Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar EVO Alacağım Yardım..
Arkadaşlar merhaba,
Punto EVO almayı düşünüyordum, Ankaradayım ve bugün bir bayii ye gittim. Şu şekilde bir fiyat aldim sizce nasil.
Punto EVO 1.3 Multijet 16V 75 HP Dynamic + POP Kit + Assist Kit
Metalik EVO Grisi
35.000 TL
Sizce nasil fiyat.
Birde şunu soracağım aslında ben dışı beyaz renk, iç döşemesi bordo renk olanindan istiyordum. Ama ellerinde iki adet evo var şu şekilde;
* Dışı beyaz, içi gri
* Dışı evo grisi, içi bordo
olandan var. Dışı evo grisi ve içi bordolu olani almayi planliyorum.
Bir de aslinda 95 HP lik manuel vites olanindan olsa onu alirdim ama malesef yok. 95 HP istiyosaniz illa dualogic alacaksin diye bir durum var. Dualogic de ben istemiyorum.
Bu konularda da yorum yapabilir misiniz. Yarına kadar karar vermem gerekiyor fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim.
illa ellerinde olanı almak zorunda değilsiniz ki... ankarada 7-8 tane bayi var..olmadı sipariş verin getirtsinler..
sakinkaradas
14/05/2011, 16:54
kardeş içi mutlaka kırmızı olsun çok spor duruyor.şyet imkanın varsa skydome eklet derim.farkı çok oluyor.ben alırken ekletmemiştim.saolsun arabayı satan bayi sen skydome ekle dedi üstüne sky dome farkını 850 ye düşürdü.bende onu kırmamak için ekletmiştim.ama şimdi iyiki ekletmişim diyorum.çok güzel oluyor.dizel seçimin çok dogru.bak birde furumda fiatankara diye bi arkadaş var oda sıfır araç satıyor bi fiyatta ondan al derim.
illa ellerinde olanı almak zorunda değilsiniz ki... ankarada 7-8 tane bayi var..olmadı sipariş verin getirtsinler..
Selamlar evet almak zorunda değilim ancak araci alma konusunda biraz acelem var o yüzden 2 ay filan arabanin gelmesini bekleyemeyeceğim.
Bu arada bayiler arasi fiyat farki oluyor mu?
kardeş içi mutlaka kırmızı olsun çok spor duruyor.şyet imkanın varsa skydome eklet derim.farkı çok oluyor.ben alırken ekletmemiştim.saolsun arabayı satan bayi sen skydome ekle dedi üstüne sky dome farkını 850 ye düşürdü.bende onu kırmamak için ekletmiştim.ama şimdi iyiki ekletmişim diyorum.çok güzel oluyor.dizel seçimin çok dogru.bak birde furumda fiatankara diye bi arkadaş var oda sıfır araç satıyor bi fiyatta ondan al derim.
Ben de kesinlikle içi kırmızı olsun istedim, dışı da EVO gri olacak. Sizce evo grisi nasil bir renk dış renk olarak. Normalde beyazdaha çok isterdim ama griyle de bir sorunum olmaz. Bu arada skydome çok aradğım birşey değil, bir de bütçeyi zorluyor.
sakinkaradas
14/05/2011, 17:02
özeşlden bi mesaj yolladım oku ona göre hareket et istersen
Ben de özelden yazdim bi bakarsan sevinirim.
arkadaşlar fiyat nasil?
bir de bu pop kit artik evo kitin içinde veriliyormuş aslinda. ellerindeki arabada şansa pop kit var. bu konuda ne düşünüyosunuz.
