Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo'nun plastik tamponlarina neler yaptiniz?

alikenan
07/05/2011, 17:54
Selam arkadaslar. Forumlari gezerken herkesin tamponlardan sikayet ettigini gordum ama 1 arkadas disinda birsey yapana denk gelmedim.

Eger benim gozden kacirdigim varsa yada daha paylasmamis varsa diye bu topigi acayim dedim
Evo'nun tamponunu boyatan, stiker vs yaptiran varsa resimleri paylasirlarsa herkese referans olabilir.

EvoKoray
07/05/2011, 18:16
aracı siyah olanlardan tampondaki plastik yerleride gövde rengine boyatan var forumda , beyaz renge yapanı ya ben görmedim yada daha yapılmadı :)

alikenan
07/05/2011, 18:56
evet benim bahsettigim de o siyah yapandi zaten, ama siyah renkte cok belli olmuyor yapilan islem, asil beyaz renkte merak ediyorum ben

takres
07/05/2011, 20:45
kırmızı vardı sanırım ama çok kötüydü o...

StrawBeeRy
07/05/2011, 21:29
kırmızı vardı sanırım ama çok kötüydü o...
ama o kırmızı abartmış ızgaraları felanda boyatmıştı ve kötü duruyordu sadece tampondaki plastikleri boyatsa güzel durabilirdi

SeaMaN
10/05/2011, 23:15
ben böyle sevmeye basladım....

acRep
10/05/2011, 23:21
40 yıl geçse düzgün bi şekilde boyatmadan sevilmeyecek abi o tamponlar :)

edelsang
10/05/2011, 23:42
ben beyaz gördüm çok süper durmuştu

menesi
11/05/2011, 00:04
ben fiat logosunun yanındaki gibi nikelaj yapmayı düşünüyordum.mükemmel olurdu bence ancaK bursa ist heryeri aradım kimse yapamıyacakmış:)bende vazgeçtim belki gri yapabilirim

kara kız
11/05/2011, 00:10
nikelajmı? yok artık iyiki yapmamışlar ...

menesi
11/05/2011, 00:15
nikelajmı? yok artık iyiki yapmamışlar ...

arabam siyah bence muhteşem olucaktı.golf passat lardaki gibi olucaktı bence...

alikenan
11/05/2011, 08:44
ben fiat logosunun yanındaki gibi nikelaj yapmayı düşünüyordum.mükemmel olurdu bence ancaK bursa ist heryeri aradım kimse yapamıyacakmış:)bende vazgeçtim belki gri yapabilirim
banada cok hos durmaz gibi geliyor ama istanbulda yapan yer var, suan bakamiyorum vaktim yok ama ozelden mesaj atip hatirlatirsan sonradan bakabilirim senin icin

yolcu27
14/05/2011, 14:13
ızgaralar hariç sinyallerin bulunduğu yerler gövde rengine boyanırsa gp gibi agresif bir görüntü verilebilir bence. Ama diğer parçalar gibi pürüzsüz ve kalıcı olur mu acaba? sonuçta bir parçanın ortası hariç yanlarını boyayacağız zamanla boyada atma olabilir miki?

santiago
14/05/2011, 15:06
serviste 3 renge boyuyorlar.Ben gittiğimde konuşmuştum 1-siyah 2-mat siyah 3-parlak gri gibi bişey ama 3. daha güzeldi benim arabam gri ben 3.ye boyatacağım

sakinkaradas
14/05/2011, 16:01
gövde rengi hoş olmuyor.genelde koyu gri ve tonları daha güzel durar diye tahmin ediyorum

can-asan
14/05/2011, 17:00
bence aracınız ne renk olursa olsun pop kit lilerdeki renge boyatmanızı tavsiye ederim...

kifanhom
15/05/2011, 01:56
uygun bir zamanımda 3d carbon folyo kaplayacağım

santiago
15/05/2011, 04:02
uygun bir zamanımda 3d carbon folyo kaplayacağım

folyo kaplama zamanla atıyor pek tavsiye etmiyorum plastikte olduğu için çok çabuk kalkıyor

alikenan
15/05/2011, 05:07
folyo kaplama zamanla atıyor pek tavsiye etmiyorum plastikte olduğu için çok çabuk kalkıyor
bende karbon kaplamaya niyetlenmistim, kaplayacak olan vatandas ayni seyi soyledi, o yuzden vazgectim

