Orijinalini görmek için tıklayınız : Küçük plaka (ön tampona)
arkadaşlar ön tampona küçük plaka yapıştırmayı düşünüyorum bi punto da gördüm hoşuma gitti.sizce nasıl durur görüşlerinizi bekliyorum tşk ler...
StrawBeeRy
09/05/2011, 22:10
ortada bana göre dişlek gibi gösteriyor arabayı genede tercih meselesi tabi :)
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/9/10196.jpg (https://goo.gl/mc9cY)
hım hiç bu açıdan bakmaıştım:)ben ön vr arka tampondaki siyah yerleri fiat amlemindeki gibi nikelajlı yaptırıcam inş. onun için plakanın alanını küçültüyorum:)
Benimki kare ve ortada meselaa..
maşallah baya güzel olmuş ya:)
can-asan
09/05/2011, 22:56
bazen güzelmiş gibi bazende kötü geliyor gözüme ama zevk meselesi tabi herkesin farklıdır..
StrawBeeRy
09/05/2011, 22:59
en güzeli öne plaka takmamak :)
can-asan
09/05/2011, 23:09
aynen Mert ama polisler sıkıntı olmasa :) bugün biyere parkettim arabayı önümdede 4 tane yunus ve bi ekip arabası vardı, indim artist artist hani eksikğim yok bişey diyemezler diye sonra app ler geldi aklıma söndüm hemen:D uzattım ama mesele yasaklar:) karelere çok takıyolarmış diye duydum geçenlerde
bende katılıyorum ancak ortak sorunumuz aynı.bi app yi bile rahatla takamıyoruz...app ler polislerin gözüne çok batıyor diye orjinal plakaları takıcam.takarkende önü küçük takayım diyorum...:)
StrawBeeRy
09/05/2011, 23:15
aynen Mert ama polisler sıkıntı olmasa :) bugün biyere parkettim arabayı önümdede 4 tane yunus ve bi ekip arabası vardı, indim artist artist hani eksikğim yok bişey diyemezler diye sonra app ler geldi aklıma söndüm hemen:D uzattım ama mesele yasaklar:) karelere çok takıyolarmış diye duydum geçenlerde
benim önde plakam yok mümkün olduğunca polis amcalardan uzak duruyorum :D
benim önde plakam yok mümkün olduğunca polis amcalardan uzak duruyorum :D
nereye kadar uzak durcan.ben ön olakayı çıkarmıştım 1 saatliğine polis yakaladı.yeni plakayı bekliyorum dedim arabayla çıkma madem yaya git dedi:D
StrawBeeRy
09/05/2011, 23:19
nereye kadar uzak durcan.ben ön olakayı çıkarmıştım 1 saatliğine polis yakaladı.yeni plakayı bekliyorum dedim arabayla çıkma madem yaya git dedi:D
nereye kadarmı 3 senedir geziyorum.çevirmede biraz bıdı bıdı yapıyor işte tampon boyanıcak felan filan öğrenciyiz abi yapma etme derken al defol git git diyo :D
Birkan61
09/05/2011, 23:45
Benim aracımda da kare plakalıkl var hem önde hem arkada.
Arkadan ben hiç yakıştırmıyorum Punto'ya, ama önden fena durmuyor sanki.
Ama yinede normal plakayı tercih ederim :) Plakam değiştiğinde öyle tercih edecem zaten.
https://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228528_192308377481950_100001083671739_520001_5858 059_n.jpg
ya arkadaşlar bende ön tarafa kare app plaka yapmayı düşünüyorum ancak ortaya değil sol tarafa yapıştırıcam ama sis farını engeller mi acaba görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden teş.
Birkan61
27/05/2011, 22:32
ya arkadaşlar bende ön tarafa kare app plaka yapmayı düşünüyorum ancak ortaya değil sol tarafa yapıştırıcam ama sis farını engeller mi acaba görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden teş.
Bence engellemez. Bir üstteki mesajımda aracımın resmi var, tampona yapışık olduğunu farz edin.
Bana engeller gibi gelmiyor.