1ocak2011
14/05/2011, 17:24
Sonradan POP kit için Tamponlar 450 civarı yan çıtalarda 400 boya hariç ona göre hesap yapın POP kit varsa alın mutlaka
Sonradan POP kit için Tamponlar 450 civarı yan çıtalarda 400 boya hariç ona göre hesap yapın POP kit varsa alın mutlaka
hocam popkit var evet. fiyat normal midir. mevut aracimi da güzel bir fiyata sayıyorlar. dualogic ve skydome zaten istmiyorum, tek içime sinmeyen, normalde beyaz istiyodum ama yokmuş. evo grisi var, ama içi istediğim gibi kırmızı olanından.
sakinkaradas
14/05/2011, 17:28
Ben de özelden yazdim bi bakarsan sevinirim.
arkadaşlar fiyat nasil?
bir de bu pop kit artik evo kitin içinde veriliyormuş aslinda. ellerindeki arabada şansa pop kit var. bu konuda ne düşünüyosunuz.
popkit ekletme bence ayrıyeten çıtaları ben sahibinden com üzerinden satıyorum.95 lira fiyatıda.hadi 100 lirada boyatmasına ver 200 lere kendin eklersin popkiti.
eğer aracı tek kişi kullanırsanız fiesta alın titanium x ileride 2. eli güçlü olacak çünkü...
eğer aracı tek kişi kullanırsanız fiesta alın titanium x ileride 2. eli güçlü olacak çünkü...
tek kişi kullanimdan kastiniz. iki kapili mi?
sakinkaradas
14/05/2011, 17:42
eğer aracı tek kişi kullanırsanız fiesta alın titanium x ileride 2. eli güçlü olacak çünkü...bence yanılıyorsunuz.puntonun özellikle dizellerinde 2 el fiestedan iyi.örneginde 2007 temiz bir dizel punto 1,3 active 21 binin altına düşmüyor.ama 2007 fiesta 17/19 bin arasında.ayrıca 2 el de puntolar şuanda aranılan araç.
örnegin ben 31300 e aralık ayında aldım aracımı.şu an 5450 km de dün ciddi ciddi 33bin lira para verdiler aracıma.şu ortamda sıfır araç alıp fiyatını egale eden başka bir araç yok.en azından ben öyle biliyorum.
bordo olsun içi kesinlikle :)
bence yanılıyorsunuz.puntonun özellikle dizellerinde 2 el fiestedan iyi.örneginde 2007 temiz bir dizel punto 1,3 active 21 binin altına düşmüyor.ama 2007 fiesta 17/19 bin arasında.ayrıca 2 el de puntolar şuanda aranılan araç.
örnegin ben 31300 e aralık ayında aldım aracımı.şu an 5450 km de dün ciddi ciddi 33bin lira para verdiler aracıma.şu ortamda sıfır araç alıp fiyatını egale eden başka bir araç yok.en azından ben öyle biliyorum.
yeni kasalarda durum bu şekilde olmayacak bence...
ve tek kişiden kastım fiesta biraz daha dar da ondan dedim arka koltuklara ihtiyaç yoksa anlamında...yoksa yine 5 k fiesta tercihimdir...
yeni kasalarda durum bu şekilde olmayacak bence...
ve tek kişiden kastım fiesta biraz daha dar da ondan dedim arka koltuklara ihtiyaç yoksa anlamında...yoksa yine 5 k fiesta tercihimdir...
Hocam aslinda genelde tek kişi kullaniyorum ama ailecek de bineceğiz aslinda. O yüzden fiesta, puntodan bile darsa biraz bizi üzebilir. Onun dişinda titanium kasa, benim de beğendiğim bir kasa. evoyla kiyaslayabilir misiniz. hangisinin ne gibi özellikleri ön plana çikiyor
Arkadaşlar bir de bu Euro 4 motor, Euro 5 motor olayi nedir?
bayiler arası fiyat farkı oluyor ama en fazla 300-400 oynar... takasa girecekseniz bikaç bayiden fiyat alın derim...
bayiler arası fiyat farkı oluyor ama en fazla 300-400 oynar... takasa girecekseniz bikaç bayiden fiyat alın derim...
Yarın dolaşacağız artık. Ama bugün gittiğim bayii iyi fiyat verdi gibi.
