Orijinalini görmek için tıklayınız : hırsızlar
yeni aldığım abarth bagaj logomu çalan hırsızları size şikayet ediorum alllah onları bildigi gibi yapsın ... :(((
GP COSKUN
16/05/2011, 04:03
vedat maalesef böyle hıyarlar bolca mevcut pardon hırsızlar diyecektim
sipop kapağı,logo derken yakında jant kapılar camlar fln da gitmeye başlamaz umarım...
Allah cezalarını versin!
disconnected
16/05/2011, 04:46
gecmis olsun...
ben benimkilerin altina silikon surdum her ihtimale karsi
çalmak istedikten sonra silikon falan fayda etmez.. yine de sana zarar verirler... geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Abi. Bunlara denecek çok şey varda burda denmez...
geçmiş olsun kardeş
istanbulda üsküdar salacakta arkadaşın hondasından jantlarla beraber lastiklerini çalmışlardı arabayı gece takoza kaldırmışlar koca arabayı parke taşlarının üstünde sallanırken buldu arkadaş sabah :)
ceyhuncinar
16/05/2011, 10:31
Aynı şekilde benimde aldığım ilk hafta gp min bagaj logosunu çalmışlardı ne işlerine yarayacaksa :)
Kafasına koyan , jantlarıda söker gider, çok geçmiş olsun ..
kesin yine fiat ı olan birisi yürütmüştür :D
geçmiş olsun...insanlar neler tenezzül diyor ya...
geçmiş olsun etraf hırsızdan geçilmiyor
geçmiş olsun...
Allah kullandırtmayı nasip etmesin, hayrını göremesin...
MustafaT
15/03/2012, 19:44
hırsız koleksiyon yapıyordur her halde ya da başka maksatlı kullanıyordur :)
geçmiş olsun arkadaşım
Ziyaretci037
15/03/2012, 19:47
hırsız koleksiyon yapıyordur her halde ya da başka maksatlı kullanıyordur :)
geçmiş olsun arkadaşım
Merhabalar , konuyu hortlatmadan önce keşke kendinizi tanışma bölümünde tanıtsaymışsınız :)
sipop kapağı,logo derken yakında jant kapılar camlar fln da gitmeye başlamaz umarım...
Allah cezalarını versin!
kapıyı da çalmışlar
Otomobilin Kapısını Çalan Hırsız Kıskıvrak Yakalandı | TRT Haber Video (https://www.trthaber.com/videolar/otomobilin-kapisini-calan-hirsiz-kiskivrak-yakalandi-3539.html)
BabyShee
15/03/2012, 20:43
Allah cezalarını versin!
Camları Bilmemde Kapı Çalan Olmuş :):):)
Otomobil kapısı çalan hırsız yakalandı video | Focus haber (https://www.focushaber.com/videogaleri/otomobil-kapisi-calan-hirsiz-yakalandi-v-13061)
BabyShee
15/03/2012, 20:45
kapıyı da çalmışlar
Otomobilin Kapısını Çalan Hırsız Kıskıvrak Yakalandı | TRT Haber Video (https://www.trthaber.com/videolar/otomobilin-kapisini-calan-hirsiz-kiskivrak-yakalandi-3539.html)
Bunu Görmemiştim Benden Önce Davranmışsın :)
yeni aldığım abarth bagaj logomu çalan hırsızları size şikayet ediorum alllah onları bildigi gibi yapsın ... :(((
oda bir şey mi namussuzlar geçenlerde benim aracın sileceklerini hem ön hem arkaları çalmışlar. hey be ne günlere kaldık pessssssss .... anam avradım olsun onları yakalasaydım hastaneye belki yetişmeyeceklerdi . şansları var ki denk gelmedi:@
fiery_hunter
16/03/2012, 01:25
benim lastiklere çivi çakan ......ların akrabası bunlar ..
egesengun
17/03/2012, 01:50
çok ilginçleri de var, benim arabaya camı kırıp girmiş ve sadece CD'leri almış. Teyp, ruhsat, kulaklık herşey duruyor :)
skystar37
17/03/2012, 03:02
Şerefsizler perpanın yanından aşağı inen yolda parkettiğim aracın kelebek camını kırıp girmişlerdi vitese takılı ahşap el işi tespihim vardı bagajda notebook koltuk altında bas torpidoda fotoğraf makinesi ama ******** sadece tespihi alıp gitmiş.
caner_ege
17/03/2012, 04:58
büyük geçmiş olsun abicim...
saint-4756
17/03/2012, 14:52
Geçmiş olsun arkadaşlar...