Orijinalini görmek için tıklayınız : bende 100 binler kulübündeyim...
operatormurat
04/05/2011, 23:12
resimlerde görüldüğü gibi arabam 100 bini devirdi,motor ve şanzuman ilk günkü gibi,ufağı tefeği kendim hallediyorum,problem yok yola devam,darısı başınıza...
amin benim araç daha 42800 de ama 4-5 sene de gelirim oralara sanırım sorunsuz günler herkese
Punto_Can
04/05/2011, 23:51
bende yakında yanınızdayım, 18 ayda 51,000 km oldu :)
fren balatalarım da hala orjinal balatalar :)50,000 bakımında balataların daha yarı olduğunu söylediler, serviste fotoğraflayanlar bile oldu :D
murat abi kışa arabayı satmazsam seneye bende size çok yaklaşmış olurum :)
Frene basmıyorsun AliCan sende benım gıbı motor frenını kullanarak işi goruyorsun galıba
Murat abı senın kapı kollarına led olayın ne oldu ? kapı kollarını delmeden kabloyu gecırebılecegın guzel bır yer oldugunu dusunuyorum foto ceker fıkrını alırım
operatormurat
05/05/2011, 00:01
arkadaşlar akaryakıttaki zamlar bile beni yıldıramadı,bakkala manava bile gpyle gidiyorum,hakikaten az yakıyor(motor sıcakken) gönlümce biniyorum,aman kilometre yapmasın,aman lastik eskimesin diye ince hesaplarda yapmadım,160 a doldurup 1ay izmir içinde,hemde benzinlilerle yarışarak keyifle yaptım bu 100 bini...
maşallah işte punto gücü :)
tmac_fuat
05/05/2011, 00:06
Maşallah diyelim Murat abi :)
operatormurat
05/05/2011, 00:06
Murat abı senın kapı kollarına led olayın ne oldu ? kapı kollarını delmeden kabloyu gecırebılecegın guzel bır yer oldugunu dusunuyorum foto ceker fıkrını alırım
zeynel ince eleyip sık dokuyorum,arka kapılara kabinlere giden kabloyu,ön kapılarada tweeter kablolarını kullanırım diye düşünüyorum(eğer kapılara takılı soketlerde uygun kablo bulamazsam)göz önünde asla kablo olmayacak,birde uygun kavuniçi armut led i hala bulamadım zeynel abim....
ERDEM1907
05/05/2011, 00:09
Maşallah diyelim bizde:)
Way muratim hayirli olsun kardesim nice 100 binlere aracin hala tikir tikir olmasi cok sevindirici hic degilse dokuluyor saciliyor diyenlere ornek olur .. Bugun soner abinin mois gp si geldi 170 binde arac sifir gibi yaniyordu :)
Nice nice kilometrelere :)
hayırlı olsun murat abi 200 bin km de bravoya dönüştürecen puntoyu bu gidişle. hayırlı olsun.
yaptıklarının yakından takipçisiyim.
operatormurat
05/05/2011, 00:30
atalay 2013 ten sonra yeni kasa bravolar gelirse bir yatay geçiş yapabilirim...
operatormurat
05/05/2011, 00:32
Way muratim hayirli olsun kardesim nice 100 binlere aracin hala tikir tikir olmasi cok sevindirici hic degilse dokuluyor saciliyor diyenlere ornek olur .. Bugun soner abinin mois gp si geldi 170 binde arac sifir gibi yaniyordu :)
mehmet nekadar sıkıntıları olsada gpler güzel araba ben her koltuğa oturup marşa bastığımda ilk günkü gibi hala heycanlanıyorum...
ERDEM1907
05/05/2011, 00:40
gp sevmeyenler için üzücü haber:Ç
burhankutlu
05/05/2011, 12:56
sayın abicim deponda full geliyorum 10 gün sonra yanına harcama bu arada daha nice 100binlere :))
zeynel ince eleyip sık dokuyorum,arka kapılara kabinlere giden kabloyu,ön kapılarada tweeter kablolarını kullanırım diye düşünüyorum(eğer kapılara takılı soketlerde uygun kablo bulamazsam)göz önünde asla kablo olmayacak,birde uygun kavuniçi armut led i hala bulamadım zeynel abim....
abi kavun ıcı bulmak zor galıba yok kırmızı takılacaksın
hayırlı olsun, Allah kaza-bela vermesin :))
hayırlı olsn abi bende devirdim 100bini:D
maşallah... naardan saklasın....
operatormurat
05/05/2011, 18:36
sayın abicim deponda full geliyorum 10 gün sonra yanına harcama bu arada daha nice 100binlere :))
gel burhanım gel depo sana feda olsun..
abi kavun ıcı bulmak zor galıba yok kırmızı takılacaksın biyer tavsiye ettiler sırfled satıyormuş,yakında gidip bi arayım belki bulurum yoksa dediğin gibi olsun zeynel hoca...
maşallah... depoda full yani... allah artırsın...
maşallah
nice 100lere murat abi :)
Birkan61
05/05/2011, 21:11
Bende o kulübe üyeyim artık :)
Bugün itibariyle 139 bin küsür kilometrede bir GP'ya sahibim.
Geçtiğimiz yaz memlekete giderken İzmitteki Fiat servisinde gördüğüm 230 bin kilometredeki Grande Punto'nun saat gibi çalıştığını görünce, aldığım kilometredeki araba bana hiç birşey geldi gözüm kapalı aldım bakımları yapılmıştı faturası vardı.
Bakalım 200 bin kulübüne önce kim girecek :)
bvulgari
05/05/2011, 23:42
Hayırlı olsun nice 100.000km lere inşallah
operatormurat
06/05/2011, 00:02
kullandığım caterpillar iş makinasını sıfırdan beri ben kullanıyorum,işmakinalarında kilometre değilde çalıştığı toplam süreyi belirleyen bir saat vardır,benim makinam 15 binde,size 15 bin az gelebilir bu süreyi bir arabanın yaptığı kilometreye çevirebilirsek; 15 bin saat boyunca bir araba ortalama 90 kmyle gitse,15000 çarpı 90 = 1.350.000 kilometreye denk geliyor.bu 15 bin saat boyunca motorum,şanzumanım,mazot ve hidrolik pompam hiç arızalanmadı(tabi bende itinayla kullandım) 20bin saati arızasız doldurursam borusan makina bana plaket verecekmiş öyle söylediler...