Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geleneksel 2nci TRaKYa BuLuşması...

Sayfa : 1 [2]

Punkre4s
14/06/2011, 01:03
Orcun abii ayın 17sinde Corlu'ya Fiat geliomuş afişleri filan gördün mü:)

Burak Coskunirmak
14/06/2011, 11:09
herkese selam.. çorlu silivri gzl olur.. ama tekirdağ olmamasına üzüldüm.. bide girişi çok karışmış kazıdan dolayı.. neyse yeni yeri bekliyoruz.. bu arada ben kuzenimle gelicem yani +1.. ;)

asukasan
14/06/2011, 11:19
orçunum +2 olarak güncellermisin, birde mümkünse tekirdağı çorlu olarak değiştirirsen çok sevinirim :D

PeterPAN
14/06/2011, 11:20
Herkese Merhaba, iş yerim istoç dan Yenibosna ya taşındı hemen hemen 3 haftadır toplanmaya ve yerleşmeye çalıştığımızdan biraz uzak kaldım forumlardan...

Bizde bizim forumda Sadece stilo ailesi olarak 4-5 Haziran sapanca da bir buluşma düzenledik.. 1 gece konaklama yaptık.. çok eğlenceli ve güzel bir organizasyon oldu..

Ben şimdi uzak kaldığım için konu dan, kaçta yola çıkılacak ve tam olarak nerede toplanacağız belli değil sanırım, ne zaman netleştirriz acaba ?

hayatibc
14/06/2011, 13:14
Arkadaşlar ben sizlere güzel bir yer önereceğim,yolu asfalt yapıldı,kumbağdan girin,uçmak dere yamaç paraşüt sahası manzara harika yeni yapılan paraşüt sahası yapıldı doğa,deniz,manzara buluşmaya ve görülmeye değer.Aranızda olmak isterdim ama akdenize iniyorum.

ozdem
14/06/2011, 13:28
G Ü N C E L

1- WHİTEGOLD - Soner ŞEN (İSTANBUL AVR) 19 HAZİRAN +2
2- PuNKRE4S - Sezgin Deniz (Çorlu) 19 HAziran
3- exixiz Ufuk - Tükenmez (Edirne) [+1] Tarih fark etmez..
4- cnykrdnz - Canay Karadeniz (İSTANBUL AVR) 19 HAZİRAN
5- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
6- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK ( Çorlu )
7- PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR ( İstanbul )
8- Mr ze - Kunt OZ ( İstanbul )
9- mm_isik - Murat IŞIK ( İstanbul ) +1
10- ozdem - Özlem Çufaoğlu (İSTANBUL) +1
11 - Sedini - Aytg LüLe (istanbul - çorlu) +3
12 - hotflush - Tuğrul Dönmez - Çorlu
13-barslan112-burhan arslan-istanbul
14-bravo_sercan-sercan TÜRKÖZ
15-ExTrEm-çağatay GÜLDALI+1
16-siyah rüzgar-adem AY
17-peterpan-fatih ATA
18-Elmedin BAŞKOL
19-mjcaner - Caner Elmas
20-cnc-tansel ustun
21-SEZERİSM-ismail sezer ( ÇANAKKALE)
22-emre güzel ist
23-volkan611-volkan engür ist
24-ceyhuncinar-Ceyhun ÇINAR İst
25-Onur.t-Jet-Onur AKALIN (ist.avr.) +2
26-silentscream - Tolga TACALOĞLU (ist-avr) +3 - 19 HAZİRAN
27-umut1975-umut atilla
28-chapkyne-Hakan ÖZSOY (istanbul)
29-özhan şener - Çorlu - Profesyonel fotoğrafçı
30-olcay çalışkan - Tekirdağ
31-_onorom_ - Onur Özlük - Ankara^ydı artık Çorlu oldu
32-trakya__ - Emre ARSLAN - Lüleburgaz
33-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Çorlu +2
34- Burak çoşkunırmak - İstanbul +1
35- Özkan Kurtuldu - İstanbul
36- Superman - Erkın Cın - İstanbul
37- Mert Uğurlu - İstanbul +1
38- sezerism-İsmail Sezer - Çanakkale
39- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul
40- Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ

Castell
14/06/2011, 13:32
Buluşma çok güzel çokk kalabalık gerçekten!

AlemCi_SeRSeRi
14/06/2011, 14:27
Birde Gideğimiz Yeri Öğrensek Artık Vakit Geldi Çattı..Hazırlık Yapmak Lazım :)

ozdem
14/06/2011, 14:47
Herkese Merhaba, iş yerim istoç dan Yenibosna ya taşındı hemen hemen 3 haftadır toplanmaya ve yerleşmeye çalıştığımızdan biraz uzak kaldım forumlardan...

Bizde bizim forumda Sadece stilo ailesi olarak 4-5 Haziran sapanca da bir buluşma düzenledik.. 1 gece konaklama yaptık.. çok eğlenceli ve güzel bir organizasyon oldu..

Ben şimdi uzak kaldığım için konu dan, kaçta yola çıkılacak ve tam olarak nerede toplanacağız belli değil sanırım, ne zaman netleştirriz acaba ?

Fatih selam,

Aslında plan Tekirdağ iken Avrupa yakasındaki arkadaşlar ile mahmut
bey gişelerinin orada 9.30 - 10.00 gibi buluşulup devam edilecekti.
Tekirdağ da olmasa bile yine çok farklı olmaz herhalde. Aynı şekilde
mahmut bey gişeler civarında buluşulur...

Orçun en kısa sürede son durumu netleştirip bizlere açıklayacaktır...
Bizde İstanbul grubu olarak ona göre planımızı yaparız... ;)

G Ü N C E L

5- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
16-siyah rüzgar-adem AY
17-peterpan-fatih ATA
18-Elmedin BAŞKOL
19-mjcaner - Caner Elmas
20-cnc-tansel ustun
22-emre güzel ist
27-umut1975-umut atilla
33-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Çorlu +2
34- Burak çoşkunırmak - İstanbul +1

whitegold
14/06/2011, 16:12

Ben şimdi uzak kaldığım için konu dan, kaçta yola çıkılacak ve tam olarak nerede toplanacağız belli değil sanırım, ne zaman netleştirriz acaba ?VAAAY VAYYYY MASUKIYEYE gıdılmıs bızde hala fatıh arıycakta gıdıcez dıye beklıyoruzse tekırdagda sorarım hesabını: fatıhcım bugun orcunla konustum arkadasım bugun hersey netlescek ıstanbullu arkadaslarında dıkkatıne konu ıle ılgılı net bılgı ıcın 534 660 66 60 nolu telefondan ulasabılırsınız,buluşma yerımız mahmutbey gıselerdır fakat gıselerde polıs cok uzun sure tutmadıgı ıcın buyuk ıhtımalle mahmutbey gıselerden gectıkten sonra 5 yada 10 km sonra hepımızın toplanıp kahvaltılarımızı yapıp yola cıkabılecegımız bır dınlenme tesısı var bu aksam yada yarın aksam gıdıp tam yerıne bakıp tekrar net bılgı verıcem herkeze.

