Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk kazamı yaptım..
wosswoss
13/05/2011, 20:52
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/15/13182.jpghttps://i1105.hizliresim.com/2011/5/15/13188.jpg
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/15/13200.jpghttps://i1105.hizliresim.com/2011/5/15/13266.jpg
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/15/13230.jpg turunculu kişi benim :)
biraz erken oldu herhalde arabayı 2.el alalı 2.5 ay oldu ve bgn büyük bir kaza geçirdim..suçluda benim...
izmir mavişehir caher dudayev bulvarından kipa yönüne doğru gidiyoruz sol şeritte 70'le ben, orta şeritte 97 model honda civic 50 km hız ile gidiyoruz..civic benden önde gidiyor ve önümüzde viraj var. viraja civic hızını koruyarak normal bir şekilde girdi, fakat ben nedense bi anlık gafletle hızımı yavaşlatmayı unutup 70-75'le girdim ve benim arabanın arka tarafı öyle bir savrulduki sağa doğru..toparlamaya çalışayım derken önce benim sağ ön kapı civic'in sol arka kapısına güm diye geçti..bende arabadan uzaklaşayım diye direksiyonu aksi yöne kırdım fakat herhalde o stresle gaza başmışım ve arabamın arkası tekrar savruldu ve bam giye benim tamponla civicin tampunu birbirine girdi...daha sonra ben direksiyonun hakimiyetini kaybettim ve tam sağımdaki refüje çarpmamak için çabalarken civicin ön tarafına çarptım ve onuda 180 derece döndürdüm adam yola ters şekilde kaldı..refüjede öyle bir çarptımki refüje resmen uçtum ve karşı şerite geçtim bu arada sağ kapılar üstündeki airbag çat diye açıldı..allahtan o karşı şeritten gelen araba yoktu yoksa bayağı kötü olurdu..sonra frene bastım ve durdum..işin garibi kimsenin burnu bile kanamadı çok şükür!! adamda anlayışlıydı (korkudan herhalde) tutanak tuttuk hatamı kabul ettim şmdi araba kasko ile serviste ve en az 20 gün yok..3-4bin hasar varmış..neyse cana geleceğine mala gelsin..yarın fotoları ekleyeceğim..eğer ilk sürtme anında arabaları durdursak hiç bişi olmucak sadece çizik..kapılarımızda göçük bile yok..ama tamponum şaseye vidalanma yerlerinden bilw kopmuş..ön tekerlekte refüje çarpmanın etkisi ile patladı..öyle işte..aklım başıma geldi bundan sonra yavaş yavaş giderim 10 dk geç gideyim ama sağlam gideym
çok geçmiş olsun !! Allah korumuş Allah daha beterinden saklasın ...
çok geçmiş olsun size bişey olmadıya sevindirici tarafı o
muratx41
13/05/2011, 20:57
geçmiş olsun bir hata nelere mal oldu
wosswoss
13/05/2011, 21:00
sağolun arkadaşlar valla şmdi hastanede bile olabilrdim ama ailemle evde hiçbişi olmamış gibi yemek yedim bunada şükür..ama yaşanmadanda anlaşılmıyor bazı şeyler..
mobidik64
13/05/2011, 21:06
gecmiş olsun kardeşim
Çok geçmiş olsun.Kazalar gerçekten bir anlık dikkatsizlikten kaynaklanıyor.
barisunye
13/05/2011, 21:19
büyük geçmiş olsun...size ve dıger surucuye bişey olmamış önemlı olan o...kaskoda varmış iyiki...
