Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir den merhaba
marveleous
14/05/2011, 01:10
grande puntomu almama teşvik ettiğiniz için teşekkür ederek başlamak istiyorum...kararsızlıklar ve git-geller yaşadığım araç seçimi meselesinde;forumdan edindiğim bilgiler ve izlenimler çok faydalı oldu..sonunda 1 ay kadar önce de 2006 model 1.4 dynamic grande puntomu aldım..herkese keyifli forumlar diliyorum..(umarım resimleri eklemede bir hata yapmamışımdır)
disconnected
14/05/2011, 01:42
hosgeldiniz..
aracinizda hayirli olsun
GP COSKUN
14/05/2011, 04:27
aramıza hoşgeldin kenan
aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
hoşgeldiniz...
hayırlı olsun...:)
krakercocuk
14/05/2011, 13:01
hayırlı olsun hoşgeldiniz
hoşgeldin ve hayırlı olsun ama keşke dizel alsaydın :)
hoşgeldiniz güle güle kullanın
marveleous
14/05/2011, 13:46
teşekkür ederim arkadaşlar..dizeli de düşündüm ama maddiyat engeline takıldık..zaten h.içi arabayı kullanmıyorum..sadece haftasonları biniyorum..çok kilometre yapmadığımdan benzinli de işimi görür diye düşündüm..
hoşgeldin, keyifli forumlar...
aracını iyi günlerde, kazasız belasız kullan...
blackhawk
14/05/2011, 14:57
Hayırlısı olsun GP dünyasına hoşgeldin.Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle...
Ziyaretci046
14/05/2011, 15:14
hoşgeldiniz izmir toplantılarına bekleriz aracınız da kazaszı belasız kullanın
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
asukasan
14/05/2011, 19:53
grande puntomu almama teşvik ettiğiniz için teşekkür ederek başlamak istiyorum...kararsızlıklar ve git-geller yaşadığım araç seçimi meselesinde;forumdan edindiğim bilgiler ve izlenimler çok faydalı oldu..sonunda 1 ay kadar önce de 2006 model 1.4 dynamic grande puntomu aldım..herkese keyifli forumlar diliyorum..(umarım resimleri eklemede bir hata yapmamışımdır)
hayırlısı olsun, keyifle güle güle kullanın, kazasız ve belasız sürüşler dilerim...
hoşgeldin. sticker de yapıştırdınmı tam olur. bide trafikte forumdan birini görünce selektör yapmayı unutma :merhaba:
yasayanadam
14/05/2011, 20:18
Keyifli forumlar... Ben 2006 aralıktan beri biniyorum, çok ta memnunum. Mutlu sürüşler dilerim.
umut1975
14/05/2011, 22:48
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun, keyifli forumlar...
hayırlı olsun hoşgeldiniz
GrandePuntoTR'a Hoş geldin marveleous Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!