Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : muayene

VooDoo
09/05/2011, 11:51
sitede bi çok araba gibi benim arabada 17 inç lastik jant xenon far 5cm spor yay falan filan işte :) ama muayene zamanı geldi geçti bile bu arabayı muayeneden nasıl geçirebiliriz lütfen yardım ?

barisunye
09/05/2011, 11:54
fazla detaycı olmayan bi istasyon bulursan geçer..hafif kusurlu(aslında hafif modifiyeli geçmesi lazım)...istasyona telefon açıp bunların sıkıntı olup olmayacagını da sorabılırsın

VooDoo
09/05/2011, 11:58
muameleci falan bul diyolar :) egzosta değişik çift eksoz son susturucuyu söktürdüm ben

kara kız
09/05/2011, 12:35
esenyurt muayne istasyonunda gitme geçemssin..ferrari kornasından dolayı ağır kusurlu DAMGASINI vurdular...

sedini
09/05/2011, 12:48
esenyurt muayne istasyonunda gitme geçemssin..ferrari kornasından dolayı ağır kusurlu DAMGASINI vurdular...

:bugalert:yuh

Electra
09/05/2011, 12:53

Ben ordan çok rahat geçtim. Frenlerden korkuyordum gacır gucur ses çıkıyordu, sorun çıkmadı.

Xenona hafif kusur yazar geçilir.

Cam filmine hafif kusur yazar geçilir.

Birde motor no okunmuyor yazar ona kimsenin yapacak birşeyi yok.

kara kız
09/05/2011, 12:59
valla ilk muaynem cam filmi hafif kusurlu geçti ikinci muaynede kornadan kaldık..kusur giderildi ..spor alımınyum pedal takımı vardı orjinal gaz.fren.debriyaj pedal lastikleri yok diye hafif kusur yazdılar..motor numarası konu bile olmadı..

VooDoo
09/05/2011, 14:57
anadolu yakasındayım zaten burada bi yer tavsiye ederseniz süper olar

krm1983
09/05/2011, 14:58
benim de perşembe günü bitiyor muayene ümraniyede gireceğim ben de çok sıkı değil diyorlar.

xnode
09/05/2011, 15:06
İzmir'de muamelecilere teslim ettiğinde muayeneden geçirdiklerini söylüyordu geçen gün gittiğim aksesuarcı. Ne derece doğrudur bilmem..

dexter
09/05/2011, 17:05
muayene neyi gerektiriyorsa onu yapmalı,kusurlu değil kusursuz raporu alınmalı... trafik işi ciddi olay...bi acayip far var her neyse kim icat ettiyse iyi halt etmiş... akşam arkamdaki arabalar geçsin de kurtulayım diye uğraşıyorum... milleti rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok... bu muayene istasyonları da eşit muamele yapsın ki rahat edelim..

xnode
09/05/2011, 17:35
muayene neyi gerektiriyorsa onu yapmalı,kusurlu değil kusursuz raporu alınmalı... trafik işi ciddi olay...bi acayip far var her neyse kim icat ettiyse iyi halt etmiş... akşam arkamdaki arabalar geçsin de kurtulayım diye uğraşıyorum... milleti rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok... bu muayene istasyonları da eşit muamele yapsın ki rahat edelim..

+100
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Trafik ve karşıdaki insanlar için tehlike arz edecek eksiklikleri geçirmemeleri gerekiyor.

krm1983
09/05/2011, 18:36
geçici ruhsatı da kabul etmiyorlar sanırım muayene yaptırmak için

armi
09/05/2011, 19:01
Cam filmi rutin muayenede pek sorun olmuyormuş ancak araç devri sırasında sorun trafik tescil şubesinde sorun olabiliyormuş.

Bilgisi olan var mı? Araç devrinde cam filmi sıkıntı çıkarır mı ki?