Buluşma çok güzel çokk kalabalık gerçekten!sizide beklerız.

ozdem
14/06/2011, 17:45
Soner'cim, mekanın adını da söylersen çok iyi olur.
Malum Anadolu' nun bağrından kopup gelicez, oralara biraz
yabancıyız... :)

WiSTaRiA
14/06/2011, 17:46
Orcun abii ayın 17sinde Corlu'ya Fiat geliomuş afişleri filan gördün mü:)

Evet biliyorum sezginim... Haberim var... FIAT Yollarda hatta Çorlu'da... Dün akşamda hastane önündeydi arabam eczaneye uğramıştımda...

Gerekli organizasyonu istanbul grubu için whitegold soner arkadaşımız halledicek...

Arkadaşlar ben sizlere güzel bir yer önereceğim,yolu asfalt yapıldı,kumbağdan girin,uçmak dere yamaç paraşüt sahası manzara harika yeni yapılan paraşüt sahası yapıldı doğa,deniz,manzara buluşmaya ve görülmeye değer.Aranızda olmak isterdim ama akdenize iniyorum.

Uçmak dereyi bilmeyenmi var hayati bey... Uçmak dere harici harika yerler var ama istanbul grubuna uzak olmasından dolayı oralara yönelemedim... Öneriniz için teşekkürler... Hayırlı yolculuklar...

Birde Gideğimiz Yeri Öğrensek Artık Vakit Geldi Çattı..Hazırlık Yapmak Lazım :)

Biraz sonra gideceğimiz yeri açıklıyacağım kardeşim...

VAAAY VAYYYY MASUKIYEYE gıdılmıs bızde hala fatıh arıycakta gıdıcez dıye beklıyoruzse tekırdagda sorarım hesabını: fatıhcım bugun orcunla konustum arkadasım bugun hersey netlescek ıstanbullu arkadaslarında dıkkatıne konu ıle ılgılı net bılgı ıcın 534 660 66 60 nolu telefondan ulasabılırsınız,buluşma yerımız mahmutbey gıselerdır fakat gıselerde polıs cok uzun sure tutmadıgı ıcın buyuk ıhtımalle mahmutbey gıselerden gectıkten sonra 5 yada 10 km sonra hepımızın toplanıp kahvaltılarımızı yapıp yola cıkabılecegımız bır dınlenme tesısı var bu aksam yada yarın aksam gıdıp tam yerıne bakıp tekrar net bılgı verıcem herkeze.

sizide beklerız.

eyvallah sonercim....

WiSTaRiA
14/06/2011, 19:20
Arkadaşlar onorom nickli onur arkadaşımla dün ve bugün bir kaç mekana baktık... Biraz lüks mekanlar olduğundan verdikleri kişi başı fiyatları yüksek... O yüzden o mekanlardan bahsetmiyeceğim... Hele Yalı restaurant diye bir yer var benim sürekli müdavimi olduğum ve çok beğendiğim bir mekan var... Doğayla iç içe şırıl şırıl su sesi ve kuşlar içinde mükemmel bir yer... Size linkini yazıyorum incelersiniz, diğer bir mekanda yeniçiftlik mevkiinde yeni açılmış kır bahçesi restaurant...
Soner arkadaşımla bugün görüştüm ve biraz lafladık...

Ekliyeceğim resimler ve yemek resmi yeniçiftlikteki mekana aittir...

1-) www.yalirest.com (https://www.yalirest.com)

Ordövr Tabağı
Paçanga Böreği
7 çeşit ana menüden seçme
salata
meşrubat
6 çeşit seçmeli tatlı

Kişi başı 45 TL...

2-) Arif Et lokantası

Çorba
Karışık Izgara
Salata
1 su + 1 Meşrubat
Tatlı ( Fırın Sütlaç )

Kişi Başı 20 TL....

NOT: İki mekanda perşembe günü öğlenine kadar bana opsiyonlu... Fiyat yüksek olduğundan Yalı Restaurantı düşünmedim... Sonuçta yoldan gelicek dostlarım var... Aksi olmadığı sürece 2 numaralı mekanı perşembe günü onaylıyorum...

Bilgilerinize...

erdiyilmaz
14/06/2011, 19:22
orcun abi mekan kesin ise, ben duyuru metni hazirlayip, tekirdag ve cevre illere e-posta atacagim

asukasan
14/06/2011, 19:32
orçun valla bravo. mücadeleni tebrik ediyorum, keşke müsait olsam sana bu konuda eşlik edebilsem. Arif et lokantası eğer olacaksa çok iyi, dediğin gibi uzaktan gelecek arkadaşlarımız var, onlarıda düşünmek lazım.

WiSTaRiA
14/06/2011, 19:38
orcun abi mekan kesin ise, ben duyuru metni hazirlayip, tekirdag ve cevre illere e-posta atacagim

Bugün bu konu üzerinde konuşalım yarın sabah itibariyle duyuru metnini hazırlayıp yollarsın erdicim...

Teşekkürler...

orçun valla bravo. mücadeleni tebrik ediyorum, keşke müsait olsam sana bu konuda eşlik edebilsem. Arif et lokantası eğer olacaksa çok iyi, dediğin gibi uzaktan gelecek arkadaşlarımız var, onlarıda düşünmek lazım.

Sağol hasanım... Evet arif et lokantası gayet fiyat bakımından uygun... İnşallah sıkılmaz gelecek dostlar çünkü fazla bir özelliği yok mekanın... Benim nacizane fikrim yalı'dan yana hem güzel bir mekan hem doğayla iç içe...

Şuanda mekanımız Arif ET Lokantası aksi olmadığı sürece... Perşembe günü öğlene kadar onaylıyacam 2 yerden birini çünkü...

