Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.3 multijet imi bugün aldım
Arkadaşlar herkese merhabalar bende bugün itibari ile arabamı aldım kısmetse cuma günü teslim alıyorum
punto evo active 1.3 75 hp beyaz aldım zaten elimdeki paranın büyük kısmı kredi olduğu için dynamic lere bakma gereği duymadım :shy:
aracı mtv ve trafik sigortası dahil 30.000 TL ye aldım fiyat nasıl sizce adana ve mersin bölgem olduğu için uzak yerlere sorma gereği duymadım ayrıca aracıma kolçak ve park sensörü taktırdım bu ikisinede 400 TL verdim hafta sonu foto eklerim cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :melek::board_yu:
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/14055.jpg
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/14123.jpg
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/14145.jpg
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/14170.jpg
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/14186.jpg
fiyat güzel gibi duruyor..hayırlı uğurlu olsun..
blackhawk
17/05/2011, 20:45
Hayırlısı olsun kazasız belasız sağlıkla inşallah. Ama bildiğim kadarıyla active ile dynamic arasında 1500 tl fark war. siz zaten 400 wermişsiniz. keşke 1000 daha werip digital klima 4 cam otomatik ve ekstra 2 hav yastığı da alsaydınız...:)
teşekkür ederim sağolun valla normal bayi fiyatı 32.500 geçiyordu dynamic için 34.000 civarında bir fiyat verdiler benzinlisi dediğiniz fiyata olabilir ama benim tercihim dizel oldugu için arada bariz bir fark vardı
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
hayırlısı olsun kazasız belasız...
demirçekirdek
17/05/2011, 21:39
hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir fiyata aldığını söyleyebilirim. rakam çok iyi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah kazasız belasız kullanmayı cümlemize nasip etsin
asukasan
17/05/2011, 22:03
iyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin inşallah. sıfır aracın tadına doyum olmaz...
üstad o kokuyu almayı sabırsızlıkla bekliyorum cuma günü ilk işim aracın içine binince o kokuyu içime çekmek olacak :)
31 bin son fiyat almıstım iyi almıssın:))
üstad ne sen sor ne ben söyleyim 30 a alıp çıkacağız bu aracı yoksa gitmeyiz dedik 30.500 e dedi yok düz olacak dedim en son müdürleriyle görüştük oda çok uğraştırdı ama baş edemedi bizimle
kartal3520
17/05/2011, 23:12
Ben 1.3 Dynamic 75 bg Multijet S@S ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER ASSIST KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI) trafik sigortası+MTV 1.TAKSİT 34800 e aldım.Nisanın ortasında anlaştım araç geleli 2 hafta oldu.Sizce fiyat nasıl?
iyi fiyat bence hayırlı olsun çıkamadım yukarı çıkabilsem dynamic gözümdeydi ama kısmetimiz buymuş
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin..
Arkadaşlar herkese merhabalar bende bugün itibari ile arabamı aldım kısmetse cuma günü teslim alıyorum
punto evo active 1.3 75 hp beyaz aldım zaten elimdeki paranın büyük kısmı kredi olduğu için dynamic lere bakma gereği duymadım :shy:
aracı mtv ve trafik sigortası dahil 30.000 TL ye aldım fiyat nasıl sizce adana ve mersin bölgem olduğu için uzak yerlere sorma gereği duymadım ayrıca aracıma kolçak ve park sensörü taktırdım bu ikisinede 400 TL verdim hafta sonu foto eklerim cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :melek::board_yu:
hayırlı olsun..
peşin 30000 tl ye mi geldi acaba. çektiğiniz kredinin ödemeleri sonunda da size maliyeti yine 30000 mi?
örneğin ben 25250 ye aldım. 9000 peşin ile üç sene sonunda 28500 e geliyor. malesef krediyide ihtiyaç kredisi olarak çekebilmiştim o yüzden faizi biraz fazla oldu. (en azından arç ipotek olmadığı için teselli ediyorum kendimi :) )
hayırlı olsun..
peşin 30000 tl ye mi geldi acaba. çektiğiniz kredinin ödemeleri sonunda da size maliyeti yine 30000 mi?
örneğin ben 25250 ye aldım. 9000 peşin ile üç sene sonunda 28500 e geliyor. malesef krediyide ihtiyaç kredisi olarak çekebilmiştim o yüzden faizi biraz fazla oldu. (en azından arç ipotek olmadığı için teselli ediyorum kendimi :) )
sizce krediyle maliyetinin aynı olması mümkün mü :)sonuçta o aracı bazı bayiler 31.000 e verdi o şekilde değerlendirmek lazım ne kadar yüksek alsam o kadar maliyeti artacaktı kredinin n 10.000 nakitim vardı 22.500 kredi aldım 2.500 ü ufak bi kredim vardı onu kapadım 3.900 ek yük getirdi bana kredi bende ihtiyaç aldım ipotek işime gelmez:) o 2.500 ü almasam toplamda 3000 e yakın bi maliyeti olacaktı 3 yıl için de normal geliyor bana bu maliyetler aslında
Kazasız belasız güle güle kullanın. Umarım keyifle güzel günlerde kullanmak kısmet olur. Park sensörü ve kolçak orjinal mi, ikisine 400 tl neredeyse paket fiyatı olmuş :S
sizce krediyle maliyetinin aynı olması mümkün mü :)sonuçta o aracı bazı bayiler 31.000 e verdi o şekilde değerlendirmek lazım ne kadar yüksek alsam o kadar maliyeti artacaktı kredinin n 10.000 nakitim vardı 22.500 kredi aldım 2.500 ü ufak bi kredim vardı onu kapadım 3.900 ek yük getirdi bana kredi bende ihtiyaç aldım ipotek işime gelmez:) o 2.500 ü almasam toplamda 3000 e yakın bi maliyeti olacaktı 3 yıl için de normal geliyor bana bu maliyetler aslında
haklısın. demekki ben hep yanlış söylüyormuşum :) benimde 1000 tllik bi kredim vardı, onu kapattım. 3 sene vaadeli 28500 e geldi. herkeze 28500 e aldım diyordum demekki 25250 demeliymişim :)
tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın..
