Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabayı Çizen ŞEREFSİZ-NAMUSSUZLAR
HarbiAslan
03/05/2011, 11:05
Arkadaşlar, sabah arabaya vardığımda benzin depo kapağının sağ tarafında 6-7 cm'lik derin bir çizik vardı. kendi memleketimizde, kendi evimizin önüne gönül rahatlığıyla araba park edemiyoruz, artık kıskançlıktan mı yapıyorlar yoksa bi taraflarına mı batıyor araba bilmiyorum, malum pislikler böyle şeyleri çok seviyor, ama normalde insanın karşısında elinde silah olmadan cesaretli duramayacak tipler bunlar. bi tarafı yemiyor ki gelip önümüzde çizmeye. bunları yapanı yakalasam ibreti alem yapacağım ve gazetelere manşet olacağım bir gün...
Allah belanızı versin, yapanında yaptıranında böyle insanı yetiştireninde eli kırılsın, kökü kurusun, 7 cilinizde elim yakanızda olsun, "0" araçtan ne istiyorsunuz kökünüz kurusun , Allahın gazabı ve laneti üzerinize olsun. Lanet olsun size de sizin gibi insanı doğurana da , anamız dinimiz ağlıyor şu arabayı alabilmek için size ne kadar kolay geliyor zarar vermek. Kurban olduğum Allah bunları yapana, yaptırana , böyle yetiştirene öyle bir bela versin ki 7 düvele ibret olsun...
Allah belanızı versin, Allah belanızı versin, Allah belanızı versin...
matushella
03/05/2011, 11:34
Böylelerine o çizdikleri aleti monte etmek lazım...
geçmiş olsun. korkudan bende apartmanın önüne çekemiyorum. genelde kıskançlıktan oluyor herhalde bu işler.
bu hayvanları da çizmek lazım.
valla senin yine iyi sayılır .ben siyah aracımı park etmemek için akla karayı seçiyorum.
çizikler yüzünden arabadan soğutacaklar beniii
eexelanss
03/05/2011, 13:25
Geçmiş olsun bunada şükredin.Yanılmıyorsam yine bizim forumdan bir arkadaşın ön kaputunu çizerek küfür yazmışlardı.
alicons6
03/05/2011, 13:50
Aynen arabayı daha aldığım hafta 200km civarında araba 30dk bırakdım adamın biri sağ arka kapının tam kıvrım noktasını ezmiş ve birazda çizik bir halde buldum ne kadar moralim bozulduydu
disconnected
03/05/2011, 18:12
cok gecmis olsun.
gecen gun benim arabayida kaportasi gorunene kadar derince cizmisler...
sol kapi duvara surtmusum gibi olmus... bizim komsununda aynasini sokup yere atmislar.
gorunce delirdim...
HarbiAslan
03/05/2011, 18:17
benim arabada öyle olmuş kaporta görünüyor, derin ve kalın bir çizik.
Bir film vardı hatırlarsınız O.Çocukları diye İnanın bunu O.Çocukları yapmaz Bunu yapsa yapsa annesinin karnında amcasının .......karşılaşan biri yapar
(Yöneticilerimiz kızmaz inşallah ama benimde başıma geldiği için bu şekilde bir ifade kullandım)
HarbiAslan
03/05/2011, 18:37
yazılacak öyle kelimeler var ki bu namussuz kanı bozuklara, işte yöneticilerimize iş çıkarmamak için yazmıyorum.
Yapanların sol kulaklarını itina ile çınlatıyorum. :ranting2: Bende olmadık yere park etmemeye çalışıyorum.Kıskançlıktan yapıyor adiler.Geçmiş olsun.Bunada şükür de ama,daha kötüsünüde yapabilirlerdi bence.
Gecmis olsun, siz zaten burada söylenecek her şeyi söylemissiniz.. Bir de yakalasak
Geçmiş olsun abi delirmemek elde değil. Onları Allah'a havale direk...
gorkem kaan
03/05/2011, 19:48
çok geçmiş olsun arkadaşım arabanmı var derdinmi var lafının kullanıldıgı zamanlardır bunlar. herkes bi zorluklarla alıyordur muhakkak ama aracın üzerinde o kadar titremeyin derim inanın insanın kendisinin bile nazarı degiyor.auto king halleder bunu kaskonuzun mini onarımı ile tekrar geçmiş olsun.
