Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Grande Punto Emotion orjinal cant ve lastikler.
merhaba arkadaşlar.şuan 30.000 km olan grende punto emotion arabamın orjinal cant ve lastiklerini satıyorum.Yeni aldığım evimde koyacak yer olmadığından ötürü satmaya karar verdim,daha sıfır ayarında olan cant ve lastiklerim çok az kullanılmıştır.arabayı sıfır alırken üstünde olan orjinal cant ve lastikleridir.bursa'da olupta gelip görme imkanı olan arkadaşlar lastikleri gelip dükanımda yerinde görüp inceliye bilir.
NOT: ANİ FREN VE PATİNAJ KESİNLİKLE YAPILMAMIŞTIR CANTLAR İLK GÜNKÜ GİBİ SIFIR GÖRÜNMEKTEDİR.
EBATLAR: 185-65-15 İNÇ
MARKA: Continental
cepten ulaşmak istiyenlere; 053788866622
SpyHunter33
19/05/2011, 10:25
hocam birde fiyat yazsaydınız.
benim saklıyacak yerim olmadığından acil satmak istiyorum,fiyat konusunu alacak arkadaşa bırakıyorum.
siz yine de fiyat yazın...ankara olsaydı düşünürdüm...
aslında amacım forum üyelerinden birine gitmesini istiyorum.normalde sahibinden kom adresine ilan verdim oraya 750 yazdım.ihtiyacı olanlar bana teklif vere bilir.
....................................
StrawBeeRy
19/05/2011, 22:28
aynı gün içinde arka arkaya güncel yazmamaya özen gösterirsek iyi olur..
Teşekkürler
hayırlı satışlar
lastikler bu arabaya ayit
abi sadece jantları satmayı düşünürmüsün ?
cant ve lastikleri son olrak 650 ye vere bilirim duyrulur.
cant ve lastikleri çok uygun verdiğim için şuan düşünmüyorum.yerim olmadığından dolayı takım olarak satmayı düşünüyorum,sana bu şekil uyarsa almanı tavsiye ederim,zaten onları çok az kulllandım ben sıfır gibiler,memnun kalırsın
cant ve lastikleri çok uygun verdiğim için şuan düşünmüyorum.yerim olmadığından dolayı takım olarak satmayı düşünüyorum,sana bu şekil uyarsa almanı tavsiye ederim,zaten onları çok az kulllandım ben sıfır gibiler,memnun kalırsın
lastiklerim yeni maalesef...
arkadaşlar lastik ve cantlarımı satmamda biraz yardımcı olurmusunuz..tşkler
ihtiyacı olan arkadaşların kaçırmamasını isterim.
bir arkadaşın deposunda boş yer varmış oraya bıraktık,arbayı satmaya karar verdiğimde orjinalleriylen sattığım kişiye verecem.
cep numarasını yanlış yazmışım pardon.düzeltiyorum 05378886622-05353705050
engincantan33
23/05/2011, 16:54
hocam son fiyat ne dıyorsunuz ve lastıkler ne durumda??
forum aracılığıylan cant ve lastiklerimi forumdan bi arkadaşımıza satmışımdır.tşkler
[QUOTE=dahan;525272]forum aracılığıylan cant ve lastiklerimi forumdan bi arkadaşımıza satmışımdır.tşkler
Arkadaşlar jantları ben aldım, Doğan abiye herşey için teşekkürler.
alana da satana da hayırlı olsun
ben tşk ederim hayırlı olsun kardeşim.güle güle kullan.