ama civicle baya uğraşmışsınız 2 3 kere vurmuşsunuz....o da kaçamadı heralde:)
Ziyaretci046
13/05/2011, 21:31
geçmiş olsun ama dikkat et arabanın sağ tarafı çocuklar söyledi kötü olmuş cana gelmesin
gorkem kaan
13/05/2011, 21:39
geçmiş olsunn
wosswoss
13/05/2011, 21:39
civic kaçamadı herhalde ondan okdr çok çarptım ama o araçta hiç birşey yok..sadece sol taraftan tampon hafif gitmiş..bide belirli belirsiz kapıda çizikler...olan benim puntoya oldu.. kardeşim arayınca çok şaşırdım :) arabanın sağ tarafını şöyle anlatayım, kapılarımda göçük falan yok çok şükür..sadece çizikler var pasta cila halledermi bilmiyorum..biliyosun ztn boyalıydı oralar :D ama tozdan sanki komple göçmüş ve çizik gibi gözüküyordu senin çocuklar onu gördü herhalde..tozu silince hiçbişi yoktu yane..ama arka tampon sağ taraftan çok kötü gitti..bide bagaj kapağının ucu hafif yamuldu..servisteki ustanın dediği 3-4bin masraf var..neyse olan oldu..artık iyi tarafından bakıp geyik yapıyom;
1)hatırlarsan sağ çamurluk sürtmüştüm ve lokal boya yapmıştık ama yiende belli oluyordu artık o kalkmış olacak :D
2)park sensörleride boyanmış olacak siyah siyah sırıtmıcak :D
3)araba leş gibiydi iç dış güzelce temizlenmiş alacam otomatik olarak :D
4) ve en önemlisi kazayı benzin almaya giderken ama benzini alamadan yaptım 160tl kaptırmadık :D :D böle geyiğe vurdum artık.. ztn araba uçtuğu andada tarkan-kıl oldum abi çalıyordu, takmış takıştrmış diye uçtum :D
Ziyaretci046
13/05/2011, 21:44
civic kaçamadı herhalde ondan okdr çok çarptım ama o araçta hiç birşey yok..sadece sol taraftan tampon hafif gitmiş..bide belirli belirsiz kapıda çizikler...olan benim puntoya oldu.. kardeşim arayınca çok şaşırdım :) arabanın sağ tarafını şöyle anlatayım, kapılarımda göçük falan yok çok şükür..sadece çizikler var pasta cila halledermi bilmiyorum..biliyosun ztn boyalıydı oralar :D ama tozdan sanki komple göçmüş ve çizik gibi gözüküyordu senin çocuklar onu gördü herhalde..tozu silince hiçbişi yoktu yane..ama arka tampon sağ taraftan çok kötü gitti..bide bagaj kapağının ucu hafif yamuldu..servisteki ustanın dediği 3-4bin masraf var..neyse olan oldu..artık iyi tarafından bakıp geyik yapıyom;
1)hatırlarsan sağ çamurluk sürtmüştüm ve lokal boya yapmıştık ama yiende belli oluyordu artık o kalkmış olacak :D
2)park sensörleride boyanmış olacak siyah siyah sırıtmıcak :D
3)araba leş gibiydi iç dış güzelce temizlenmiş alacam otomatik olarak :D
4) ve en önemlisi kazayı benzin almaya giderken ama benzini alamadan yaptım 160tl kaptırmadık :D :D böle geyiğe vurdum artık.. ztn araba uçtuğu andada tarkan-kıl oldum abi çalıyordu, takmış takıştrmış diye uçtum :D
yiğen sana birşey olmasın takma kafana yan airbag nasıl açıldı orası biraz garip
wosswoss
13/05/2011, 22:00
araç refüje çarpıp uçup yere bam diye konunca o sarsıntıyla sağ ön ve arka yolcu kapısının üstündeki airbag açıldı valla nasılını bende bilmiom
geçmiş olsun, airbag refüjü aşarken çarpmanın şiddetiyle açılmıştır herhalde..
oradaki virajın eğimi yanlış, aslında hızınız da fazla değilmiş ama olmuş işte.. :(
edelsang
13/05/2011, 22:19
çok geçmiş olsun insan bi tuhaf oluyor, dediğiniz yeride biliyorum amcamda beni orası için çok uyarıyor..orda oturduğu için bayağı kaza oluyormuş sanırım
Allah daha beterinden korusun
geçmiş olsun,can sıkıntısı oluyor biraz ama biraz zaman geçince üzüntüsü bitiyor tecrübesi kalıyor... ben de virajlara hep korkarak girerim... biraz da korkmak lazım tabi...
wosswoss
13/05/2011, 22:53
ama ne gariptir bu olaydan sonra arabalardan korkma, "aman bir daha asla binmem, kullanamam" gibi bir durum olmadı...şimdi başka araba olsa kullanırım yane..ama DİKKATLİ ;)
thekafkef
13/05/2011, 22:54
Çok Geçmiş Olsun.
En azından Kimseye bir şey olmamış.