sonuçta maliyetler farklı olacak ama o kadar nakiti biriktirmek biraz zor olacağı için genelde çoğu insanlar kredi desteği ile alıyor aracı
peki dediğiniz hesap gibi yapalım olayı banada o zaman 32.500 gibi bir fiyata gelecekti araban net 20 çeksem :)
Kazasız belasız güle güle kullanın. Umarım keyifle güzel günlerde kullanmak kısmet olur. Park sensörü ve kolçak orjinal mi, ikisine 400 tl neredeyse paket fiyatı olmuş :S
teşekkür ederim öncelikle
tabi orijinal ürün taktırıyoruz inceledik ürünleri bir üstadımla gittim o yıllardır tofaşın içinde sahte ürünleride biliyor iki üründe de 3 yıl tofaş garantisi verdiler
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, kazasız belasız kullan, irfan ın da dediği gibi arada 2.000 TL var keşke pazarlık edip onu tercih etseydiniz dynamic cidden çok farklı ve bi dünya donanımı var zaten bi çelik jant takımı bile 1500 den aşağı alamazsınız kaldı ki dynamicte, hava yastıkları olsun, sis farı olsun (sürüşe duyarlı), park sensörü, ön kolçak,digital klima, gövde rengi kapı kolları, 4 cam elektrikli ve sıkışma sensörlü ve bu gibi bi sürü özelliği de almış olurdunuz , bayinizle görüşün olmadı değiştirin diye tavsiye de bulunabilirim !
tabi mümkündü ama başka harcamalar ihtiyaçlarda olunca limitleri çok zorlayamadık o kadar para verip 2.000-3.000 fazla verilemedi diyor insan ama çıkılamayınca çıkılamıyor :)
araçta şanslı olarak aldığım şeylerden birisi lastikler oldu sanırsam :)
iki araç vardı birisinde dunlop lastikler vardı gözlerim birden michelin ibaresini görünce işte bu benim dedim araç dedim :)
arkadaşlar az önce servis aradı kolçak uyumlu değilmiş iptal ettiler ne yaptık ne ettik takamadık dediler :S canım sıkıldı sistemden envantere baktıklarını uyumlu ne olabilir diye aradıklarını söylediler araca uyumlu kolçağın 600 TL civarında olduğunu söylediler :S bende kalsın dedim nedir bu işin aslı anlamadım
hayırlı olsun dynamic e hiç gerek yok active bile yeterince dolu ben hiç birini kullanmıyorum rahat ol şimdiki kafam olsa active alırdım ...
evo_45_evo
28/05/2011, 02:40
Güle güle kullan...Kazasız belasız inş....
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
tabi mümkündü ama başka harcamalar ihtiyaçlarda olunca limitleri çok zorlayamadık o kadar para verip 2.000-3.000 fazla verilemedi diyor insan ama çıkılamayınca çıkılamıyor :)
araçta şanslı olarak aldığım şeylerden birisi lastikler oldu sanırsam :)
iki araç vardı birisinde dunlop lastikler vardı gözlerim birden michelin ibaresini görünce işte bu benim dedim araç dedim :)
Canın sağolsun dostum, Allah daha nice zamanlarda nice iyilerini nasip eyler inşallah, genel olarak konuşuyorum, araç alacağım derken ekonomiyi alt üst etmeye gerek yok bence haklısın benimkisi sadece bi öneriydi, önce cep ekonomisi sonra araç ekonomisi :) güle güle kullan resimler çok hoş
barisunye
08/06/2011, 01:05
arkadaşlar az önce servis aradı kolçak uyumlu değilmiş iptal ettiler ne yaptık ne ettik takamadık dediler :S canım sıkıldı sistemden envantere baktıklarını uyumlu ne olabilir diye aradıklarını söylediler araca uyumlu kolçağın 600 TL civarında olduğunu söylediler :S bende kalsın dedim nedir bu işin aslı anlamadım
ılla orjınal olmasına gerek yoksa piyasada 30 tl den başlayan cok degısık model ve fıyatta urun var..duzgun aracınıza gıdecek ekonomık bı kolcak taktırqabılırsınız..madem dınamıc ıcın cıkamadınız bence kolcagada o kadar paralar vermeyın:)
hayırlı olsun kazasız belasız surusler
vonali26
08/06/2011, 02:36
Hocam hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
Bu arada fotğraflar harika tebrikler!
Fiyat ve Active konusunu fazlaca kafaya takma bence çünkü bazen insan 500 tl yi çıkaramıyor...
Ben Aralık ta aldım 17000 peşin verdim 10000 (10 ay ödemeli) faizsiz masrafsız kredi kullandım. Param vardı ama yinede birikim yapmak zor oluyor..
Tekrar hayırlı olsun
teşekkür ederim sağolun arkadaşlar
Fiyatı fena diil.Makul almıssınız.Hayırlı olsun aracınız.Allah kazasız belasız ve cezasız kullandırır inş. Keyifli forumlar :)
luleburgazli
08/06/2011, 19:21
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kaza bela vermesin...
diesel32
08/06/2011, 19:28
güle güle kullanın kazasız belasız...
fiyat olarak gerçekten iyi gibi duruyo... ben skydome + AK ile 33000'e aldım...
iyi günlerde kullanın kazasız belasız.en iyi arac kişinin sectiği,beğendiği aractır.hayırlı olsun..