Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu yaz nasıl bir tatil planlıyorsunuz?
yasayanadam
12/05/2011, 11:45
Evet arkadaşlar yaz geldi çattı sayılır. Eminim birçoğumuz tatil planları yapmaya başlamıştır. Hatta planı yapıp rezervasyonu yaptıranlar olabilir :)
Nerelere gidip neler yapacağız? Tatil fikirlerinizi bekliyoruz....
1ocak2011
12/05/2011, 11:50
Ramazandan sonra İtalya tatili beni bekliyor.
belki yazlığa kaçarım 15 gün
17 temmuzda denizlideyim haberin olan hemşı abi :D
19 mayısta ucuz diye tatil comdan 100 liraya turan prince world aldık bizim tatilmiz sanırım o olacak
Mr.Freeze
12/05/2011, 12:04
Eylul de amerika
agustosta fethiye, yamaç paraşütüne :)
yasayanadam
12/05/2011, 12:26
Ramazandan sonra İtalya tatili beni bekliyor.
Eylul de amerika
Daha ilgilenip para ayırıp pasaport bile almadık biz ya :)
17 temmuzda denizlideyim haberin olan hemşı abi :D
Anlaşıldı kardeşim, tabii beni bulursan :D
19 mayısta ucuz diye tatil comdan 100 liraya turan prince world aldık bizim tatilmiz sanırım o olacak
Promosyon tatiller bazen sıkıntılı oluyor, umarım sorunsuz keyifli bir tatil olur sizin için...
agustosta fethiye, yamaç paraşütüne :)
Geçen yaz Fethiye'deydim ama cesaret edemedim, daha doğrusu hanım izin vermedi :D
Daha ilgilenip para ayırıp pasaport bile almadık biz ya :)
Anlaşıldı kardeşim, tabii beni bulursan :D
Promosyon tatiller bazen sıkıntılı oluyor, umarım sorunsuz keyifli bir tatil olur sizin için...
Geçen yaz Fethiye'deydim ama cesaret edemedim, daha doğrusu hanım izin vermedi :D
Arayan bulur :D :D
sakinkaradas
12/05/2011, 12:45
ben daha bu pazar geldim kıbrıstan.girnede otel acapulcoda 4 günlük bi tatil iyi geliyor insana.tavsiye ederim.tatil için ideal aylar aslında mayıs ve haziran.mesala benim kaldıgım günlerde sıcaklık 30c civarındaydı.deniz suyu felanda gayet sıcaktı.temmuz agustos aylarında genelde sahil bölgelerinde yüksek nemden dolayı zaten bi yere hareket edemiyorsun.hem nem yok hemde oteller çok kalabalık olmuyor.
ayrıca kıbrısa pasaport gerekmiyor.kimliginizle gire biliyorsunuz.ama hayat pahalı orada biraz cebinizde paranız mutlaka olsun:D örnegin 4 soda 20 tl.ama alkol sudan daha ucuz böylede bir tezat var.
promosyon degil erken rezervasyon tatil comdan ilk defa aldım baklaım sorun olmaz insalalh
ben daha bu pazar geldim kıbrıstan.girnede otel acapulcoda 4 günlük bi tatil iyi geliyor insana.tavsiye ederim.tatil için ideal aylar aslında mayıs ve haziran.mesala benim kaldıgım günlerde sıcaklık 30c civarındaydı.deniz suyu felanda gayet sıcaktı.temmuz agustos aylarında genelde sahil bölgelerinde yüksek nemden dolayı zaten bi yere hareket edemiyorsun.hem nem yok hemde oteller çok kalabalık olmuyor.
ayrıca kıbrısa pasaport gerekmiyor.kimliginizle gire biliyorsunuz.ama hayat pahalı orada biraz cebinizde paranız mutlaka olsun:D örnegin 4 soda 20 tl.ama alkol sudan daha ucuz böylede bir tezat var.
5 sene KIBRIS'ta okudum hayat pahalı ama 1litre Johnny Walker 20 lira :)
Kısmetse İtalya ve Yunanistan bu sene.. Mısır'da olaylar olmasaydı Giza ve Sharm el Sheikh'e gidecektik :((
can-asan
12/05/2011, 13:58
alttan dersler olunca tatil olarak yaz okulu :S
sakinkaradas
12/05/2011, 14:01
5 sene KIBRIS'ta okudum hayat pahalı ama 1litre Johnny Walker 20 lira :)
buraya kıyaslayınca sudan ucuz oluyor ya.onu demek istemiştim.alkol genel olarak çok ucuz ha birde sigara.
geçen ay bayii toplantısı sayesinde rusyaya gittim haziranda da antalya umarım :)
sakinkaradas
12/05/2011, 14:09
geçen ay bayii toplantısı sayesinde rusyaya gittim haziranda da antalya umarım :)
eylülde bi aksilik olmazsa bizim şirketlerden bi taneside bizi bosnaya götürecek. nasip bakalım
malesef bu sene tatil yok...
yasayanadam
12/05/2011, 14:39
Ne yapın edin 2 günde olsa tatile çıkın arkadaşlar, bir daha gelmeyeceğiz dünyaya ne de olsa...;)
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/ser-kursu/12717d1300369193-tatil-hk-fethiye-jpeg
tmac_fuat
12/05/2011, 16:54
Ege-Akdeniz sahil turu düşünüyorum Punto'mla :)
yasayanadam
12/05/2011, 22:55
Ege - Akdeniz önde gidiyor :)
Bu kış üşüdünüz galiba ;)
SRDR KRKC
12/05/2011, 23:03
Rusyaya Vizeler Kalktı Diye Bizim Kuzenle Bir Rusya Yapalım Diyoruz Bakalım Kısmetse :) Yanlış Anlaşılmasın Tamamen İş Amaçlı :) :)
yasayanadam
13/05/2011, 10:58
Rusyaya Vizeler Kalktı Diye Bizim Kuzenle Bir Rusya Yapalım Diyoruz Bakalım Kısmetse :)
Abi yazın Rusya da kimse olmaz hepsi Antalya da olurlar. Siz Antalya da buluşun bence.. :D
tatil yamayacakların sayısıda az değil yani...
