Orijinalini görmek için tıklayınız : Buda benim ufaklık
Abarth_GP
14/05/2011, 19:27
Sedan civicten sonra baya ufak geldi daha dogrusu oyuncak gibi bile diyebilirim park etmek yolda serit degiştirmek city fonksiyonuna hasta oldum zaten :notworth: suan pek bsy yapmadım alalı 15 gun oluyor bakımlarını yaptırdım muayene fln derken anca ılgılendım abarth logolardan basladım aynalar kapı kolları boyattım sırada cam fılmı ve jantlar var yay konusuna arastırdım ama arka yaylar capraz konum oldugu ıcın fırlama rıskı var dediler cukurlarda riskli diye suan boyle bıraktım işte resimler karsınızda yorumlarınıza her turlu acıktır kendisi 49000km 1.4 active :):)
maaşallah...güzel araç...
hayırlı olsun ama yay fırlama konusunu ilk defa duydum
Abarth_GP
14/05/2011, 19:42
hayırlı olsun ama yay fırlama konusunu ilk defa duydum
Bende uzun yıllardır bu işin içindeyim ama ilk defa capraz konumlu yay gordum liftte kaldırdık baktım yanı tornavıdayla alttan kanırtsan bıle cıkıcak gıbı ustam dedi ya konı amortısorle takalım yada hıc tawsıye etmem tabi karar senın dedi yay kestırmek bıle geldı aklımada suan ellemedım yoksa 3.5 eibach dusunuyordum...
Abarth_GP
14/05/2011, 20:00
maaşallah...güzel araç...
teşekkürler iyi dilekleriniz için :smartass:
Bende uzun yıllardır bu işin içindeyim ama ilk defa capraz konumlu yay gordum liftte kaldırdık baktım yanı tornavıdayla alttan kanırtsan bıle cıkıcak gıbı ustam dedi ya konı amortısorle takalım yada hıc tawsıye etmem tabi karar senın dedi yay kestırmek bıle geldı aklımada suan ellemedım yoksa 3.5 eibach dusunuyordum...
çok yay kullanan var bir sıkıntı yaşayanı görmedim gp da açıkçası sanırım usta kolayına kaçmış
thekafkef
14/05/2011, 21:35
Güzel Araç Hayırlı olsun
Sis Farı istiyor ama :)
Abarth_GP
14/05/2011, 21:49
Güzel Araç Hayırlı olsun
Sis Farı istiyor ama :)
Teşekkurler:) kesinlikle aldıgımda tamamen stocktu yavaş yavaş birseyler yapcaz bugun yaklasık 4 saat kadar temızlık yaptık cızıklerı pasta yaptım komple cila attım ve kesinlikle işe yaradı daha bir ısındım arabaya :):):):)
kazasız belasız stock araba çok para yiyo krndimden biliyom maşallah:D
StrawBeeRy
14/05/2011, 22:37
maşallah kazasız belasız kullanın.peki size bir soru yaylar çarprazsa üzerindeki yaylar neden fırlamıyor?bi daha o ustaya arabanızı elletmeyin.7 cm yay kullanıyorum fırlama felan yok neden olsunki? :)
ufaklık sevimli maşallah: )
Abarth_GP
15/05/2011, 01:08
maşallah kazasız belasız kullanın.peki size bir soru yaylar çarprazsa üzerindeki yaylar neden fırlamıyor?bi daha o ustaya arabanızı elletmeyin.7 cm yay kullanıyorum fırlama felan yok neden olsunki? :)yaw ne biliyim esneme payı az olcak stock amortısorle dedi ondan zorlar dedi tekrar yay bakıyım ben o zmn sıtede satılık varmıs sanırım kacırdık nese artık :) ılgınız ve bılgı paylasımınız ıcın tesekkurler
Abarth_GP
15/05/2011, 01:09
ufaklık sevimli maşallah: )tesekkurler :)
kifanhom
15/05/2011, 01:44
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
senin o usta ellibire açsın yay ve amortisör konusunda
Ziyaretci046
15/05/2011, 02:10
kazasız belasız kullanın usta bende araştırıyorum tek kapı kırmızı , araç dynamic gibi olmuş triger kayışınıda 2006 ise istanbulda değiştir aklın rahat olsun
WiSTaRiA
15/05/2011, 02:54
Güle güle kullanın aracı kazasız belasız...
can-asan
15/05/2011, 02:56
maşallah kazasız belasız.. yapılacaklar olduktan sonra güzelliğine güzellik katıcaksınız :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
senin o usta ellibire açsın yay ve amortisör konusunda
:):)
krakercocuk
15/05/2011, 12:42
5 lik bi hr tak yoluna bak;)onun bunun lafına kanma..bu aracın zerresinin özelliğini en iyi bu forumda bulursun. onun için baska yerde araştırma yapmaya kalkma:)keyifli sürüşler
Abarth_GP
15/05/2011, 20:26
tesekkurler arkadaslar yorumlarınız ıcın elımızden geldıgınce hesaplı aracı cırkınlestırmıcek bızıde uzmeyecek bsyler yapcaz bu forumda daha bu ısmı soru sorarken cook goruceksenız yandınız benden cekecegınız var :D:D:D
ceyhuncinar
16/05/2011, 10:59
hayırlı olsun kazasız belasız kullan