Beyler sahsen aracımı kapalı garaja bırakıyorum evımın en ıyı yanı bu dıyebılırım .
Sizlerin yerınde olsam sunu yapardım arabayı park ettıgım yer eger evımın camının altında ıse o cama bır kamera koyardım aracı cekerdım tabıkı ısık falan olayıvar
ykaya1983
03/05/2011, 20:45
Benim de 3 ay önce kaputu çizmişlerdi.Üstelik yaklaşık 20 cm çapında bir daire çzimişler.Şimdi kaputu folyo ile kaplattım ama bu seferde diğer bölgeleri zaman zaman ufak tekek çiziyorlar.Ben de rutin alışılagelmiş bir olay oldu yani.
bizimde eski 0 aracımızda sitenin içinde bouydan boya çizmişler.
Allah bunu yapanlara iyi gün yuzu göstermesin zaten bu zihniyette oldukları sürece hiçbirzaman alın teriyle hçbirşeye sahip olamayacaklar! zavallı yaratıklar
benim veya başkasının aracı hiçfarketmez birkere böyle bir olay göreyim ibreti alem öldürene kadar dövmessem adam değilim
starcraft
03/05/2011, 21:13
Kardeşim büyük geçmiş olsun.
Benimde arabam dışarda kalıyor, aynı korkuyu hep yaşıyorum.
sen çalış kazan zorluklarla araba al 2 o.* gelsin arabanı çizsin bunları yapanı ...........:@
Büyk geçmiş olsun rötüş boyanız varsa kendiniz bile yapbailirsiniz..
böyle olaylara delirmek elde değil geçmiş olsun....
operatormurat
03/05/2011, 22:06
cihan geçmiş olsun,bilader bize edecek beddua bırakmamışsın! bari hangi ...... evladı çizdiyse,onunda kestanesini çizsinler diyeyim...birde 7 cilinizde elim yakanızda olsun. demişsin ya onu anlamadım...
ibrahim06
03/05/2011, 23:23
Bunu yapanı Allah inşallah elleri kırık şekilde karşına çıkarır
abi gerçekten insanın içi cız ediyor da işte yapıyorlar adiler..
Geçmiş olsun kardeşim, görünce yüreğim cız etti, abi senin ettiğin şu beddua bile yeter, hatta hiçbir şey söylemesen, o an içinden Allah a havale etsen varya ki o halde bile Allah sana verilen zararı inş o kişiden kat kat çıkartır, ama kendisinden çıkartsın inş çoluk çocuğu veya ailesinden çıkartmaz inş kendinden çıkartır cezasını... üzüldüm :(
Evimin garajı var ama neye yarar ki? Bulunduğum bölge temiz olaysız kaç kere anahtar kontakta kapılar açık hatta camları açık bırakıp yattım ancak iş yerimin durumu felaket. Tek bir arabanın geçmediği yerde 2 ay arayla Bravomun arka çamurluğuna vurdular tamda aynı noktadan. İlki ufak sürtmeydi ikincide hayvan oğlu hayvan çamurluğu oturttu içine kadar. Daha sonra kaputta XOX oynandu chucky nin suratı gibi paramparça oldu derken kaput filmine olması beni teselli etti. Tam bunu derken aracı yıkattım ne göreyim? Tavan çıtalarının sağında 6 solunda 5 adet yumruklama sonucu çökme var. Tüm bunlar canıma tak etti sattım arabayı milletin gözü kaldı şimdi daha yeterli basit araçlar alıyorum. Bravoda lav kırmızı emotion+still kombinasyonuyla donanım lüks konfor aşırı gösterişli yapısı ile tüm beklentilerimi tatmin ettim. Daha makul düşünüyorum artık ;)
GP'lerde çıta da yok :( Geçen gün biri kapıyı artık nasıl açtıysa, arka sağ kapı tam üst çizgiyi parmak kadar ezmiş... Söyleyecek söz bulamıyorum ben de bunlara. Ama eğer başkasının arabasını yapan da olsa yakalarsam, Allah yarattı demeyeceğim (ki siyah kuşak 1.Dan sahibiyim) muhakkak ağzını yüzünü dağıtacağım.. Bana maganda falan diyecek varsa peşinen de kabul ediyorum..
mutekin16
04/05/2011, 09:32
Birader Allah beterinden korusun dicez yapçak bir şey yok. Ben de daha 3 hafta oldu yeni evo aldım ama sağ arka çamurluğu rahat 20 cm yatay ve dikey itinayla çizmiş ********ler. Arkadaşların dediği gibi fazla kafaya takmamak lazım yapçak bir şey yok. Başımızın gözümüzün sadakası olsun.
