasına kadar ki heycan bambaşkaymış :) ve bugün itibariyle aradığım araç tam istediğim gibi olmasada içimize bir şekilde sindirip kabul ettik Araç PUNTO EVO 5P 1.3 MJ 75HP DYNAMIC E5 Star Stop EK+ESP+SKYDOME tek sorun beyaz olmamasıydı ancak ne kadar arattırsamda egzotik kırmızı,metalik beyaz, evo siyahı haricinde bulamadık içlerinden en uygunuda evo siyahı geldi ve tercihimizi siyahdan yana yaptık 1 hafta 10 güne kadar araç bayimin önüne gelecek hazırlıkları boya koruması bakımı plakası aksesuarları derken maksimum 10 günde evimin önünde olacak Allahında izniyle.Garip ama duygularımı paylaşmak istedim.. Artık bende şafak sayıyorum darısı bütün araç almak isteyen arkadaşların başına :)
hayırlı olsun hele ilk aracın heyecanı başkadır
ykaya1983
19/05/2011, 21:43
Hayırlı olsun aracınız.Kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun hele ilk aracın heyecanı başkadır
İlk değil ama nedendir bilmiyorum çook heycanlandım :)
hayırlı olsun...
Sağ olun teşekkür ederim
Hayırlı olsun aracınız.Kazasız belasız sürüşler.
Teşekkür ederim Hepimizin tekeri düz bassın inşallah :)
hayırlı olsun...
Teşekkür ederimm :)
StrawBeeRy
19/05/2011, 22:25
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.keyifli forumlar
hayırlısı olsun inşallah..
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.keyifli forumlar
Sağ olun teşekkür ederim :)
hayırlısı olsun inşallah..
Teşekkür ederim sağ olun :)
sezerism
20/05/2011, 10:20
Merhaba öğretmenlikten niye ayrıldınız bilmem ama böylesi hayırlı olsun .yalnız sizinle şu payalaşyım antalyaya gelirken zorlanmadım da dönerken o bayırlarda biraz zorlandım .
Hayırlı olsun..
Teşekkür ederim
Merhaba öğretmenlikten niye ayrıldınız bilmem ama böylesi hayırlı olsun .yalnız sizinle şu payalaşyım antalyaya gelirken zorlanmadım da dönerken o bayırlarda biraz zorlandım .
Sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum. Bazı aksilikler oldu ve ayrıldım bir süre kendi iş yerimi kurayımmı düşüncesinden sonra şuan çalıştığım firmanın müdürleriyle tanıştım çok stresli bir işte olsa 4 ayda çok fazla kilo vermiş de olsam şimdilik huzurluyum :) Test araçlarımız var 1.4 multiairi de çok kullandım bundan önceki arabam bravo 1.6 105 di Punto Evo 1.3 de Açıkcası performansı istediğim kadar tatmin etmesede bravomda uyguladığım işlemleri evo ya da uyguladıktan sonra daha fazla verim alabileceğimi düşünüyorum.. Sonuçta Euro 5 bir araç ve sırf emisyon değerleri için ben gitmiycem diyor. Aşılmayacak bir sorun olarak görmüyorum :)
Teşekkür ederim
Sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum. Bazı aksilikler oldu ve ayrıldım bir süre kendi iş yerimi kurayımmı düşüncesinden sonra şuan çalıştığım firmanın müdürleriyle tanıştım çok stresli bir işte olsa 4 ayda çok fazla kilo vermiş de olsam şimdilik huzurluyum :) Test araçlarımız var 1.4 multiairi de çok kullandım bundan önceki arabam bravo 1.6 105 di Punto Evo 1.3 de Açıkcası performansı istediğim kadar tatmin etmesede bravomda uyguladığım işlemleri evo ya da uyguladıktan sonra daha fazla verim alabileceğimi düşünüyorum.. Sonuçta Euro 5 bir araç ve sırf emisyon değerleri için ben gitmiycem diyor. Aşılmayacak bir sorun olarak görmüyorum :)
ilk kasa bravo sanırım atak makinelerdir 1.6 103 bg
ilk kasa bravo sanırım atak makinelerdir 1.6 103 bg
Yooo hayır 2008 Bravo Emotion 1.6 105 :gun_band: :)
erosistanbul
21/05/2011, 00:16
hayırlı uğrlu olsun.kazasız belasız kullanman dileği ile. fethiyeme yakışır güzel gp. sezon açıldımı. kısmetse bu senede fethiyedeyim. oralara selamlar.
hayırlı uğrlu olsun.kazasız belasız kullanman dileği ile. fethiyeme yakışır güzel gp. sezon açıldımı. kısmetse bu senede fethiyedeyim. oralara selamlar.
Sezon henüz açıldı sayılmaz hazırlıklar,provalar :grup: devam ediyor :) Fethiye'nin de size selamı ver geldiğinizde görüşmek dileğiyle Çok çok teşekkür ederim :)
saricizmelimemetaa
21/05/2011, 01:30
hayırlı olsun... kaça bitirdin aracı..
hayırlı olsun... kaça bitirdin aracı..
Sağ olun tam net olmamakla beraber 35.400'e bitecek Allahın izniyle :) Net fiyat çıkarmadım :)
Yooo hayır 2008 Bravo Emotion 1.6 105 :gun_band: :)
daha canavar makine :)
daha canavar makine :)
Aynen öyle :) çok oynadık o cihazla 145 bg leri rahat görmüştür :) Sonra sattık gitti :surrende: ...
dizek çok km yapıyorsan mantıklı hele 145 bg lerden sonra :)
dizek çok km yapıyorsan mantıklı hele 145 bg lerden sonra :)
O araç alındığı 2000 km de izmir de drag yarışlarına katıldı :) Ondan önce 1.4 fire grande punto vardı ne yaparsak yapalım yürütemedik. pistten hüsranla 2 defa döndükten sonra Son yarışta izlediğim c4 hdi gözüme çarptı Ben dizel almalıyım dedim ve bravo siparişi verildi :) şimdi ise işin içinde olarak araç almak çok garip geliyor aracın adım adım yerini görmek felan Şuan Bursa parkta naklini bekliyor :)
hadi hayırlısı bakalım tatlı heyecanlar :)
Aramıza hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar.
hadi hayırlısı bakalım tatlı heyecanlar :)
Heycan tatlı teşekkür ederim :cool0000:
Aramıza hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar.
Hoşbulduk teşekkür ederimm :)