kifanhom
15/05/2011, 22:59
10 liralık malzeme ile kaplayınca atar doğrudur

santiago
16/05/2011, 01:26
10 liralık malzeme ile kaplayınca atar doğrudur

malzemeden dolayı değil genel olarak atıyor arkadaşım aracına yaptı yaklaşık 250-300 lira arası bişey verdi 3 ay sonra atmaya başladı kopmalar falan oldu

menesi
16/05/2011, 01:37
banada cok hos durmaz gibi geliyor ama istanbulda yapan yer var, suan bakamiyorum vaktim yok ama ozelden mesaj atip hatirlatirsan sonradan bakabilirim senin icin

ben verdiğin yere mail attım yarın geri döncek fotoları da gönderdim.belki çok iğrenç olur ancak bana güzel olcakmış gibi geliyor.eğer ok derse inş. yaptırcam fotosunu da paylaşırım...

alikenan
16/05/2011, 02:50
ben verdiğin yere mail attım yarın geri döncek fotoları da gönderdim.belki çok iğrenç olur ancak bana güzel olcakmış gibi geliyor.eğer ok derse inş. yaptırcam fotosunu da paylaşırım...
insallah guzel olur, bakarsin sein arkandan bizde gider yaptirirz bellimi olur ;)

kifanhom
16/05/2011, 23:47
malzemeden dolayı değil genel olarak atıyor arkadaşım aracına yaptı yaklaşık 250-300 lira arası bişey verdi 3 ay sonra atmaya başladı kopmalar falan oldu
şu var, tampondaki siyah yerler pürüzsüz değil. bir de arabayı yıkattıkça sıklıkla parlatıcı sprey sıkıp süngerle siliyorum, tabi yüzeyde kayganlaştırıyor. ne kadar silsek te malzeme kalıntısı olacaktır.
şimdi kıllandım, o kadar uğraş et, sonra kalkma yaparsa sinir olurum.

sakinkaradas
17/05/2011, 09:53
en güzel yöntem boyatma.boya konusundada bir tüyo megane 2 lerde tamponda kulaklar var onların rengine boyatılabilir.ancak bu çok önemli boyatılacak zemine mutaka kaliteli plastik astarı kullanılmalı.yoksa boyada yaprak yaprak kalkma yapar.ancak kaliteli bir astar kullanılırsa kalkma yapmaz.örnek tamponlar.

alikenan
17/05/2011, 12:34
şu var, tampondaki siyah yerler pürüzsüz değil. bir de arabayı yıkattıkça sıklıkla parlatıcı sprey sıkıp süngerle siliyorum, tabi yüzeyde kayganlaştırıyor. ne kadar silsek te malzeme kalıntısı olacaktır.
şimdi kıllandım, o kadar uğraş et, sonra kalkma yaparsa sinir olurum.
Eger siz kaplama yaptirdiysaniz bi resmini cekip buraya koyarsaniz bizede fikir acisindan yardimci olabilir

kifanhom
18/05/2011, 00:25
Eger siz kaplama yaptirdiysaniz bi resmini cekip buraya koyarsaniz bizede fikir acisindan yardimci olabilir
kendim kaplayacaktım uygun bir zamanda ama sonra aklıma gelen yukarıda saydığım nedenlerden ötürü vazgeçebilirim
ama eğer olurda kaplarsam elbette resim eklerim

menesi
18/05/2011, 02:39
insallah guzel olur, bakarsin sein arkandan bizde gider yaptirirz bellimi olur ;)

evelsi gün 10000 bakımdaydım yapan birisini görmüşler boyasında oto tabancasından dolayı çatlak oluşmuş.tamponla alakalı bu ara bişi yapmayı düşünmüyorum.dikiz aynalarını kırmızı yapıcam inş.:)

alikenan
18/05/2011, 05:06
kendim kaplayacaktım uygun bir zamanda ama sonra aklıma gelen yukarıda saydığım nedenlerden ötürü vazgeçebilirim
ama eğer olurda kaplarsam elbette resim eklerim
yaparsaniz merakla bekliyoruz :)

evelsi gün 10000 bakımdaydım yapan birisini görmüşler boyasında oto tabancasından dolayı çatlak oluşmuş.tamponla alakalı bu ara bişi yapmayı düşünmüyorum.dikiz aynalarını kırmızı yapıcam inş.:)
boya ve iscilik kaliteli olduktan sonra catlak olmaz aslinda ama bende su aralar cesaret edemiyorum... onun yerine yurt disindan bodykit almayi planliyorum, ama kargosu sorun. kargoyu cozdugum anda :X