PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyona eşi geçince erkek çıldırıyor

xnode
08/05/2011, 16:22
https://www.komikaze.net/komiks/komiks/kadin_sofor.jpg

Araştırma firması OnePoll.com'un 3 bin erkekle yaptığı ankete göre, erkeklerin üçte biri direksiyona karısı geçince, kendini güvende hissetmiyor.

İngiltere'de yapılan ankete katılan 10 erkekten biri, sık sık eşi gözlerini yoldan ayırdığı için direksiyonu yakalamak zorunda kaldığını söylüyor.

Çoğu eşinden daha iyi sürücü olduğunu düşünen erkeklerin kadınlarden en şikâyetçi olduğu noktalar dikkat eksikliği, frene geç basma, diğer arabalara çok yanaşma, sert fren yapma, çok hızlı gitme, orta şeritte sıkışma...

(Radikal)

Şikayetçi olunan noktalar göz önünde tutulacak olursa, Türkiye'deki erkeklerin de aynı konulardan muzdarip olduğu bir gerçek ne dersiniz ? :Ç

krm1983
08/05/2011, 16:28
doğru bir araştırma olmuş :)

takres
08/05/2011, 20:20
kesinlikle doğru...:D

Murat Gürakan
08/05/2011, 21:06
Şimdi bayanlar ben kendimi bu kategoriye sokmam beni bi görseniz nasıl kullandığımı bilseniz... diye başlarlar sözüm meclisten dışarı tabi :D

Punto_Can
08/05/2011, 22:38
Yaşamayan bilemez :) neler çektiğimi bir ben birde gp'm bilir :)

asimsendogan
08/05/2011, 23:40
Kesinlikle katiliyorum. :)

Sent my GT-S5830 using

ilbilge_11
09/05/2011, 00:47
eşime araba kullanmayı öğretirken arabanın sesi değişti sessiz sakin gp sesliye döndü evet bende çıldırıyorum ya gaza basmıyor yada frene çok geç basıyor bana sakın karışma diyor ardında araç solllaması gerekirken ne yapacam diyor

alpimmm
09/05/2011, 00:51
eşime araba kullanmayı öğretirken arabanın sesi değişti sessiz sakin gp sesliye döndü evet bende çıldırıyorum ya gaza basmıyor yada frene çok geç basıyor bana sakın karışma diyor ardında araç solllaması gerekirken ne yapacam diyor

:D :D 2 sene önceye gittim geldim valla,
ama Allah var artık harika kullanıyor, benim kadar olmasada :P

kukart
09/05/2011, 01:30
AlfaRomeom varken alfistilerin (alfa kullanıcılarına verilen ad) forum sitesine takılırdım orada bi başlık altında vardı alfa kullanıcılarının arabalarını tanımlamaları Orada okuduğum bi yazı geldi aklıma..:
Araba erkek ler için kadın gibidir, kimse arabasını yani (eşi olanlar içingeçerli bi laf) sevgilisini eşine emanet etmez :)
düşünün sevgiliniz evli olanlar için metres mi denir :) yani metresini eşine tanıştırımı :) saçını başını yolmazmı =? :) işte o hesap eşine arabayı verirsen ağzını burnunu kırmazmı :) ee işte geçince direksiyona incitmeden sürene ben şahsen raslamadım o yüzden eşine araba verenin kaygısını anlamayanın arabasıyla olan ilişkisi pekte samimi değil diye düşünüyorum :)