Burak Coskunirmak
14/06/2011, 22:25
bnm için mekan sorun değil ikisi de uyar.. sadece dediğim gibi istanbuldan gelecek arkadaşlardan biri ulaşsın telefonlaşalım.. kaç gibi kınalıda olurlar vs gibi detayları konuşalım.. whitegold soner arkadaşımız konvoyu toparlayıp yönetimi sağlayacaksa onunla iletişime geçebilirim.. ;)

AlemCi_SeRSeRi
14/06/2011, 22:33
Abi Menülere Bağlı Kalmıyalım direk et mangal usulü anlaşsak hani herkez kendi bütçesine göre yer menüye bağlı kalmaz ben şahsen salata ve sütlaç sevmiyorum :) Yer Sorun Değil Menüde Sıkıntı Var Herkez Herşeyi Yemez Sonuçta :) Öteki Türlü Sınırlama Oluyor 20 lirası bile cebinde olmuyan arkadaşlar olabilir..belki oda 5 liralık bişe yicek..böyle rakamlarla sınırlama koymuyalım...yemek yemiyen bile gelsin otursun çayını içsin veya bir tas çorba içsin :) önemli olan otopark okadar araba rahat sığabilcezmi yemek çokta önemli değil ben sefer tasımı getiririm :)

WiSTaRiA
14/06/2011, 22:37
Abi Menülere Bağlı Kalmıyalım direk et mangal usulü anlaşsak hani herkez kendi bütçesine göre yer menüye bağlı kalmaz ben şahsen salata ve sütlaç sevmiyorum :) Yer Sorun Değil Menüde Sıkıntı Var Herkez Herşeyi Yemez Sonuçta :) Öteki Türlü Sınırlama Oluyor 20 lirası bile cebinde olmuyan arkadaşlar olabilir..belki oda 5 liralık bişe yicek..böyle rakamlarla sınırlama koymuyalım...yemek yemiyen bile gelsin otursun çayını içsin veya bir tas çorba içsin :) önemli olan otopark okadar araba rahat sığabilcezmi yemek çokta önemli değil ben sefer tasımı getiririm :)

Fatih bu mantıkla yola çıkarsak yolda kalırız... Topluma uymamız gerek... Ozaman yemeği iptal edelim herkez gelirken ekmek arası peynir yapsın gelsin... Yada beslenme çantası hazırlıyalım nedersin? :D

Scottie
14/06/2011, 22:40
bende Eskişehir buluşmasından biliyorum.. yemek yenecek yeri buluyorsunuz katılımcı sayısına göre pazarlık yapıyorsunuz sonra yemeğe katılmayanlar gelicem diye belirtip gelmeyenler yüzünden organizatör arkadaşlar zor durumda kalıyor ve cebinden fazla para vermek zorunda kalıyor...

erdiyilmaz
14/06/2011, 22:41
Bugün bu konu üzerinde konuşalım yarın sabah itibariyle duyuru metnini hazırlayıp yollarsın erdicim...

Teşekkürler...

abi bir de hangi illerin uyelerine gonderilecek onu da yarin mesajinda belirtiver, yarin gunduz iste olacagim fazla foruma bakamiyorum

asil
14/06/2011, 22:49
yaz geldi buluşmalar başladı hadi bakalım...

WiSTaRiA
14/06/2011, 23:02
bende Eskişehir buluşmasından biliyorum.. yemek yenecek yeri buluyorsunuz katılımcı sayısına göre pazarlık yapıyorsunuz sonra yemeğe katılmayanlar gelicem diye belirtip gelmeyenler yüzünden organizatör arkadaşlar zor durumda kalıyor ve cebinden fazla para vermek zorunda kalıyor...

Haklısın eser... Olsun gülen yüzler solmasın dostluklar bitmesin... Eee hamama giren terler sonuçta... ;)

abi bir de hangi illerin uyelerine gonderilecek onu da yarin mesajinda belirtiver, yarin gunduz iste olacagim fazla foruma bakamiyorum

Tamamdır erdi... Yarın akşam üzeri mesaj atıcam sana...

yaz geldi buluşmalar başladı hadi bakalım...

Hadi hayırlısı...

ozdem
14/06/2011, 23:23
Orçun, dediğin gibi Yalı daha güzel duruyor ama çoğunluk ne istiyorsa
uyarız... ;)

WiSTaRiA
14/06/2011, 23:27
özlemcim benim fikrimi sorarsanız yalıdan çok memnun kalır herkez... Şuanda çoğunluk bişey diyemiyo yanılmıyorsam... Öyle bir ambiyans varki anlatamam...

ozdem
14/06/2011, 23:32
özlemcim benim fikrimi sorarsanız yalıdan çok memnun kalır herkez... Şuanda çoğunluk bişey diyemiyo yanılmıyorsam... Öyle bir ambiyans varki anlatamam...

valla ne diyim bana da kalsa Yalı derim ama diğer arkadaşlar
ne der bilemiyorum...

WiSTaRiA
14/06/2011, 23:34
Yalıyı seçersek bu liste yarı yarıya düşer diye düşünüyorum özlemcim....

G Ü N C E L

16-siyah rüzgar-adem AY
17-peterpan-fatih ATA
18-Elmedin BAŞKOL
19-mjcaner - Caner Elmas
20-cnc-tansel ustun
22-emre güzel ist
27-umut1975-umut atilla
33-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Tekirdağ
34- Burak çoşkunırmak - İstanbul

barslan112
15/06/2011, 00:52
Yalıyı seçersek bu liste yarı yarıya düşer diye düşünüyorum özlemcim....

G Ü N C E L

16-siyah rüzgar-adem AY
17-peterpan-fatih ATA
18-Elmedin BAŞKOL
19-mjcaner - Caner Elmas
20-cnc-tansel ustun
22-emre güzel ist
27-umut1975-umut atilla
33-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Tekirdağ
34- Burak çoşkunırmak - İstanbul
tabiki kişi başı olsa iyi ama araç içinde kişi sayısı çoçuklar baya tuzlu olur ama yalı gerçeken güzelmiş

AlemCi_SeRSeRi
15/06/2011, 03:14
Abi Liste Neden Yarı Yarıya Düşsün Dediğim Gibi Menüye Bağlı Kalmazsak Herkez Kesesine Göre Yemek Yer..Benim Kendi fikrim ama sen mekanı kiralıcaz gibi bi durum var diosan kapatıcaz mekanda sadece biz olucaz diosan mevzu değişir tabiki..benim için fark etmiyor her türlü yanınızdayım..

