Orijinalini görmek için tıklayınız : Salihli'den Selamlar
gp45musa
14/05/2011, 20:15
İyi günler aranıza manisa salihli'den katılıorum TEZEL PUNTO 45 nickli üye arkadaşım sayesinde forumunu öğrendim aracımı bugün teslim aldım fotoları ekliyorum keyifli forumlar
hoşgeldin.... keyifli forumlar...
yasayanadam
14/05/2011, 20:20
Hoşgeldiniz...
Aramıza hoşgeldiniz
güzel yer salihli kipa falan :)
Ziyaretci046
14/05/2011, 20:51
hoşgeldin hemşerim :)
hoş geldiniz güzel yerdir salihli
oo 2 yıl orda okudum gezmedıgım yerı kalmamıstır guzel yer keyıflı ve aktıf forumlar:)
umut1975
14/05/2011, 22:45
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
GP COSKUN
15/05/2011, 00:59
aramıza hoşgeldin musa
twentynine
16/05/2011, 00:37
Toprağım; Hoşgeldin.
cnykrdnz
16/05/2011, 00:40
keyifli forumlar
GrandePuntoTR'a Hoş geldin gp45musa Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!