Çok geçmiş olsun. Kimsenin kılına zarar gelmemiş ya ona şükür.
eexelanss
13/05/2011, 23:25
Geçmiş olsun. Herzaman dikkatli olmak lazım.
geçmiş olsun, trafik bu şakaya gelmiyor :(
Geçmiş olsun kardeş.Civic bir daha Punto görünce kaçar herhalde korkma sen. :)
Gecmis olsun. Aracinizda esp var miydi?
Çok geçmiş olsun İnşallah tekrarını görmezsiniz
Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre çok attiraksiyon dolu bi kaza olmuş :D Şaka bi yana Gelen mala gelsin Allah can sağlığı versin.
Allah beterinden saklasın gecmiş olsun
büyük geçmiş olsun cana gelmemiş yaa en büyük teselli bu olsa gerek.
efe mert
14/05/2011, 02:25
Çok geçmiş olsun. Allaha şükür kimsenin burnu bile kanamamış. en önemlisi de bu netice de
can-asan
14/05/2011, 02:48
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
çok geçmiş olsun,Allah korumuş. Yanlız tecrübelerimden belirteyim ki işin ucunu bırakmayın. Ben buzlu yolda başka birinin hatasından kaçarken kaydım ve kıçı kırık refüje çıktım,asılı kaldım,görünürde büyük hasarda yoktu ama mekanik aksamdan 7000 TL masraf çıkardı servis.Sonrasında kaskonun zırlamaları alternatif onarımdı kavgaydı gürültüydü baya uğraştım Anadolu Sigorta ile.Siz işin başından sıkı tutunda sizinde canınız benim gibi sıkılmasın.
Solitude
14/05/2011, 03:32
geçmiş olsun.
GP COSKUN
14/05/2011, 03:37
deniz çok geçmiş olsun kardeşim
yaralanan olmaması sevindirici en azından ama aracın için üzüldüm
inşallah güzelce yapılır ve eski haline döner
kazalar insan hayatında her zaman olabiliyor
önemli olan bunlardan dersler çıkartıp aynı hataları tekrarlamamak
tekrar geçmiş olsun allah beterinden korusun
wosswoss
14/05/2011, 04:02
Herkese tekrarda cok tesekkur ederim arkadaslar..agrilar simdi cikmaya basladi, sol bacak ve sag omuz :) aracimda esp yok. Valla iste ekspertiz pazartesi gunu geliyormus oradaki ustanin bakipta soyledigi 3-4bin idi.. Ama diyelimki 7bin cikti sigortanin odemeden kacmasi gbi bir durum nasil olusuyor yahu? Oyle seymi olur..ne yapmam lazim bunun olmamasi icin ekspertz yaparken adamin basindami duracam? E ben anlamamki hangi parca kac para
Herkese tekrarda cok tesekkur ederim arkadaslar..agrilar simdi cikmaya basladi, sol bacak ve sag omuz :) aracimda esp yok. Valla iste ekspertiz pazartesi gunu geliyormus oradaki ustanin bakipta soyledigi 3-4bin idi.. Ama diyelimki 7bin cikti sigortanin odemeden kacmasi gbi bir durum nasil olusuyor yahu? Oyle seymi olur..ne yapmam lazim bunun olmamasi icin ekspertz yaparken adamin basindami duracam? E ben anlamamki hangi parca kac para
Sigorta Şirketi denilen çakal yuvaları teker teker Alternatif onarım denilen bir sisteme geçiyorlar.Anadolu Sigorta 5000 TL üzeri masraf çıkarsa aracı kendi anlaşmalı tamircileri arasında ihaleye çıkarıyor.Sigorta şirketine en uygun fiyatı veren aracın tamiratını üstleniyor.İhalede istenen fiyat verilmezse yetkili servise son bi fiyat limiti verip bu paraya yap diyor ve o para sınırında tamirat yapılıyor.Benim başıma gelen bu oldu.4 günlük tamirat için tam 16 gün beklemek zorunda kaldım.
wosswoss
14/05/2011, 16:13
alla alla yazıklar olsun böle işe paramızla rezil oluyoruz
Çok geçmiş olsun, cidden kötü bi kaza ama ucuz atlatmışsınız , kimsenin burnu bile kanamaması ise gönüle teselli...
sağolun arkadaşlar valla şmdi hastanede bile olabilrdim ama ailemle evde hiçbişi olmamış gibi yemek yedim bunada şükür..ama yaşanmadanda anlaşılmıyor bazı şeyler..
yaşadığınız kaza hepimize ders olmalı.. inşallah hepimiz başka kazalar geçirmeyiz...
çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun, hızınızda pek fazla değilmiş ama bende şimdi tırsar oldum.
daha dikkatli kullanmak lazım
SKELETER
15/05/2011, 02:07
Olur bu tür durumlar. Önemli olan yaralanma olmamasıdır. Çok geçmiş olsun. Aracınızdan nazar çıkmış.
Biliyorum can sıkıcı bir durum ama kimsenin yaralanmaması en büyük teselli bence.
kifanhom
15/05/2011, 02:10
çok büyük geçmiş olsun
wosswoss
15/05/2011, 02:48
Resimleride yuklicek vakit bulamadm bi turlu ins yarina artk..
Çok geçmiş olsun herkes bilmediği yolda sakin gitsin arkadaşlar özellikle ülkemizde virajlar ne yazık ki hatalı onun için ben dahil hepimiz dikkat edelim.
Allah korumuş cana gelmemiş çok çok geçmiş olsun
wosswoss
16/05/2011, 00:52
resimler ilk sayfaya eklenmiştir arkadaşlar..
rehber19
16/05/2011, 01:02
cana geleceğine mala gelsin demiş büyüklerimiz. çok çok geçmiş olsun. umarım bi daha asla kaza yapmazsınız.
ceyhuncinar
16/05/2011, 04:05
Çok büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun size bişi olmamış önemli olan o.
Burak Coskunirmak
16/05/2011, 11:38
büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş.. dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin..
whitegold
16/05/2011, 14:23
çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun...
Allah tekrar göstermesin, beterinden korusun...
mustafakoc3461
16/05/2011, 15:51
Geçmiş olsun. Trafik anlık hataları kabul etmiyor. Hepimizin başına gelebilir.
matushella
16/05/2011, 15:53
Çok geçmiş olsun.
sunlogan
16/05/2011, 15:57
Geçmiş olsun .
Kardeşim geçmiş olsun. Başlık gözümden kaçmıştı dün hatırlattı. Kimsenin yaralanmamış olması sevindirici. Allah can sağlığı versin gerisi bir şekilde elde ediliyor.
Dün kaza yaptığın yeri gördüm. Lastik izleri hala duruyor.. Tam küçük ağacın üzerinden karşı şeride fırlamışsın, iyi ki karşıdan kimse gelmiyormuş, verilmiş sadakan varmış. tekrar geçmiş olsun..
wosswoss
16/05/2011, 20:25
teşekkür ederim arkadaşlar valla siz siz olun lütfen dikkat edin benim burnum bile kanamadan çıkmam mucize ama her zmn böyle birşey olmayabilirdi..hergünde kaza yaptığım yerden geçip ağacı ve lastik izlerini görüyorum allahtan bişi hissetmiyorum :) şimdi servisten bekle allah bekle..
turbulans
16/05/2011, 21:16
allah korumuş geçmiş olsun
reddragon
19/05/2011, 12:15
Bazen böyle kazalar daha büyüklerinin yaşanmasını önler. Ben aracı sürttüğümden beri sürekli sağını solunu kollamaya başladım otoparklarda vs.
Siz de bundan sonra daha dikkatli kullanırsınız. Hız felakettir. Cana birşey olmadıktan sonra araç dediğiniz nedir ki. Sinek ısırığı bile olmasa 3-5 yıl sonra değeri ve modeli düşecek. Kasko da zararınızı karşılayacağına göre moralinizi bozmayın..
wosswoss
19/05/2011, 17:24
Bazen böyle kazalar daha büyüklerinin yaşanmasını önler. Ben aracı sürttüğümden beri sürekli sağını solunu kollamaya başladım otoparklarda vs.
Siz de bundan sonra daha dikkatli kullanırsınız. Hız felakettir. Cana birşey olmadıktan sonra araç dediğiniz nedir ki. Sinek ısırığı bile olmasa 3-5 yıl sonra değeri ve modeli düşecek. Kasko da zararınızı karşılayacağına göre moralinizi bozmayın..
Valla cok haklisiniz, moral oldu bu yaziniz bana..tesekkur ederim :)