Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan Folyo?
Arkadaşlar tavanı 3m folyo kaplatmayı düşünüyorum fakat araba gri sizce nasıl durur genelde beyaz araçlarda gördüğüm için goruyorum
GünahsizSeytan
16/05/2011, 17:15
Cokta güzel olr fakat muayenede problem cıkartıyolarms . Yoksa ben kaplatmştm smdiye haziranın gecmesini bekliyorm . sizde muayene tarihine göre bişeyler yapabilirsiniz.
Bundadamı problem çıkartıyorlar ne zaman yola çıksam 3-4 tane görüyorum
ceyhuncinar
16/05/2011, 18:05
Açıkcası bende düşünüyorum tavan a ama güzel durur mu durmaz mı arasındayım titanyum grisi aracım benimde. bir de mesela dün çevirmeye denk geldim taam çevirecekti polis arkadan gelen arkadaşı çevirdi :) muayene yeni yapıldı ama sorun muayene değil de polis le uğraşmak
parlak siyahsa süper olur...:)
GünahsizSeytan
16/05/2011, 18:15
Sorunsuz dolaşmak içn Ruhsata cift renk işletmek gerek diye biliyorm
Cam filminde sorun çıkartıyorlarmı çok koyu olmayanlarda
ceyhuncinar
16/05/2011, 18:25
Bagaj 2 arka camlar 2 ön camlar 1 henüz sorun yaşamadım. Not aldığımdan beri çevrilmeye girmedim yalnız :)
Ön camı hiç yaptırmıyım diyorum genelde ona takıyolarmış o zamanda yavan mı durur?
Daha önceden cam filmi yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi herhangi bir sorun oluyormu acaba
StrawBeeRy
16/05/2011, 20:02
evet tavan folyo muayenede sorun yaratıyor
cam filmi 2 numaraya kadar ser yani hafif kusur olarak geçiyor çok koyu ise geçirmiyorlar