HarbiAslan
04/05/2011, 10:11
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. inanın çok can sıkıcı bir olay. Allaha havale ettim etmesine ama birde yakalamak istiyorum o namussuzlardan birini ki ibreti alem bir duruma getireyim o 2 ayaklı hayvanı.
bir arkadaşım auto king'de yaptır demiş, bende düşündüm ama 5-6 cm bi çizik için de mini onarımı kullanmak istemedim çünkü daha 1.ay kaskoda. kalan 11 ay ne yaparız böyle giderse bilmiyorum.
onun yerine rötuş yaptıracam bakalım hafta sonuna kadar çözerim umarım.
murat abi, o kelime ile demek istediğim şu ki, derler ya insan dünyaya 7 kez gelir, bende onu ima ederek bunu yapan ******** haysiyetsizin 7 cilinde bu bedduaların ve benim ahımın acısını çekmesini diledim.
N-ciniir
04/05/2011, 11:51
geçmiş olsun. insanın içi cız ediyor böyle olunca. bizim arabayı da depo kapağının olduğu yerden bir enine bir de dikine olmak üzere 2 kez çizmişler hayvanlar.. Allah'ınan bulsunlar..
NyhatShu
04/05/2011, 12:24
bnmde başıma geldi ilk 1 haftalıkken. kıskanıyorlar.. Çekemiyolar Gözü olanın gözü aksın su olsun böyle feri sönsün gözünün.
Aslında apartmanların önüne sırf bu arabalara zarar verenlerin yüzünden park yerlerine bakacak br kamera taktırcaksın bak o zaman yapabiliyorlarmı? Bir yapsınlar anında ele geçerler sonuçta yapanlar aynı mahallenin insanlarıdır.
HarbiAslan
05/05/2011, 11:25
dün akşam baktım aracıma bir çizik daha atılmış, yine sağ tarafa bu kez arka çamurluğa. Allahım bu çiziği atanı göster bana... Göster de bende ona göstereyim çiziğin nasıl atılması gerektiğini... Yetmez mi ???? göster artık şunu banaaaaa
Geçmiş olsun Cihan,şeref siz lik parayla değil,beleş olduğundan çoğaldı bu tip dengesizler...
Geçmiş olsun arkadaş, bizimkide evin önünde Allah'a emanet. Allahım bu işleri yapanları,yönlendirenleri kahretsin inşallah...adamı günaha sokarlar.
evo_dynmc
06/05/2011, 15:56
benim de kaputun üstünde yarım cmlik yuvarlak bir iz var belli ki taş gibi srt bi cisimle vurulmuş ya da bişi olmuş boya kalkmış gri metal görünüyor, yine de günahını almayalım diyoruz, ama insanın da içi acıyor, kan ter içinde çalışıp çalışıyoruz da alıyoruz, köprü altında diil herhalde, onlara zarar vermesi ne kadar kolay geliyor. Allah bilerek zarar verenleri beter etsin, nazarları, pislik düşünceleri kendilerini yesin inşallah. Amin.
Tabi hakkımızda iyi düşünene de Allah daha iyilerini versin.
Bozulan kültürümüzün örneği olarak başkasının malına zara vermenin aslında kendi malımıza zarar verdiğinin sonucuna ulaşamayan,ailesinde bu değeri öğrenmemişlerin tipik davranışıdır...Öğrenemeyenler için yapacak bir şey yok ama öğretmeneler için var... Lütfen sizin başınıza gelmeden bu tür yanlış davranışları ailenizde çevrenizde ne kadar tanıdığınız 0-18 yaş arası çocuk varsa hatırlatın,anlatın ifade edin...Hemen olmasa da 5-10 yıl içinde azalacaktır hatta iyimser bir tahminle yok olacaktır ...