Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : power balance

ultramarine
16/05/2011, 20:45
arkadaşlar şu meşhur power balance bileklik kullanan var mı? nedir bunun olayı ?

kerem66
16/05/2011, 21:12
merhaba

ben kullanıyorum. bu bilekliklerde bulunan hologram sayesinde bilgisayar gibi cihazlardan direk bize gelen negatif iyionların vucut üzerinde kalmasını engelliyormuş. bu iyonlar kaldığı zaman da yorgunluk gibi hisler veriyormuş. bunu engelleyen bir yapısı var diye biliyorum. ayrıca spor ile ilgilenenler için extra dayanıklılık ve esneklik veriyor. ben basketbol oynuyorum. antremanlarımda bu bileklik ile daha fazla esnediğimi hissediyorum..

bildiklerim bu kadar :)

izoci
16/05/2011, 22:10
almak lazım o vakit :)

ultramarine
16/05/2011, 23:17
bende aldım internetten ama galiba çakma çıktı.şu kolları yana açma testini yaptım bi numara göremedim sanırım çakma dedim bende.

femoli
17/05/2011, 11:39
Ya bunun gerçeği çakması yok hepsi aynı b*k , inanmayın böyle şeylere , bizede geldi satalım diye hemde 15 tl den 90 tl ye kadar hepsini test ettim komedi :D satıcı arkadaş bana en sonunda inanaman gerek sen hiç inanmıyorsunki dedi .. Bırakın arkdaşlar böyle şeyleri mantık lı olalım allah akıl vermiş bize bir plastik nasıl seni dengede zinde tutabilir,

Lütfen yorumnları msj sayısı yüksek olan arkadaşlar yapsın ilk msjında ürünü öven yücelten arkdaşların msjları silinecektir.. ;) Anlamışsınızdır..

exixiz
17/05/2011, 11:42
Pascal bizi diskoya götür.. :happydan:

swimmer_tr
17/05/2011, 22:03
vallahi milli sporcuyum ben antrenörüm al tak dedi takan arkadaşlarıma da baktım afedersiniz ama bi işe yaradığı yok :D üstelik çoğu fotoğraf da photoshop :D herkesin kendi tercihi tabi ki ama benim önerebileceğim bir şey değil :)

xnode
17/05/2011, 23:33
Bu tür şeylere inanmıyorum. Bundan 25 sene önce RA yüzüğü RA bileziği diye birşey çıkarıp paraları toplamışlardı milletten. herkeste koca yüzükler bilezikler.. Psikolojik olarak kendinizi motive ettiğiniz için rahatlamış hissedebilirsiniz bu normal.

ancak etkisine inananlara saygı duyuyorum...