GP COSKUN
15/06/2011, 03:25
oh oh oh
listeye bak yahu 40 olmuş valla
harika bir buluşma olacak galiba katılacakların yerinde olmayı çok isterdim
ama şu anki işim yüzümden katılamıyorum tadını çıkarın arkadaşlar bu tür organizasyonlar senelerce unutulmuyor hele hele kurduğunuz kuracağınız arkadaşlıklar baki oluyor değerini bilin

WiSTaRiA
15/06/2011, 09:02
Abi Liste Neden Yarı Yarıya Düşsün Dediğim Gibi Menüye Bağlı Kalmazsak Herkez Kesesine Göre Yemek Yer..Benim Kendi fikrim ama sen mekanı kiralıcaz gibi bi durum var diosan kapatıcaz mekanda sadece biz olucaz diosan mevzu değişir tabiki..benim için fark etmiyor her türlü yanınızdayım..

Fix menu boyle organizasyonlarda sart fatihcim... Herkez kendininkini oder olayina girildimi ortalik karisiyor...

oh oh oh
listeye bak yahu 40 olmuş valla
harika bir buluşma olacak galiba katılacakların yerinde olmayı çok isterdim
ama şu anki işim yüzümden katılamıyorum tadını çıkarın arkadaşlar bu tür organizasyonlar senelerce unutulmuyor hele hele kurduğunuz kuracağınız arkadaşlıklar baki oluyor değerini bilin

Eyvallah abi... Birgun gelip mekanini masicam ve zorla katicam seni bulusmaya :)

Menuler kisi basi fix menu olarak ayarlandi arkadaslar... Kalabalik gelicek aileler icin fiyat fazla olabilir tabiki...

whitegold
15/06/2011, 13:13
İSTANBULDAN KATILACAK ARKADAŞLARIN DIKKATINE!

Arkadaşlar pazar gunu sabah saat 9,00 dan 9,30 a kadar mahmutbey gişelerine gırmeden sagda toplanılacaktır,daha sonra9,30 dan sonra gişeler gecilip 7 km sonra ilerde bır dınlenme tesısınde tekrar gec kalan arkadaşlar beklenıp kahvaltı yapılacaktır mumkun oldugunca mahmutbey gişelerinde buluşulacak saate rıvayet etmeye calısılırsa bır aksılık cıkmaz kımse kımseyı kaybetmez. bu arada uyarıcı bır hatırlatma yapmak ıstıyorum yolculuğumuz konvoy halınde olacagı ıcın hıcbır arkadasımızın bırbırını gecmek makas atmak slalom yapmak gıbı bır davranısta bulunmamasını baska aracları rıske atacak hareketlerde bulunmamasını hepımızın can guvenlıgı ve huzuru adına şimdiden rıca edıyorum.konvoy en sag serıtten sabıt hızla yapılacaktır lutfen herkez uysun. iletişim numaram 534 660 66 60.

AlemCi_SeRSeRi
15/06/2011, 13:27
Rica Etsem Buluşmanın Yapılacağı Adresi Açık Olarak Verirmisiniz..Not alayım ne olur ne olmaz..hemde bir km hesaplaması yapıcam kendimce..

WiSTaRiA
15/06/2011, 13:30
Sen corlu olarak hesapla...

WiSTaRiA
15/06/2011, 17:30
Trakya grubu icin yaziyorum ;

Edirneden gelen exixis ufuk Kardesim edirneden katilacak olan arkadaslari toplayip kirklareli luleburgaz olarak corluya gelmelerini rica edicem... Tekirdagdan katilacak arkadaslar arzu ederse corluya gelip kahvalti organizasyonumuza katilabilirler veyahut arzu ederlerse direk yeniciftlige gelebilirler ordan aliriz onlari... Canakkaleden gelecek arkadasim ise corluya gelebilirmi bilemem ama arzu ederse gelsin yada yeniciftliktende onu alirim... Corludan katilacak olan arkadaslar saat 9.30 da bulusma yerimiz orion otoparkidir... Trakya grubu bulusma saatini 9.30 orion yapalim ki kahvaltimizi yapar kinalida istanbul grubunu karsilariz... Sorusu olan yada tavsiyesi olan varmi??? Telefonum 0532 6739905 Telim 7/24 acik arkadaslar... Herturlu sorulariniz icin konusabiliriz... Sevgi ve saygilarimla...

Onur.t-Jet
15/06/2011, 18:32
arkadaşlar babalar gününden sebep organizasyona katılamıycam aile olarak dedemlerde toplanılıcakmış. katılmayı en çok isteyenlerden biriyim ama kısmet. herkeze iyi eğlenceler.

güncel liste
16-siyah rüzgar-adem AY
17-peterpan-fatih ATA
18-Elmedin BAŞKOL
19-mjcaner - Caner Elmas
20-cnc-tansel ustun
22-emre güzel ist
25-silentscream - Tolga TACALOĞLU (ist-avr) +3 - 19 HAZİRAN
26-umut1975-umut atilla
27-chapkyne-Hakan ÖZSOY (istanbul)
28-özhan şener - Çorlu - Profesyonel fotoğrafçı
29-olcay çalışkan - Tekirdağ
30-_onorom_ - Onur Özlük - Ankara^ydı artık Çorlu oldu
31-trakya__ - Emre ARSLAN - Lüleburgaz
32-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Tekirdağ
33- Burak çoşkunırmak - İstanbul
34- Özkan Kurtuldu - İstanbul
35- Superman - Erkın Cın - İstanbul
36- Mert Uğurlu - İstanbul +1
37- sezerism-İsmail Sezer - Çanakkale
38- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul
39- Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ

34ozkankurtuldu34
15/06/2011, 20:39
Güzel liste arkadaşlar. Beni listeye kim eklemiş bilemiyorum. Ama gelecegimi düşündügü için eklemiştir hiçbir buluşmayı kaçırmamak için özen gösteriyorum ve kısmetse aranızda olacagım form genelinde edindigim tüm arkadaşlıklarım müthiş saygın kişiliklerle tanışıp ailemiz ile paylaşamadıgımız güzel anılarımız oluyor bence kimse bu bulumayı kaçırmasın katılmaya özen göstersin orçun arkadaşım emegine yüregine saglık kısmetse aranızda olacagım...

Herkeze şimdiden iyi eglenceler umarım listede bir eksilme olmaz ve orçun arkadaşımızıda zor durumda bırakmamış oluruz.

