Orijinalini görmek için tıklayınız : *İtiraf Ediyorum*
Arkadaşlar hadi birşeylerimizi itiraf edelim :) (başka bi forumda gördüm komik şeyler çıkıyo:D)
Başlıyorum ben hadi devam edin
İtiraf Ediyorum GPTR'den kopamıyorum :)
Arkadaşlar hadi birşeylerimizi itiraf edelim :) (başka bi forumda gördüm komik şeyler çıkıyo:D)
Başlıyorum ben hadi devam edin
İtiraf Ediyorum GPTR'den kopamıyorum :)
başka marka araba aldınmı ne fıat kalır aklında nede baş ka bir olay
olur mu ya :) itiraflara devam edin :D
operatormurat
10/05/2011, 00:12
mendereste efem çukurunda altın madeni işleten kanadalı tüprag(eldorado gold) adlı şirkete kapağı atmaya çalışıyor,ufak çaplı yazışmalarla flört ediyorum.kendime okadar güveniyorum ki referans olarak şuan yanıda çalışıp maaş aldığım patronum ve mimar ve mühendis arkadaşların cep no sunu bile verdim,tabi beni işe alırken patronumu ararlarsa resmen sı.tım,patronuma biraz ayıp olacak,şimdiden ne diyeceğini merak ediyorum....
Benden de bir itiraf !
Daha önceki araçlarım Mercedes, BMW, BMW, WV idi. FIAT almak aklımın ucundan bile geçmemişti :)
Punto_Can
10/05/2011, 00:24
geçen hafta sonu gaziantep de üniversite caddesinde makasa girerken 2 ekip otosunu atlatan benim :)
Garajdakı yabancı aracların sıleceklerıı yukarı kaldırıp,plakalarını ters cevırıp uyaran benım
ibrahim06
10/05/2011, 00:27
İtiraf ediyorum arabasızlık canıma tak etti...
NyhatShu
10/05/2011, 00:31
itiraf ediyorum araba kullanmaktan nefret ediyorum :D
sezerism
10/05/2011, 00:39
Abi size katılmıyorum bu arabalar harika biraz kaçamak yapıp hanımdan 1,2 saat izin alıp çanakkale'ye gidiyorum dönüş hoşuma gidiyor arabaya basıyorum rahat ve konforlu açıyorum cd ver elini lapseki , lapski özerler kadar basıyorum isteyen yetişsin
StrawBeeRy
10/05/2011, 09:10
Abi size katılmıyorum bu arabalar harika biraz kaçamak yapıp hanımdan 1,2 saat izin alıp çanakkale'ye gidiyorum dönüş hoşuma gidiyor arabaya basıyorum rahat ve konforlu açıyorum cd ver elini lapseki , lapski özerler kadar basıyorum isteyen yetişsin
tabi ya 105 hpyle basmak zevkli oluyordur :)
sezerism
10/05/2011, 09:19
mert bey doğru abi günaydın .
itiraf ediyorum eger buraya itiraflarımı yazarsam ortaya cıakcak olan durumu kimse itiraf edemez:))
pilotender
10/05/2011, 12:53
itiraf ediyorum, şu anda okulda yazılı yapıyorum ve ben forumda takılıyorum :) Belki de kopya çekiyorlardır ama olsun beaa...Biz de öğrenci değil miydik zamanında ?
itiraf ediyorum 75 hp beni kesmiyor bıktım 1.6 2.0 dizel araçların arkasından bakmaya :D
itiraf ediyorum, şu anda okulda yazılı yapıyorum ve ben forumda takılıyorum :) Belki de kopya çekiyorlardır ama olsun beaa...Biz de öğrenci değil miydik zamanında ?
aman bee hocam boşverin takılsın çocuklar :D
geçen hafta sonu gaziantep de üniversite caddesinde makasa girerken 2 ekip otosunu atlatan benim :)
Harbi iyi bi itiraf olmuş, çok hoşuma gitti...
Böyle hocaları hep sevmişimdir, ancak şunu belirteyim hiçbir kopya teşebbüsüne şimdie dek girişemedim çünkü çok uzun boylu old için en ufak hareketim belli olurdu :)
İtiraf ediyorum arabasızlık canıma tak etti...
Rabbim inş tez zamanda size güzel bi evo nasip eyler veya gönlünüzdeki aslanı...
itiraf ediyorum yine kafamda evo var:)))
yasayanadam
10/05/2011, 18:23
İtiraf ediyorum tüplü beyaz renkli camlı doğan görünümlü şahin kullanmayı özledim :D
itiraf ediyorum sahibinden.comda bana laf atan adama küfür ettim :D
İtiraf ediyorum.
Geçtiğimiz haftasonu alkol muayenesi yapan trafik polislerine alkol almadım diyen, ancak alkollü olan bendim :) :)
yasayanadam
11/05/2011, 01:45
Bi itiraf daha ediyorum, Denizli'yi sevmiyorum, İzmir'i çooooooook özledim.
metro otobüs aktarmalı şemikler yeşilyurt gittim geldim itiraf ediyorum otomobil i bulana kırk yıl köle olabilirim
@mix haklısın valla
@umut(hemşı abi :D) ısparta'ya gelirsen denizliye köle olursun abi :D
elimde olsa bu hayatı sil baştan yaşamak isterdim...
yasayanadam
11/05/2011, 18:04
@mix haklısın valla
@umut(hemşı abi :D) ısparta'ya gelirsen denizliye köle olursun abi :D
Beterin beteri var demi kardeşim :fun:
TurboKolik
11/05/2011, 19:55
İtiraf Ediyorum İçip İçip Kafayı Bulduktan Sonra Ev Yerine Amcamlara Giden Ve Arabanın Kapı Kolunu Bulamayan Benim :)
küçükken arabaların lastiklerine çivi koyan bendim:D
şimdi ben senin arabana koysam hoşuna gidermi ha onların lastikleri var benim nie lastiğim yok benimde bi lastiğim olsa :D:D
hepsi müthişti :D :D :D
ben de itiraf ediyorum, internette takılırken izlemediğimi yada farketmediğimi düşünüyordum ama bizim hanımın seyrettiği bütün dizilerdeki konuları, entrikaları, aşkları, kavgaları ne varsa ezberlemişim, hatta baya bi yorum yapar hale de gelmişim sormayın dostlar :(
alper abi durum vahim değil demi :D:D
hepsi müthişti :D :D :D
ben de itiraf ediyorum, internette takılırken izlemediğimi yada farketmediğimi düşünüyordum ama bizim hanımın seyrettiği bütün dizilerdeki konuları, entrikaları, aşkları, kavgaları ne varsa ezberlemişim, hatta baya bi yorum yapar hale de gelmişim sormayın dostlar :(
aman abi dizler aile 2lisins dikkat
eee asil sende ne var ne yok hiç itraf etmiyon küstük mü :D :D :D
alper abi durum vahim değil demi :D:D
aman abi dizler aile 2lisins dikkat
:D :D sormayın yaw
can-asan
12/05/2011, 16:56
itiraf ediyorum, kız arkadaşımın her tartışmamızda arabanı çizerim tehtitlerini alıp susuyorum... :D