Bu arada bu euro4 motor euro5 motor olayi hakkinda bilginiz var midir.
emisyon değerleriyle ilgili sanırım
muhammedçelik
14/05/2011, 18:20
2 ay önce evo 1.3mjet dynamic+asist kit evo gri içi bordo 33750tl ye aldm.Bide euro5 motor olmasına dikkatet.
2 ay önce evo 1.3mjet dynamic+asist kit evo gri içi bordo 33750tl ye aldm.Bide euro5 motor olmasına dikkatet.
hocam selamlar, euro5 motorun farkı nedir? şu start-stop olayı mı?
eğer o ise benim aradiğim bi özellik değil start-stop. ha onun dişinda bir farki varsa belirtebilir misiniz.
Bir de bana söyledikleri araçta sizinkisi gibi evo grisi ama showroom da yoktu depodan getircekler yarin görücez. sizin aracin resimleri varsa gönderebilir misiniz.
teşekkürler.
sakinkaradas
14/05/2011, 18:27
bildigim kadarı ile puntolar euro 4 motor.ve seçenek şansı yok diye biliyorum yani euro4-veya 5 diye.ancak genel olarak euro degerleri emisyonla alakalı olması lazım performansla degil.
bildigim kadarı ile puntolar euro 4 motor.ve seçenek şansı yok diye biliyorum yani euro4-veya 5 diye.ancak genel olarak euro degerleri emisyonla alakalı olması lazım performansla degil.
evoda da euro5 motor varmiş. aradiğim bayilerde euro5 motorlu olan evolar var. daha çevreci olduğu söyleniyor ama başka bir farki var mi bilmiyorum
muhammedçelik
14/05/2011, 18:37
hocam selamlar, euro5 motorun farkı nedir? şu start-stop olayı mı?
eğer o ise benim aradiğim bi özellik değil start-stop. ha onun dişinda bir farki varsa belirtebilir misiniz.
Bir de bana söyledikleri araçta sizinkisi gibi evo grisi ama showroom da yoktu depodan getircekler yarin görücez. sizin aracin resimleri varsa gönderebilir misiniz.
teşekkürler.
Euro5 motorlarda start stop var onun dışında güç olarak bir fark yok ama aracı aldığımda servis ustası euro4 ve euro5 arasında çok fark var demişti ama sormadım farkını hem görüntüsü farklı hemde bana çok sessiz ve titreşimsiz geldi rolantide neredeyse çalıştığını bile anlamak zor ve stop edince araç sarsılmıyor euro4 evoya binmediğim için aradaki farkı söyleyemicem.laptobumda aracımın fotoğrafları yok pazartesi istersen işyerimden atabilirim ama belkide ozamana kendi aracına bakıyor olursun :)
Euro5 motorlarda start stop var onun dışında güç olarak bir fark yok ama aracı aldığımda servis ustası euro4 ve euro5 arasında çok fark var demişti ama sormadım farkını hem görüntüsü farklı hemde bana çok sessiz ve titreşimsiz geldi rolantide neredeyse çalıştığını bile anlamak zor ve stop edince araç sarsılmıyor euro4 evoya binmediğim için aradaki farkı söyleyemicem.laptobumda aracımın fotoğrafları yok pazartesi istersen işyerimden atabilirim ama belkide ozamana kendi aracına bakıyor olursun :)
teşekkürler.
ah keşke fotolari olsaymiş =)
ben de normalde beyaz istiyorum ama evo grisi varmiş hazirda. çok da sorun değil de gerçi. showroomda da göremeyince merak ettim.
bu arada peki şimdi euro4 olanindan almanin bir deavantaji olurmu acaba.
evrenarisoy
14/05/2011, 18:46
Hocam bence biraz bekle derim, fiyatlar çok yüksek. Birde Fiat'ın Road Show indirimi oluyor 1000 TL. Ankara'ya geldiğinde katıl.
muhammedçelik
14/05/2011, 18:53
teşekkürler.
ah keşke fotolari olsaymiş =)
ben de normalde beyaz istiyorum ama evo grisi varmiş hazirda. çok da sorun değil de gerçi. showroomda da göremeyince merak ettim.
bu arada peki şimdi euro4 olanindan almanin bir deavantaji olurmu acaba.