Bu arada şişelerini getireyim mi? Orçunum :) emanetlerin bende hala bursadan bahri abinin emanetleri nerdeyse komposto oldu :) ben nasıl onlara dokunmadım hala kendime hayret ediyorum :)

Herkez buluşmanın degerini bilsin arkadaşlar. Güzel birgün olacak şortlarınızı ve havlularınız da getirinde buluşma sonrasında oraya gitmişken denizede girelim...:)

cnykrdnz
15/06/2011, 20:59
arkadaşlar babalar gününden sebep organizasyona katılamıycam aile olarak dedemlerde toplanılıcakmış. katılmayı en çok isteyenlerden biriyim ama kısmet. herkeze iyi eğlenceler.

maalesef bende onurla aynı nedenden ötürü çok istememe ve ilk defa katılacak olmama rağmen katılamıyorum.Orçun abi umarım son anda böyle vazgeçip sana ayıp etmiş olmayız,ama diğer taraftan da babamı dedemi ziyaret etmediğim zaman ayrı bi vizdan azabı duyucam :( iki ucu.....değnek

güncel liste
4- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
5- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK ( Çorlu )
6- PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR ( İstanbul )
7- Mr ze - Kunt OZ ( İstanbul )
8- mm_isik - Murat IŞIK ( İstanbul ) +1
9- ozdem - Özlem Çufaoğlu (İSTANBUL) +1
10- Sedini - Aytg LüLe (istanbul - çorlu) +3
11 - hotflush - Tuğrul Dönmez - Çorlu
12-barslan112-burhan arslan-istanbul
13-bravo_sercan-sercan TÜRKÖZ
14-ExTrEm-çağatay GÜLDALI+1
15-siyah rüzgar-adem AY
16-peterpan-fatih ATA
17-Elmedin BAŞKOL
18-mjcaner - Caner Elmas
19-cnc-tansel ustun
20-SEZERİSM-ismail sezer ( ÇANAKKALE)
21-emre güzel ist
22-volkan611-volkan engür ist
23-ceyhuncinar-Ceyhun ÇINAR İst
24-silentscream - Tolga TACALOĞLU (ist-avr) +3 - 19 HAZİRAN
25-umut1975-umut atilla
26-chapkyne-Hakan ÖZSOY (istanbul)
27-özhan şener - Çorlu - Profesyonel fotoğrafçı
28-olcay çalışkan - Tekirdağ
29-_onorom_ - Onur Özlük - Ankara^ydı artık Çorlu oldu
30-trakya__ - Emre ARSLAN - Lüleburgaz
31-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Tekirdağ
32- Burak çoşkunırmak - İstanbul
33- Özkan Kurtuldu - İstanbul
34- Superman - Erkın Cın - İstanbul
35- Mert Uğurlu - İstanbul +1
36- sezerism-İsmail Sezer - Çanakkale
37- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul
38- Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ

mm_isik
15/06/2011, 21:04
arkadaşlar pazar günü aranızda olamayacağım 2.geleneksel trakya buluşmasını kaçırıyorum :( pazar gunu babalar gunu oldugu ıcın ailece bir plan yapılmış uymak durumunda kaldım.. hepınızden özür dilerim. orçun şimdiden eline ayağına sağlık tüm uğraşların için.

34ozkankurtuldu34
15/06/2011, 21:18
GÜNCEL: Evet aramızdan eksilenler oluyor her zaman ki gibi 20 araç çıkarsa iyi :)

güncel liste
4- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
8- ozdem - Özlem Çufaoğlu (İSTANBUL) +1
9- Sedini - Aytg LüLe (istanbul - çorlu) +3
10 - hotflush - Tuğrul Dönmez - Çorlu
11-barslan112-burhan arslan-istanbul
12-bravo_sercan-sercan TÜRKÖZ
13-ExTrEm-çağatay GÜLDALI+1
14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
19-SEZERİSM-ismail sezer ( ÇANAKKALE)
20-emre güzel ist
21-volkan611-volkan engür ist
22-ceyhuncinar-Ceyhun ÇINAR İst
23-silentscream - Tolga TACALOĞLU (ist-avr) +3 - 19 HAZİRAN
24-umut1975-umut atilla
25-chapkyne-Hakan ÖZSOY (istanbul)
26-özhan şener - Çorlu - Profesyonel fotoğrafçı
27-olcay çalışkan - Tekirdağ
28-_onorom_ - Onur Özlük - Ankara^ydı artık Çorlu oldu
29-trakya__ - Emre ARSLAN - Lüleburgaz
30-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Tekirdağ
31- Burak çoşkunırmak - İstanbul
32- Özkan Kurtuldu - İstanbul
33- Superman - Erkın Cın - İstanbul
34- Mert Uğurlu - İstanbul +1
35- sezerism-İsmail Sezer - Çanakkale
36- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul
37- Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ[/QUOTE]

AlemCi_SeRSeRi
15/06/2011, 21:21
Liste Patır patır Dökülmeye Başladı Bu Nedir Böle Babalar Gününden Darbe Geldi...

tmac_fuat
15/06/2011, 22:25
Trakya grubu icin yaziyorum ;

Edirneden gelen exixis ufuk Kardesim edirneden katilacak olan arkadaslari toplayip kirklareli luleburgaz olarak corluya gelmelerini rica edicem... Tekirdagdan katilacak arkadaslar arzu ederse corluya gelip kahvalti organizasyonumuza katilabilirler veyahut arzu ederlerse direk yeniciftlige gelebilirler ordan aliriz onlari... Canakkaleden gelecek arkadasim ise corluya gelebilirmi bilemem ama arzu ederse gelsin yada yeniciftliktende onu alirim... Corludan katilacak olan arkadaslar saat 9.30 da bulusma yerimiz orion otoparkidir... Trakya grubu bulusma saatini 9.30 orion yapalim ki kahvaltimizi yapar kinalida istanbul grubunu karsilariz... Sorusu olan yada tavsiyesi olan varmi??? Telefonum 0532 6739905 Telim 7/24 acik arkadaslar... Herturlu sorulariniz icin konusabiliriz... Sevgi ve saygilarimla...

Abicim kahvaltıya katılmaya çalışacağım fakat olur da kaçırırsam saat kaç gibi Çorlu'da olayım?

WiSTaRiA
15/06/2011, 22:32
Arkadaşlar geçen haftalarda ben size 19 u babalar günü buluşmayı erteliyelim demiştim fakat kaale almayıp cevap bile yazılmadı şimdi patır patır dökülüyo herkez... Tabiki hak veriyorum ailesiyle geçirmek ister herkez ben mesela cumartesiden kutluyacam ailemle ve babamla... Kalan sağlar bizimdir mantığıyla yola devam arkadaşlar... :D:D:D Gelenlerin başımızın üzerinde yeri vardır...

