Orijinalini görmek için tıklayınız : gebzeden selamlar
birdyjazz
13/05/2011, 17:20
yaklaşık 1 hafta önce 2.el 2009 model 1.3 multijet dynamic gp'mi alarak aranıza katıldım :)
hoşgeldin... keyifli forumlar....
neredensein iyi bilirim gebzeyi...
musti4141
13/05/2011, 17:43
slm hoş geldin hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
birdyjazz
13/05/2011, 17:55
selamlar darıca tarafındayım :)
Kazasız, belasız güle güle kullanın. Aramıza hoşgeldiniz, 90'lık daha bir keyifli olur...
can-asan
13/05/2011, 18:51
selamlar darıca tarafındayım :)
hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız yazları darıcanın oralardayım görürüm elbet aracınızı :)
StrawBeeRy
13/05/2011, 18:53
hoşgeldiniz keyifli forumlar
iyi iyi 90lıklar çoğaldı bea :D
hoşgeldiniz güle güle kullanın
birdyjazz
14/05/2011, 18:59
hepinize ayrı ayrı selamlar ;)
hoşgeldin..bu forum bağımlılık yapar dikkat et,
umut1975
14/05/2011, 22:50
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun, keyifli forumlar...
GP COSKUN
15/05/2011, 01:02
aramıza hoşgeldin moz =))
hoşgeldiniz hayırlı olsun
hoşgeldiniz hayırlı olsun
GrandePuntoTR'a Hoş geldin birdyjazz Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!