Griside hoş hem kiri tozu hiç belli etmiyor 2 ay oldu aracmı alalı henüz 3 defa yıkattım :D eski puntom fırtına mavisiydi yıkamacıyla ahbap olmuştuk :D içi bordo çok şık duryor bordodan şaşma derim.Euro4 olanlar sanırım bayilerin ellerinde kalan araçlar bide yanlışım varsa düzeltsinler euro4 motorda start stop yok diye biliyorum asist kit tatmin edici ama imkanın varsa evo kitli al derim.Şunuda ekleyeyim ben birmottan aldım onlar tüm Türkiyedeki bayilerdeki araçları sistemden görüyorlar ama ilk etapta kendi bayilerinde olanı satmaya yönlendiriyorlar müşteriyi bence illada beyaz istiyorsan bunu belirt ve sistemden bakmalarnı söyle bide pazarlık atmayı ihmal etme bana 34850tl olur demişlerdi sıkı pazarlık soncu 33750tl aldım trafik sigortası buna dahil.
evrenarisoy
14/05/2011, 18:57
Balıkesir Karahallılar, Punto Evo 1.3 Multijet Dinamik (beyaz) için 1000 TL. Road Show indirimi ile birlikte 32.000 TL. fiyat verdi. Bence paket falan alma ileride 2. elde pakete bakan yok, boşuna 3.000 TL. para verme derim...
Griside hoş hem kiri tozu hiç belli etmiyor 2 ay oldu aracmı alalı henüz 3 defa yıkattım :D eski puntom fırtına mavisiydi yıkamacıyla ahbap olmuştuk :D içi bordo çok şık duryor bordodan şaşma derim.Euro4 olanlar sanırım bayilerin ellerinde kalan araçlar bide yanlışım varsa düzeltsinler euro4 motorda start stop yok diye biliyorum asist kit tatmin edici ama imkanın varsa evo kitli al derim.Şunuda ekleyeyim ben birmottan aldım onlar tüm Türkiyedeki bayilerdeki araçları sistemden görüyorlar ama ilk etapta kendi bayilerinde olanı satmaya yönlendiriyorlar müşteriyi bence illada beyaz istiyorsan bunu belirt ve sistemden bakmalarnı söyle bide pazarlık atmayı ihmal etme bana 34850tl olur demişlerdi sıkı pazarlık soncu 33750tl aldım trafik sigortası buna dahil.
hocam şimdi euro4 motor alma mi diyorsun?
bir de assist kit+pop kit bana yeterli hocam ya, evo kit içerisinde çok istediğim bi özellik yok.
Balıkesir Karahallılar, Punto Evo 1.3 Multijet Dinamik (beyaz) için 1000 TL. Road Show indirimi ile birlikte 32.000 TL. fiyat verdi. Bence paket falan alma ileride 2. elde pakete bakan yok, boşuna 3.000 TL. para verme derim...
Bu road show indirimi nedir?
muhammedçelik
14/05/2011, 19:22
hocam şimdi euro4 motor alma mi diyorsun?
bir de assist kit+pop kit bana yeterli hocam ya, evo kit içerisinde çok istediğim bi özellik yok.
Euro5 al yeni teknoloji varken eski teknoloji alma bence evo kitte ekstradan esp ve hillholder'da var ama asist kitte tatmin edici.Aracı alırken start stop özelliğinide mutlaka sor euro5 motorlarda standart olarak sunluyor euro4 te yok diye bilyorum.
