PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tofaştan video

aa21
04/05/2011, 09:45
tofas şun an dünyadaki fiat fabrikaları arasında dünya klasında üretimde 1.sırada
TOFAŞ HİP HOP GRUP'un Videoları: TOFAŞ HİP HOP GRUP' LU TOFAŞ WCM KLİBİ [HQ] | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=164087313615167&oid=156009666491&comments)

Scottie
04/05/2011, 09:49
her nedense türk otomotiv fabrikaları hep birinci sırada... ama iyi model üretemiyor... mesela linea yerine neden tofaşa bravo verilmedi.. neden ford otosana verildi.. focus verilmedi... bence bunlar büyük kandırmaca... genel merkezler türk ortaklarının ağzına bir kaşık bal çalıyorlar.. sonra en büyük en kaliteli üretim yapan sizsiniz gazını veriyorlar...

alfisti
04/05/2011, 11:29
iyi modelden kasıt ne? tek türkiyede üretiliyo.doblo öyle.tüm dünyaya türkiyeden gidiyor.hepside sınıflarının başarılı ödüllü araçları.amerikaya bile bizim memleketten gidiyor.

Scottie
04/05/2011, 11:44
peki şu noktayı biliyormusunuz.. tek Türkiye de üretilen modeller için bazı parçaları yurt dışından almak zorunda olduğunuzu... ve transit üretime romanyanın da katılacağını.... ben sadece bildiklerimi söyledim.. araç üretiminde ne olursa olsun dışa bağımlıyız...

kara kız
04/05/2011, 11:49
yeni i romanya uretecek ..bu doğru...

GPS2
04/05/2011, 12:17
İyi bir model üretmek ayrı...kaliteli üretmek çok ayrı bir olay...bu kadar hafife almayın şahsen Puntolarımız TOFAŞ tarafından üretilseydi bir o kadar daha kaliteli olurlardı...linea gp*den kesinlikle işçilik olarak daha kaliteli...en basiti kapıları açın kapatın farkı görüyorsunuz...helal olsun tofaş*a ...gümüş*ü...Birde Bravo*yu üreten italyan fabrikasını görelim ...yaş ortalaması biraz yüksek gibi :) ...ama teknoloji aynı sayılır..
Nuova FIAT Bravo | Facebook (https://www.facebook.com/pages/Nuova-FIAT-Bravo/173003808782)

https://www.youtube.com/watch?v=5jzIy5essGA

izoci
04/05/2011, 13:33
her nedense türk otomotiv fabrikaları hep birinci sırada... ama iyi model üretemiyor... mesela linea yerine neden tofaşa bravo verilmedi.. neden ford otosana verildi.. focus verilmedi... bence bunlar büyük kandırmaca... genel merkezler türk ortaklarının ağzına bir kaşık bal çalıyorlar.. sonra en büyük en kaliteli üretim yapan sizsiniz gazını veriyorlar...
+1

1ocak2011
04/05/2011, 13:42

Katılmamak elde değil, sonunda kadar doğru bir yorum.

xnode
04/05/2011, 13:55
Yılın önemli bir bölümünü Avrupa'da yaşayan biri olarak, Avrupa bandından çıkan araçla Türkiye bandından çıkan araç arasında muhakkak fark olur. Konudan iyi anlayan biri ayrıntılardan hemen fark eder. Üretimde aynı makine, aynı cihazlar ama insan faktörü ve denetleme bazında hata standartları farkı mevcut. Özellikle elle yapılan montaj bölümlerinde bu farklar görünebiliyor. Kapı, kaput aralıkları vs. Yanı sıra; aynı model Avrupa araçlarda bazı bonus ekler konuyor, fabrika kendi üretimini farklılaştırmak ve diğer bantlardan fark ortaya koymak adına bunu yapabiliyor.