@özkancım; listeye ben ekledim senin ismini eklemesemiydim... Lamı cimi yok geleceksin dostum... Gelmezsen gelip alırım seni :D:D Eee tabiki gelirken emanetleride getir yani... :D:D

NOT: 19 Mayıs 2011 2nci Geleneksel TRAKYA BULUŞMASI Programı:

- 09:30 İstanbul grubu mahmutbey gişelerinden girdikten 4-5 km sonraki benzinlikte buluşup kahvaltı yapıcaklar...
Aynı saatte de Trakya grubu Çorlu Orion Otoparkında Buluşup Kahvaltı yapıcak...

- 10:30 İstanbul Grubu Kahvaltı organizasyonundan kınalı ya doğru hareket...

- 11:00 Trakya Grubu Kahvaltı organizasyonundan Kınalıya Hareket ve İstanbul Grubunu Karşılama Seramonisi...

- 11:30 da kınalıya varış ve Trakya Grubuyla Mekana hareket...

- 12:15 Mekana Varış...

Veda Programı....

-17:00 ile 18:00 arası yemek mekanından ayrılış ve deniz havası alıp çay içmek için ereğliye intikal...

-18:15 Marmara Ereğlisi Paşa Cafe'ye varış...

-19:15 Marmara Ereğlisinden ayrılış... ( Evli evine Köylü Köyüne Misali ) :D:D:D:D

Uygunmudur Program Dostlar...

G Ü N C E L

10 - Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ
14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
36- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul[/QUOTE]

WiSTaRiA
15/06/2011, 22:33
Abicim kahvaltıya katılmaya çalışacağım fakat olur da kaçırırsam saat kaç gibi Çorlu'da olayım?

Saat 9.30 da orionda buluşucaz... 11 e doğruda istanbul dostlarımızı karşılamak için kınalıya intikal edicez...

Scottie
15/06/2011, 22:38
Orçun eline emeğine ve yüreğine sağlık.... katılan herkese şimdiden iyi eğlenceler...
katılanların yüreğine sağlık...

WiSTaRiA
15/06/2011, 22:39
Sağol eser... Ben bişey yapmadım ki inşallah pazar günü hep beraber bişeyler yapıcaz... :D:D

Scottie
15/06/2011, 22:42
Sağol eser... Ben bişey yapmadım ki inşallah pazar günü hep beraber bişeyler yapıcaz... :D:D

buluşma organize etmek zordur....

WiSTaRiA
15/06/2011, 23:01
Dostlar için ve dostluk için yapılan herşey kutsaldır o yüzden varsın yorgunluk olsun... Herkezin yüzü güler bir şekilde mutlu ayrılırlarsa burdan ne mutlu bana ve ozaman ne yorgunluk kalır nede tasa... En mutlu insan ben olurum....

StrawBeeRy
15/06/2011, 23:36
aynen buluşma düzenlemek zordur ralli buluşmasında canım çıkmıştı valla ama değmişti :)

bu arada sanırsam bir aksilik çıkmazsa aranızdayım

yalnız hangisine gidiyoruz çok ahım şahım bir yer olmasına gerk yok malum öğrenciyiz 2 kişi gelicez ona göre :D

WiSTaRiA
15/06/2011, 23:46
Sana koyarmı be mertçim lüks yere gitmek... :D

Arkadaşlar gideceğimiz yer kişi başı 20 TL olan mekandır...

34ozkankurtuldu34
15/06/2011, 23:50
Üzülerek söylemek istiyorum ki biz bulgaristan göçmenlerinin geleneksel yaz piknigi varmış pazar günü tüm bulgaristan göçmenleri orada olacak bizim trakya da meşhur olan çalgı ekibide orda olacak herkez mangalını etini alıp gidiyor heryerden katılım var bu nedenle hadımköyde piknik organizasyonumuz oldugu için aranızda olamayacagım ama keşke önceden haberim olsaydı bu bizim bulgaristanlıların gününden orda yapardık bu organizasyonu piknik havasında herkez mangalını yiyip içecegini alıp geliyor orkestra var dügün gibi bir eglence oluyor daha bursa ve bulgaristandan bile aradılar beni bu gece o nedenle aranızda olamayacagım keşke hepiniz bu şenligimize katılabilseydide organizasyon nasıl olur görürdünüz müthiş bir eglence olacak aranızda yokum çok üzgünüm ama katılmak isteyenler ugrayabilirler GÖÇMEN kim var aramızda gerçi göçmen olmasınada gerek yok herkez katılabilirdi keşke bilseydim de orçunla irtibata geçip buluşmamızı burda gerçekleştirseydik herkez deli gibi eglenirdi... ÜZÜGÜNÜM ARANIZDA YOKUM...

Orçunum emanetlerini bir ara getiririm emin ellerde rahat ol ama pazar günü içersemde hakkını helal et. Ben bahri abiden ayarlarım yine sana :)
G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
32- Superman - Erkın Cın - İstanbul
33- Mert Uğurlu - İstanbul +1
34- sezerism-İsmail Sezer - Çanakkale
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul[/

StrawBeeRy
15/06/2011, 23:51
bu ara maalesef koyar abi :D

mm_isik
15/06/2011, 23:54
BENDEMİ BAHANE BULSAM :)[/QUOTE]

demişsin özkan benim mesajımdan sonra yazdığın için cevap veriyorum siteye nekadar zamandır üyeyim ve kaç bulumaya katılmışım bi bak istersen araştır..ben istanbul bulusmalara küsmüş iken durumun ayaklanmasının arkasında duran bir kişiyim..bu buluşmaya katılamayacagım ıcın uzgunum ve planlama ve organızasyonda arkadaslarımı zor durumda bırakmamak ıcın haber verıyorum.
(geçen sene neşet suyunda yaptıgımız bulusmaya ismini yazdırmana ragmen habersız katılmadıgını bıldıreyım özkan ;) )

Orçun babalar günü diye konuşma geçtimi hiç gözüme çarpmadı atladım belkide,bende dün ögrendım pazar gununun babalar gunu oldugunu :S

WiSTaRiA
15/06/2011, 23:54
Üzülerek söylemek istiyorum ki biz bulgaristan göçmenlerinin geleneksel yaz piknigi varmış pazar günü tüm bulgaristan göçmenleri orada olacak bizim trakya da meşhur olan çalgı ekibide orda olacak herkez mangalını etini alıp gidiyor heryerden katılım var bulgaristandan bile bu nedenle hadımköyde piknik organizasyonumuz oldugu için aranızda olamayacagım ama keşke önceden haberim olsaydı bu bizim bulgaristanlıların gününden orda yapardık bu organizasyonu piknik havasında herkez yiyip içecegini alıp geliyor orkestra var dügün gibi bir eglence oluyor daha bursa ve bulgaristandan bile aradılar beni bu gece o nedenle aranızda olamayacagım keşke hepiniz bu şenligimize katılabilseydide organizasyon nasıl olur görürdünüz müthiş bir eglence olacak aranızda yokum çok üzgünüm ama katılmak isteyenler ugrayabilirler GÖÇMEN kim var aramızda gerçi göçmen olmasında gerek yok herkez katılabilirdi keşke bilseydim de orçunla irtibata geçip buluşmamızı burda gerçekleştirseydik herkez deli gibi eglenirdi... ÜZÜGÜNÜM ARANIZDA YOKUM...