Euro5 al yeni teknoloji varken eski teknoloji alma bence evo kitte ekstradan esp ve hillholder'da var ama asist kitte tatmin edici.Aracı alırken start stop özelliğinide mutlaka sor euro5 motorlarda standart olarak sunluyor euro4 te yok diye bilyorum.
hocam aslina bakarsan start-stop da çok aradiğim bir özellik değil, genelde yoğun trafikte kullanmiyorum araci, bi de zaten dizel.
herşeyi ayni iki evo yanyana koyulsa tabi yeni teknoloji olan euro5 motoru tercih ederim ama istediğim özelliklerdeki evo euro4 motor ise işte o zaman soru işaretim var.
Bir de arkadaşlar bu fiyatlar 2011 yilinda mi zamlandi?
Ben 2010 yilinin sonlarina doğru fiyatlara baktiğimda çok daha uygundu fiyatlar,
sanki 3000-3500 lira civari zam gelmiş gibi.
muhammedçelik
14/05/2011, 19:43
hocam aslina bakarsan start-stop da çok aradiğim bir özellik değil, genelde yoğun trafikte kullanmiyorum araci, bi de zaten dizel.
herşeyi ayni iki evo yanyana koyulsa tabi yeni teknoloji olan euro5 motoru tercih ederim ama istediğim özelliklerdeki evo euro4 motor ise işte o zaman soru işaretim var.
Kardeş otomotiv firmaları müşteriyi ellerinde olan aracı satmaya yönlendiriyor istediğin araç yoksa temin etmelerini söyle yoksada diğer bayileride gez euro4 ile 5 arasında enaz 1000tl alışta oynuyor aldıktan sonra keşke dememek için çok acele etmemek lazım bide sıkı pazarlık benim naçizane fikrim şimdiden yeni aracın hayırlı olsun diyelim;)
Kardeş otomotiv firmaları müşteriyi ellerinde olan aracı satmaya yönlendiriyor istediğin araç yoksa temin etmelerini söyle yoksada diğer bayileride gez euro4 ile 5 arasında enaz 1000tl alışta oynuyor aldıktan sonra keşke dememek için çok acele etmemek lazım bide sıkı pazarlık benim naçizane fikrim şimdiden yeni aracın hayırlı olsun diyelim;)
Anladim. Peki hocam sizde 3 aydır EVO kullaniyorsunuz anladiğim kadariyla, aracinizdan memnun musunuz, genel olarak bir değerlendirme yapsaniz.
Yani bilmiyorum ayni segmentte diğer araçlara baktiniz mi ya da kullandiniz mi ama örneğin, fiesta titanium, yeni corsa vb ye göre durumu nedir.
muhammedçelik
14/05/2011, 20:28
[QUOTE=k0d3r;520469]Anladim. Peki hocam sizde 3 aydır EVO kullaniyorsunuz anladiğim kadariyla, aracinizdan memnun musunuz, genel olarak bir değerlendirme yapsaniz.
Bundan önceki aracım 2004 puntoydu ondan çok memnun kaldım babama 2008 ylında fiesta aldık şuan 55binde ilk 30binde turbo ve enjektör keçeleri değişti halada turbo yağlanyor arasıra evomdan ona biniyorum tam bir odun evo daha sessiz daha ferah daha komforlu aynı segmentte arkadaşım ibiza aldı full olanından onu inceledim arkadaşım keşke bende fiata uğrasaydım diye pişman oldu. evo bence sınıfının en dolsu ve en iyisi ben çok memnunum.
jrgakbulut
14/05/2011, 21:04
valla arkadasım forumdaki arkadaslarda biliyor 1.3 95 beyaz kırmızı dseme skydome var 15 gunde getrdi istanbul b... tan aldm gokhan bey saolsn :D biraz zorla bence =)
arkadaşlar aklimin bir köşesinde de yeni polo var.
