Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni ( sıfır km. ) araç alanların dikkatine

hakandurak
18/05/2011, 18:19
Arkadaşlar merhaba ufak bir hatırlatma yapacağım eğer sıfır km araç satın aldıysanız trafik sigorta poliçenizi kontrol edin poliçede araç plakanız 34 yk 000 veya 34 yeni **** şeklinde ise plakanız çıktıktan sonra zeyilname düzenletip kullandığınız plakanızı yazdırtmanız gerekmekte yoksa hasarsızlık indirimi alamazsınız...

Engin_T
18/05/2011, 18:26
Teşekkürler :)

takres
18/05/2011, 18:28
teşekkürler... ama bu gidişle sıfır arava hayal :)

akca37
18/05/2011, 18:38
Arkadaşlar merhaba ufak bir hatırlatma yapacağım eğer sıfır km araç satın aldıysanız trafik sigorta poliçenizi kontrol edin poliçede araç plakanız 34 yk 000 veya 34 yeni **** şeklinde ise plakanız çıktıktan sonra zeyilname düzenletip kullandığınız plakanızı yazdırtmanız gerekmekte yoksa hasarsızlık indirimi alamazsınız...

Eyvallah , teşekkür ederim, bu konuyu okuyunca hemen bayimi aradım bilgi istedim, benimde memleket 37 olmasına rağmen aracı 34 ten almıştım , Teşekkürler...

h k
18/05/2011, 18:44
daha plaka çıkmadan poliçe yaparlarsa öyle oluyor 34 olması gerekmez , benim aracada 41 yk diye yapmışlardı sonra düzelttiler.

yk nın anlamıda Yeni Kayıt zaten.

hakandurak
18/05/2011, 19:00
daha plaka çıkmadan poliçe yaparlarsa öyle oluyor 34 olması gerekmez , benim aracada 41 yk diye yapmışlardı sonra düzelttiler.

Yk nın anlamıda yeni kayıt zaten.
evet ben istanbulda olduğum için öyle yazdım kastettiğim .. Yk... Ve .. Yeni... Olan araçlar.. Birde bazı bayiler düzeltmiyor sizinki düzelttiyse sorun yok

cakalsari
18/05/2011, 22:29
ben arabayı martta aldım benım kıde yk dıye gozukuo suanda ıstanbulda degılım arabada yatıyor ıstanbula geldıgımde bayıye gıtsem hemen duzeltme sansları varmı

hakandurak
19/05/2011, 00:43
ben arabayı martta aldım benım kıde yk dıye gozukuo suanda ıstanbulda degılım arabada yatıyor ıstanbula geldıgımde bayıye gıtsem hemen duzeltme sansları varmı
trafik sigortası süresi dolmadan yaptırın herhangi bir ücreti yok

BLUEMAN
20/05/2011, 19:39
Arkadaşlar benim araçta da 06YK000 yazıyor fakat kırmızı ortada kaşeli baskı üzerine ARAÇ ...(plaka no yazıyor sadece bu kısım el yazısı ile ) TESCİL KAYDI YAPILMIŞTIR diye yazıyor benim şu an bir şey yapmam gerekiyormu.?

hakandurak
21/05/2011, 02:42
Arkadaşlar benim araçta da 06YK000 yazıyor fakat kırmızı ortada kaşeli baskı üzerine ARAÇ ...(plaka no yazıyor sadece bu kısım el yazısı ile ) TESCİL KAYDI YAPILMIŞTIR diye yazıyor benim şu an bir şey yapmam gerekiyormu.?
Trafik sigortasını yapan acenteden zeyili varmı ? yapılmış mı ? öğrenin ( çok basit hemen bilgi vermeleri gerek ) eğer yapılmışsa size zeyilnameyi göndersinler öyle kaşeyle falan olmaz...

Du Hast
21/05/2011, 05:18
2 hafta önce 06yk0001 kayıtlı trafik sigorta poliçemi yeniletmek için acentaya gittim. bu sefer kendi plakam yazıldı ve %10 hasarsızlık indirimimi aldım.
trafik sigortası, tramerdeki kayıtlı olan şase numarası ile sorgulanıp yapılıyor.