Orijinalini görmek için tıklayınız : eurovizyondan elenmemiz hakkında görüşleriniz
shellcininabisi
11/05/2011, 12:38
2 sebep var bence
1. si tamamen siyasi :)
2. si ise HAZIRLANIN PUNTOTR ÜYELERİ SENEYE GRUP KURUP BİZ KATILALIM :X VALLAHA DAHA GÜZEL ŞARKI YAPARIZ
(konsept önerisi : 4 KİŞİLİK GRUP SAHNEDEKİ PUNTO İÇİNDEN ÇIKARLAR...)
Şarkı berbattı ya sonucun bu olacağı belliydi. Tüm dünyanın izlediği bir programda birazda görsellik ön planda olmalı. Yüksek sadakatin pek ilgi çeken bir grup olduğunu söyleyemeyiz sanırım :)
Bizim memleketimiz insanı her yenilginin siyasi ve tarafımıza güdülen düşmanlık politikasını olduğunu düşünerek vicdanını rahatlatmaya çalışır. Futbol oynamaya "savaşa gidiyoruz" şeklinde propaganda yapıp, günlerce militar bir alt yapı hazırlayıp 7 sıfır yenilince ne hakemin annesinin Hırvatlığını bırakırız, ne Osmanlı'nın Eflak/Boğdan politikasını karıştırmadığımız kalır, kendimiz dışında herkese çamuru yapıştırırız. :)
Eğer siyasi olsa, bundan daha önce dereceye girmemiz ve hatta birinci olmamızı ne ile açıklamamız gerekir ? :D
Kötü bir seçim, kötü bir performans, kötü bir parça vs. vs.
Bugüne kadar aldığımız derecelerin hemen hepsi gurbetçilerin oylarıyladı. Birçoğu vasat parçalardı. Sertab Erener'in parçası da dahil. Benim görüşüm, katılmayabilirsiniz.
Hiç şaşırmadım... Neden bukadar fazla önemseniyor bu yarışma...
normal bir sonuç.. aslında hiç ilgimi çekmemiş yarışmanın bile olduğunu bilmiyorum... TRT de sanatçı seçimini kim yapıyorsa ona sormak gerekir... kitlelerin hoşlanacağı bir sanattçı veya grup ile katılmak gerekirdi... yüksek sadakat grubunu küçümsemiyorum... ama daha etkili bir sanatçı ile katılabilinirdi... son yıllarda seçimler hep yanlış...
Mr.Freeze
11/05/2011, 13:03
Elenmemizin en buyuk sebebi bizim grupta oylamaya katilan ulkelerin bugune kadar bize hic oy vermemis ve cok az oy vermis olmalari. Bunu nereden biliyorsun diyecek olursaniz 25 yildir eurovision u babam sunuyor. Bu mesaji da size dusseldorftan yaziyorum.
Bu arada burada hava super ve dun bir tane tek kapi siyah evo gordum.
ademtahir
11/05/2011, 13:06
bir defada kendi özümüz olan müziğimizle girsek ne olur acaba ?
neden taklitçi gibi çıkarız sürekli anlamış değilim kendimize has bu kadar müzik aletlerimiz var bu kadar güzel eserler var ama biz gideriz yinede yabancı müzikler veya yabancı formatlara yakın şekilde müzik yapıp oralardan performans bekleriz anlamış değilim..
cemal arslan
11/05/2011, 13:27
bu yarışma artık tarafsızlığını ve popülaritesini yitirdi...
eskiden heyecanla beklerdim...1980 lerde...ancak şimdi hiç umurumda değil
şarkı bana göre vasattı...elenmesi doğal...
şaşırmadım...
bende kendi müziğimizle katılmamızı öneriyorum ve hemşehrim neşet ertaşı ısrarla teklif ediyorum...
Neşet Ertaş bu tür şeylere tenezzül dahi etmez, etmemeli de.. Onun yeri sanat dünyasında apayrı, çoluk çocukla yarışa sokmak ona haksızlık olur..
oylama ile ilgili büyük batı ülkeleri ilk oylamaya katılmıyor yarı finalde katılıyor oy veren ülkeler için de gurbetcilerimiz çok az 1 sebeb 19 parcanın 3 ü hariç hepsi kötüydü....litvanya ,yunanistan iyiydi
Parça bence vasattı ama yarı finalde elenecek akdarda değildi. Sn. Özveren'in yaptığı yorum doğru. Eurovision da bence ülkelerin siyasi nedenlerden dolayı verdiği puanlar nedeni ile oylamalar güvenilir değil. Türkiye bence önümüzdeki sene yarışmaya katılmayarak bu durumu protesto etmeli
Finaldeki ülkelerin ellerinde çikolatalar püskevitler, Yüksek Sadakat da soruyor,anne bize neden oy yok diyor,anne biz neden elendik diyor.... :D:D
can-asan
13/05/2011, 03:15
açıkçası şarkı kötüydü ve doğal bi sonuç...
nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir.. TRT bunu haketti..
pilotender
16/05/2011, 15:21
eurovision yarışmasında yarışan aslında şarkılar değil bu tamamen bilinen bir gerçek. ancak şu da var ki bu sene aday olan şarkımız gerçekten berbattı bence.
önemli olmayan ve yerinde bi derece o şarkıyla