1.6 tdi 90 hp comfortline polo: 38500 lira
sizce 3500 daha verip, daha az donanimli polo alinir mi?
vw nin kalitesi başka ama hem donanım az hemde fiyat pahalı
sadece markaya fiyat alıyo onlar :)
thekafkef
14/05/2011, 21:26
Bence Evoyla Polo Kıyaslanamaz Kesinlikle Evo derim
Çünkü hem donanımsal olarak hem ferahlık olarak evo çok daha iyi bir araba
Skydome lı beyaz bir evo kadar Tatlı bir şey var mı ya
:happydan:
Bence Evoyla Polo Kıyaslanamaz Kesinlikle Evo derim
Çünkü hem donanımsal olarak hem ferahlık olarak evo çok daha iyi bir araba
Skydome lı beyaz bir evo kadar Tatlı bir şey var mı ya
:happydan:
Evo nun iç hacmi Polo dan geniş mi?
Evo nun iç hacmi Polo dan geniş mi?
polo küççücük bi araba bizimkinin yanında :D
dış görünüm olarak polo evoya basar ama donanım olarak evo poloya basar ikinci elde polo evoya basar. :))
bu arada imkanın varsa tum illeri ara merak etme telefon parasından cok fazlda daha kar dersin balıkesirde 33 bin lira indirimle 32 bin lira ise ben sana soyluyum bu aracı 30 a kadar alırsın demektir:))) skydome da eklet bence
ben evo alacağım zaman yaptığım kıyaslar ibiza ve fiestaylaydı... polonun sitesine dahi girip bakmamıştım çok tipsiz bir araba bence... bu 3 yakışıklı arasında fiyat performans olarak en uygunu evoydu... tavsiye ederim... dizeller için konuşuyorum tabi..
bence polo tipsiz deil bu segmentte bana göre dış tasarım fiesta polo corsa evo sıralaması olur ic tasarım olarak fiesta evo polo corsa dır
Peki arkadaşlar, size şöyle bir soru sorsam, objektif olarak cevaplayan olabilir mi acaba
evo ya verilecek paraya (35 bin) şu arabayi almak daha mantikli şeklinde söyleyebileceğiniz bir alternatif varmi.
dış görünüm olarak polo evoya basar ama donanım olarak evo poloya basar ikinci elde polo evoya basar. :))
bu arada imkanın varsa tum illeri ara merak etme telefon parasından cok fazlda daha kar dersin balıkesirde 33 bin lira indirimle 32 bin lira ise ben sana soyluyum bu aracı 30 a kadar alırsın demektir:))) skydome da eklet bence
o zaman hangisi daha mantikli diycem ama sanirim, evo sahibisin =)
evrenarisoy
15/05/2011, 00:03
Bu road show indirimi nedir?
https://otomex.com/2011/04/2011-fiat-********-basladi.html
evrenarisoy
15/05/2011, 00:08
30.000 TL.'ye alma ihtimali yok, ben araştırdım. 1.3 multijet Dynamik'i
32.000 TL.den aşağı alamazsın.
zevk meselesi ama biz özellikle içini kırmızı seçmedik siyah içide gri iyi duruyor
emisyon değerleri yani zararlı gaz salınım değerleri euro 5 son yönetmelik olduğundan euro 5 normlarını karşılayan araçlar daha az zararlı gaz salıyor ve eksoz sisteminde dpf var birde yeni vergi düzenlemesinde araçların emisyon değerlerinin de dikkate alınacağı söyleniyor yani euro5 şu aşamada daha mantıklı hem yeni olması açısından hem çevreyi korumak açısından
30.000 TL.'ye alma ihtimali yok, ben araştırdım. 1.3 multijet Dynamik'i
32.000 TL.den aşağı alamazsın.
32 bine nerden aliniyor?