SRDR KRKC
13/05/2011, 12:20
Abi yazın Rusya da kimse olmaz hepsi Antalya da olurlar. Siz Antalya da buluşun bence.. :D
Umutcum Olsun Ülke Boşalmaz Yha İllaki Birileri Kalır :) Doğal Güzellikleride Gitmez Yha Ülkeden :)
Birkan61
13/05/2011, 22:00
Tatil denince güneye değil, memlekete ..
:)
fetiye deyişmem hiç bir yere
[
Geçen yaz Fethiye'deydim ama cesaret edemedim, daha doğrusu hanım izin vermedi :D[/QUOTE]
valla nezamandır aklımda, busene kısmetse, benim hanımda korkuyo ama, ben izin aldım çoktan :merhaba:
yasayanadam
15/05/2011, 00:20
Arkadaşlar ben aslen Ürgüp'lüyüm. Oraları görmeden öleyim demeyin. Kapadokya bölgesi gezilip görülecek en güzel yerlerden biridir. Paranız varsa balon turunun harika olduğunu söylerler. Daha ben binemedim maalesef.:(
Göreme, Zelve, Avanos, Ihlara vadisi, Uçhisar, Ortahisar ve tabiki Ürgüp öncelikle gezilmesi gereken yerlerdir.
arkadaşlar temmuz ağustos didimdeyim herkesi beklerim..ben kendim için 1 hafta bodrum tatili ayarladım eşimle birlikte 1 hafta güzel bir otel bulduk nasipse..dediğim gibi didime herkesi beklerim..
StrawBeeRy
15/05/2011, 12:53
kıbrıs veya marmaris,bodrum olabilir duruma ve işe göre ayarlicaz birşeyler :)
alikenan
15/05/2011, 14:22
temmuz basinda atlayacagim puntoma ege sahillerinden dolana dolana marmarise inecegim :) sonrasina bakacagiz artik
eexelanss
15/05/2011, 14:56
Bu sene nüfus olarak bir kişi arttığımız için bize tatil matil yok.. :) Seneye birazdaha büyümüş olur kızım bizde ozaman tatil yaparız inşallah..
alttan dersler olunca tatil olarak yaz okulu :S
+1000 yaz okulu en güzel tatil bu yaz bende kazandım o okulu :D:D
timurgoksel
20/05/2011, 21:59
yeni aldığım evo'mla samsun'dan girip artvin'den çıkacağım kısmet olursa...eğer ki yol üzerinde görmem gereken, yemek yenilecek güzel yerler için tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
Ankara Ünıv.Manavgat sosyal tesıslerı agustos
Arkadaşlar ben aslen Ürgüp'lüyüm. Oraları görmeden öleyim demeyin. Kapadokya bölgesi gezilip görülecek en güzel yerlerden biridir. Paranız varsa balon turunun harika olduğunu söylerler. Daha ben binemedim maalesef.:(
Göreme, Zelve, Avanos, Ihlara vadisi, Uçhisar, Ortahisar ve tabiki Ürgüp öncelikle gezilmesi gereken yerlerdir.
balona çok para istiyorlar abi o parayla helikopter turu yapılır :D
Temmuzda marmarıs-içmeler:):):)
StrawBeeRy
20/05/2011, 23:39
Temmuzda marmarıs-içmeler:):):)
offf çok güzel mekan yaa
didim didim gerisi yalan :D
offf çok güzel mekan yaa
gel kardesım sende arka arkaya 3 sene gıttım 4. olucak:D
StrawBeeRy
21/05/2011, 00:25
gel kardesım sende arka arkaya 3 sene gıttım 4. olucak:D
ben 1kere gittim bu sene kıbrıs düşünüyoruz eğer oraya gitmessek gene dediğin gibi içmeler olabilir şuan belli değil :)
ben 1kere gittim bu sene kıbrıs düşünüyoruz eğer oraya gitmessek gene dediğin gibi içmeler olabilir şuan belli değil :)
Gece hayatında ve gunduz hayatında tek gectıgım yer marmarıs:D
Daimi olarak turistlik bölgede olunca böyle çok daha farklı bir tatil istiyor insan :) Çok yaşlı bir düşüncede olsa kaplıcalı felan bir tatil yaparım sanırım yada belki kıbrıs :) Fethiye ve çevresine tatile gelen arkadaşlar tanışmak görüşmek isterim...
kismetse 13 haziran`da Kemer,11 eylülde didim.erken rezervasyon sağolsun.herkese tavsiye ederim,erken rez. olmasa bir tatile bile zor cikariz
[QUOTE=Ardevo;519218][IMG]https://forum.grandepuntotr.com/attachments/ser-kursu/12717d1300369193-
geçen yaz ölüdeniz meri oteldeydim.herkese tavsiye ederim,dinlenmek için
yasayanadam
26/05/2011, 11:10
H.sonu bodrumdaydım. Biraz kendime geldim. işten sıkılmışım :)
arkadaşlar malum siz saha planları yaparken biz gitik geldik ama belirtmeden de gecmek istemedim. gercekten cok guzel bir otel 10 nömero herkese tavsiye ederim turan prince world