Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
asukasan
13/05/2011, 00:36
arkadaşlar merhaba, tekirdağ çorludan hepinize selamlar, uzun zamandır takip ettiğim ve almak için çok uğraştığım gp mi en sonunda aldım ve hemen aranıza katıldım. hepinize kazasız ve belasız sürüşler dilerim. saygılar...
hoşgeldiniz güle güle kullanın
hoşgeldin, aracın hayırlı olsun...
Hasan hayırlı olsun araban, kazsız- belasız kullan inşallah :)
aramıza hoşgeldin bu arada,
keyifli forumlar ..!
yasayanadam
13/05/2011, 01:12
Mutlu sürüşler...
GP COSKUN
13/05/2011, 02:03
aramıza hoşgeldin hasan
hoşgeldin... keyifli forumlar...
cemal arslan
13/05/2011, 11:55
hoşgeldiniz
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız
krakercocuk
13/05/2011, 15:22
hoşgeldınız
umut1975
13/05/2011, 16:52
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz.
GrandePuntoTR'a Hoş geldin asukasan Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
asukasan
05/07/2013, 11:01
evet değerli arkadaşlar, GP' ya 2 yıl ara verdikten sonra tekrar Punto Evo ile aranızdayım, hepinize keyifli forumlar
Hayırlı olsun aracınız tekrardan hoşgeldiniz....
Merhaba; hoşgeldin aramıza :))