Dostum inş gönlündekini nasip eder Rabbim, derim ki imkanın varsa dualogic al, ben hiç triptronik kullanmamıştım, inanılmaz atak ve güzel ve sağlam kullanış hissi veriyor ve sanki vites geçişleri diğer manuellere göre daha seri, ben diyorum ki, iyiki dualogic almışım, önceki 75 dynamic idi, şu an 95 var ve inan çoğu zaman diyorum ki benzinli bi araça mı biniyorum diye sormadan edemiyorum kendime :) Kaldı ki Ankara da kullanacaksın aracı herhalde, inan benim eski manuel viteslim varken dışkapıdan kızılaya gelene kadar sol ayağım mahvolmuştu, cidden dualogic al !!! Dua edersin bize de tavsiyede bulunduğumuz için belki :)
Dostum inş gönlündekini nasip eder Rabbim, derim ki imkanın varsa dualogic al, ben hiç triptronik kullanmamıştım, inanılmaz atak ve güzel ve sağlam kullanış hissi veriyor ve sanki vites geçişleri diğer manuellere göre daha seri, ben diyorum ki, iyiki dualogic almışım, önceki 75 dynamic idi, şu an 95 var ve inan çoğu zaman diyorum ki benzinli bi araça mı biniyorum diye sormadan edemiyorum kendime :) Kaldı ki Ankara da kullanacaksın aracı herhalde, inan benim eski manuel viteslim varken dışkapıdan kızılaya gelene kadar sol ayağım mahvolmuştu, cidden dualogic al !!! Dua edersin bize de tavsiyede bulunduğumuz için belki :)
+kesinlikle katılıyorum:thumbup1:
Bir de arkadaşlar bu fiyatlar 2011 yilinda mi zamlandi?
Ben 2010 yilinin sonlarina doğru fiyatlara baktiğimda çok daha uygundu fiyatlar,
sanki 3000-3500 lira civari zam gelmiş gibi.
Arkadaşım ben martta sipariş ettiğimde full hali 38 bindi, ama şuan aracın düz standart hali 38.976+2100+1750 = 42.820 , benim kazancım 4820 (Nisan ve Mayıs aylarında her iki ayda da ay başlarında 750 şer tl zam geldi) yani 1500 zamlandı 31 Marttan bu yana , elini çabuk tut mayıs bitmeden
Arkadaşım ben martta sipariş ettiğimde full hali 38 bindi, ama şuan aracın düz standart hali 38.976+2100+1750 = 42.820 , benim kazancım 4820 (Nisan ve Mayıs aylarında her iki ayda da ay başlarında 750 şer tl zam geldi) yani 1500 zamlandı 31 Marttan bu yana , elini çabuk tut mayıs bitmeden
Mayıs bitince bi daha mı zam gelecek?
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, allah razı olsun. Valla otomatik/yarı otomatik hiç düşünmüyorum ya, hadi ben düşünsem peder bey aldirmaz, o da arada kullanicak araci =)
Arkadaşlar günaydin,
Sizce ESP şartmidir, tüm bayileri aradim ellerinde ESP li evo yok.
Sizce uzun süre beklemeye değecek birşey mi ESP.
Arkadaşlar günaydin,
Sizce ESP şartmidir, tüm bayileri aradim ellerinde ESP li evo yok.
Sizce uzun süre beklemeye değecek birşey mi ESP.
kesinlikle olmalı bence...
bencede esp olmalı olaya sadece esp açısından bakma esp ile birlikte birsürü özellik te geliyor..metalik beyaz skydome li bir evo sanırım çok dikkat çeker en azından benim dikkatimi çekiyor :)
bencede esp olmalı olaya sadece esp açısından bakma esp ile birlikte birsürü özellik te geliyor..metalik beyaz skydome li bir evo sanırım çok dikkat çeker en azından benim dikkatimi çekiyor :)
valla esp li yok işte piyasada. 2 ay da bekleyemeyceğim, kisa surede almam lazim arabayi. kararsiz kaldim şimdi.
hocam 2. el evolara bak daha 5 binde 10 binde adam arabayı almış ödeyemiyor o tip araçlara bakarsanız bence bulunabilir..
hocam 2. el evolara bak daha 5 binde 10 binde adam arabayı almış ödeyemiyor o tip araçlara bakarsanız bence bulunabilir..
hocam evo almamin en büyük sebeplerinden biri de sifir araba alabilmek. ikinci el bi daha tövbe :D
38500 verip b sınıfı bir araba alma derim....
puntocuların buluştuğu bi forumda punto almak isteyen adama başka arabalar tavsiye eden bi forum oldu bu forum... al kardeşim evo al,multijet olsun...