Orçunum emanetlerini bir ara getiririm emin ellerde rahat ol ama pazar günü içersemde hakkını helal et. Ben bahri abiden ayarlarım yine sana :)
G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul[/

iyi eğlenceler arkadaşım...

34ozkankurtuldu34
16/06/2011, 00:06
Buldum bahaneyi dicem ama bahane beni buldu dogruyu söylemek gerekirse bulgaristan göçmenlerinin piknik organizasyonundayım hafta sonu şunu da belirtmek isterim ki ben kendimi yazdıgım organizasyonlara hep katıldım birileri beni yazdı ise bunu bilemem gitmeyecegim yere kendimi yazmıyorum birtek eskişehir oldu onunda nedeni vardı. Neyse ya kimse kimseye hesap vermek zorunda degil kimse kimseyede hesap soramaz ben makara yaptım sade orda murat herkez kafasına göre takılabilir. Rumuzumdanda belli sanırım keyifsel üyeyim kafama göre takılıyorum ama keşke bu buluşmayı bizim şu piknik organizasyonun da gerçekleştirebilseydik geç ögrendim bunu yoksa orçunu da yormamış olurduk ama orçun iyi bişeyler hazırlamıştır herkez eglenecektir kimsenin kuşkusu olmasın.

Bana gelince aile büyüklerinde kıramayacagım insanların hepsi bu piknik organizasyonun da o nedenle gelemiyorum yoksa gelmeyi aranızda olmayı çok isterim buna emin olabilirsiniz arkadaşlar...

WiSTaRiA
16/06/2011, 00:27
G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul

Onur.t-Jet
16/06/2011, 00:41
Arkadaşlar geçen haftalarda ben size 19 u babalar günü buluşmayı erteliyelim demiştim fakat kaale almayıp cevap bile yazılmadı şimdi patır patır dökülüyo herkez... Tabiki hak veriyorum ailesiyle geçirmek ister herkez ben mesela cumartesiden kutluyacam ailemle ve babamla... Kalan sağlar bizimdir mantığıyla yola devam arkadaşlar... :D:D:D Gelenlerin başımızın üzerinde yeri vardır...

abim mutlaka gelicektim ekerim diyodum fakat dedem bu aralar pek iyi değil öyle kötü bir durum oldu abim.

WiSTaRiA
16/06/2011, 01:11
abim mutlaka gelicektim ekerim diyodum fakat dedem bu aralar pek iyi değil öyle kötü bir durum oldu abim.

Gecmis olsun onurcum... Dedenin ellerinden operiz... Bizimde sevgi ve saygilarimizi ilet...

exixiz
16/06/2011, 09:59
Buluşmada 2 kişi de olsa 1. ben olucam. :D

Edirne tarafından gelicek arkadaşlar irtibata geçersek hep beraber gitmiş oluruz.

Bu kadar erken olacağını sanmazdım ama erken oldu. Saat 6 - 7 gibi kalkmam lazım ki kahvaltıda bende olayım Trakya grubu ile birlikte.. :D

İrtibat için telefonumu veriyorum, gelicek olan arkadaşlarımız bana ulaşırsa sabah Edirne'den vınlarızz.. Tel : 0546 744 46 06

Hadi bakalım hayırlısı.. :)

Not : Arayan olmazsa Çorlu'ya basar giderim haa.. :D:D

mertugurlu
16/06/2011, 10:54
GÖÇMEN kim var aramızda gerçi göçmen olmasınada gerek yok herkez katılabilirdi[/

Benim dedemin babası da Bulgar göçmeniymiş. Göçünce Kırklareli'ye yerleşmişler. Büyük dededen sonra dedem polis olmuş Kırklareli'nde. sonra istanbula çıkmış tayini babam çocukken. ondan sonrası malum zaten. Kırklareli Yoğuntaş köyüne kayıtlıyız.
-----------------------------------

organizasyonun kesinleşmesine çok sevindim. pazar günü 9:30'a doğru mahmutbey gişelerde buluşmak üzere.

Acemi bir buluşmacı olarak sormak istiyorum;
"yanında şunu getir, şöyle gel, bunu da unutma, bu da olsaydı yanında güzel olurdu" diyeceğiniz önerileriniz varmıdır?

Burak Coskunirmak
16/06/2011, 13:04

@özkancım; listeye ben ekledim senin ismini eklemesemiydim... Lamı cimi yok geleceksin dostum... Gelmezsen gelip alırım seni :D:D Eee tabiki gelirken emanetleride getir yani... :D:D

- 09:30 İstanbul grubu mahmutbey gişelerinden girdikten 4-5 km sonraki benzinlikte buluşup kahvaltı yapıcaklar...

- 11:00 Trakya Grubu Kahvaltı organizasyonundan Kınalıya Hareket ve İstanbul Grubunu Karşılama Seramonisi...

Veda Programı....

-17:00 ile 18:00 arası yemek mekanından ayrılış ve deniz havası alıp çay içmek için ereğliye intikal...

-19:15 Marmara Ereğlisinden ayrılış... ( Evli evine Köylü Köyüne Misali ) :D:D:D:D

Uygunmudur Program Dostlar...

G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
36- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul[/QUOTE]

Orçun hocam çorludan kınalıya geldiğinizde tekirdağ yoluna döneceksiniz değil mi? Orda duracaksanız siteler yanyol diye bir tabela var bende orda bekleyebilirim sizi.. hatta yolu işgal etmemek adına sakatlık da olmaması açısından yanyola girip rampayı çıktıktan sonra caminin yanındaki Shell'de de bekleyebiliriz İstanbul'dan gelecek arkadaşları.. Uygun mudur?