38500 verip b sınıfı bir araba alma derim....
Ayni paraya(35 bin) dizel ve c sınıfı bir araç biliyorsanız tavsiyenizi dinlemek isterim.
thekafkef
15/05/2011, 16:16
Esp Kesinlikle olmalı
1ocak2011
15/05/2011, 16:20
puntocuların buluştuğu bi forumda punto almak isteyen adama başka arabalar tavsiye eden bi forum oldu bu forum... al kardeşim evo al,multijet olsun...
Bu tür hareketler forumdan ve ve aldığım araçtan soğutuyor. Acaba kötümü yaptım diyorum...
Bu tür hareketler forumdan ve ve aldığım araçtan soğutuyor. Acaba kötümü yaptım diyorum...
neden soğuyasın yahu bindiğin aracinizin kalitesini performansini bilmez mi insan bana da cok dediler sunu al bunu al ama ben kararliydim gittim evo aldim hoslastim ondan :D bu kadar kararsiz karamsar olmayin yahu milletin agzi torba degil
selam arkadaşlar,
kabul ederseniz, araniza bir EVO cu daha katildi diyebiliriz artik :)
işlemlerden sonra, tahminen sali-çarşamba teslim edilecek araç.
araci teslim alirken özellikle şunu şunu kontrol et dediğiniz bir takim şeyler var midir?
herkese kazasız belasız sürüşler.
hayırlı uğurlu olsun... inşallah memnun kalırsınız.
hayırlı uğurlu olsun... inşallah memnun kalırsınız.
çok teşekkür ederim sağolun
vonali26
15/05/2011, 21:29
Arkadaşlar bir de bu Euro 4 motor, Euro 5 motor olayi nedir?
Emisyon olayı ve start stop teknolojisi ile alakalı, motorlar aynı:thumbup1:
Evo gri içi bordo güzel durur.Eğer varsa Türkiyedeki diğer bayilerdende talep edilebiliyor istenilen araç onu bir sorun. 90 hp yi almanızı tavsiye ederim.
Emisyon olayı ve start stop teknolojisi ile alakalı, motorlar aynı:thumbup1:
Evo gri içi bordo güzel durur.Eğer varsa Türkiyedeki diğer bayilerdende talep edilebiliyor istenilen araç onu bir sorun. 90 hp yi almanızı tavsiye ederim.
Selamlar, evo grisi + içi bordo olanindan aldim + pop kit + assist kit var. 90 hp sadece dualogic olursa vardi. ben manuel vites istediğim için 75 lik dynamic ten aldim mecbur.
jrgakbulut
15/05/2011, 23:53
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş
muhammedçelik
15/05/2011, 23:56
Selamlar, evo grisi + içi bordo olanindan aldim + pop kit + assist kit var. 90 hp sadece dualogic olursa vardi. ben manuel vites istediğim için 75 lik dynamic ten aldim mecbur.
Hayırlı olsun kardeş start+stop özellikli euro5 motorlu olanından mı aldın yoksa euro4 mü?
İlginç gelebilir ama start-stop istemediğim bi özellikti :), start-stop suz olanlar da euro 4 olduğu için euro 4 aldim.
tüm arkadaşlara iyi dileklerinden dolayi teşekkür ederim. inşallah doğru bir seçim yapmişizdir evo ile. herkese kazasiz belasiz sürüşler dilerim.
rehber19
16/05/2011, 00:50
hayırlı olsun şimdiden. kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğimle...
hayırlı olsun şimdiden. kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğimle...
çok teşekkür ederim. aracinizin içi bordoysa benimki de aynisindan sanirim :)
sakinkaradas
16/05/2011, 14:10
hayırlı olsun kardeş.kaça ve nerden aldın.bilgi verirsen alacak arkadaşlara ön bilgi olur.