StrawBeeRy
16/06/2011, 13:07
burak abi mahmutbey gişeleri geçtikten sonr bahçeşehir gişelerin altında dinlenme tesisleri var orada kahvaltıya geçmeyecekmisin

Burak Coskunirmak
16/06/2011, 13:15
yok kardeşim ben c.tesi sbh erkenden yazlığa gidicem.. bzmkiler temizlik yapacaklar.. onların alışveriş getir götür işleriyle uğraşıcam.. ;) kınalı buluşma yerinin orda ztn yazlık sorun olmayacak bnm için.. ;) dediğim shell benzicisinin karşısında sahil kenarında.. hemen çıkınca shelldeyim ztn.. bide oranın alanı geniş rahat toplanırız yolda sakatlık olur kenarda durmayalım onun için orada toplanalım istanbul grubuyla diyorum..

StrawBeeRy
16/06/2011, 13:21
hmm anladım abi

fiko
16/06/2011, 14:15
orcun seni tebrik ederim arabayla gelmek istediğim ilk buluşmaydı fakat evde olmam gerekiyor babalar günü olayı,kızımın evlilik yıldönümünü olması,tüm arkadaşlara iyi eğlenceler .........

whitegold
16/06/2011, 17:42
mert sen gelıyomusun kardesım?

StrawBeeRy
16/06/2011, 19:47
mert sen gelıyomusun kardesım?
aynen abi düşünüyorum araba serviste cumartesi günü çıkıcak o zaman listeye girerim :)

WiSTaRiA
17/06/2011, 00:58
Orçun hocam çorludan kınalıya geldiğinizde tekirdağ yoluna döneceksiniz değil mi? Orda duracaksanız siteler yanyol diye bir tabela var bende orda bekleyebilirim sizi.. hatta yolu işgal etmemek adına sakatlık da olmaması açısından yanyola girip rampayı çıktıktan sonra caminin yanındaki Shell'de de bekleyebiliriz İstanbul'dan gelecek arkadaşları.. Uygun mudur?[/QUOTE]

Olur son güne doğru plan yaparız gene....

orcun seni tebrik ederim arabayla gelmek istediğim ilk buluşmaydı fakat evde olmam gerekiyor babalar günü olayı,kızımın evlilik yıldönümünü olması,tüm arkadaşlara iyi eğlenceler .........

Gönüller bir olsun abi... Daha önceden koymuştuk tarihi ve babalar günü 19 haziran olduğunu öğrendiğimde erteliyelimmi dedim kimseden ses çıkmadı...

G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul

34ozkankurtuldu34
17/06/2011, 03:43
Benim dedemin babası da Bulgar göçmeniymiş. Göçünce Kırklareli'ye yerleşmişler. Büyük dededen sonra dedem polis olmuş Kırklareli'nde. sonra istanbula çıkmış tayini babam çocukken. ondan sonrası malum zaten. Kırklareli Yoğuntaş köyüne kayıtlıyız.
-----------------------------------

organizasyonun kesinleşmesine çok sevindim. pazar günü 9:30'a doğru mahmutbey gişelerde buluşmak üzere.

Acemi bir buluşmacı olarak sormak istiyorum;
"yanında şunu getir, şöyle gel, bunu da unutma, bu da ol
saydı yanında güzel olurdu" diyeceğiniz önerileriniz varmıdır?

Mert arkadaşım biz göçmenlerin eglencesi bitmez ne kadar geçmişine önem verip göçmenlerle aynı ortamı paylaştıgını bilemem ama biz bu hafta sonu hadimköyde bulgairstan göçmenlerinin piknigi var o nedenle bu buluşmaya katılamıyorum çobannasıflılar dersen büyüklerin bilir izmir bursa aydın ankara eskişehir izmit istanbul bulgairstan almanya ve fransadan bu piknige katılanlar var aile büyükleriminde orda oldugundan ve geçmişimide sahip çıkmak adına bu hafta sonu piknikteyim aranızda olamayacagım ama buluşma dönüşü aramızda olmak isteyen varsa bana ulaşsın keşke bu buluşmayı o ortama ayarlayabilseydik çok güzel olurdu geç ögrendim yoksa orçunla konuşuruz ve istanbul grubu içinde yakın bir mesafe olurdu herkez gönlünce eglenirdi.
Biz göçmenler EYLENMEYİ biliriz katılmak isteyenler bana ulaşabilir
0541-648-02-52

Arkadaşlar öncelikle ailem ve bulunan ortama akrabalarıma ve atalarıma özgeçmişşime yanlış yapamam o ortamda bulunmam gerektigi için aranızda olamıyorum üzgünüm o nedenler herkeze iyi eglenceler dilerim...
Geri dönüşte aramızda olmanızı isterim göçmen olmanız önemli degil. bana ulaşabilirsiniz. Saygılar...

exixiz
17/06/2011, 13:32
Eksilen arkadaşlar yerine sanırım Edirne'den bir arkadaş daha buldum. Yarın tekrar kendisi ile görüşerek bize katılabilir.

Oda bir Grande Punto sahibi ancak foruma üye değil.. :D

emrequzel
17/06/2011, 14:37
Üzülerek söylüyorum ki tatilde olmamdan dolayı sizlerle olamıcam...Askere gitmeden bu bulusmaya katılıp herkesle vedalasmak isterdim ama planlar çakıştı malesef.
Gidene kadar foruma giremeyebilirim yoğunlukdan dolayı.
O yüzden Herkes hakkını helal etsin..
Hepinize iyi eğlenceler..

whitegold
17/06/2011, 15:26
bizim evdede sular kesık belkı bende katılamıyabılırım:):) ılk okulda ders calısmayanların bahanesı gıbı:) saka saka benım ısmımı yazdırıpta gıtmedıgımı daha goren olmamıstır heralde eskısehıre bıle ısmımıarabam servıste olmasına ragmen bırsekılde gıtmısımdır herkez bılır,arkadaşlar gelemeyen arkadaşlara bence bukadar kafayı takmayalım bız eglenmemıze bakalım herkezın gecerlı bır nedenı vardır mutlaka,bu arada ıstanbul gurubundan istanbul toplanma merkezı saati ile bır sıkıntımız yoktur umarım kımseden ses cıkmıyor??

ozdem
17/06/2011, 15:40
Üzülerek söylüyorum ki tatilde olmamdan dolayı sizlerle olamıcam...Askere gitmeden bu bulusmaya katılıp herkesle vedalasmak isterdim ama planlar çakıştı malesef.
Hepinize iyi eğlenceler..

Emre'cim sana şimdiden önce iyi tatiller sonra da hayırlı tezkereler... :)
Sağ salim, hayırlısıyla bir an önce bitirmeni dilerim...
Kolayca çarçabuk geçip gitsin inşallah... Kendine çok iyi bak...

Sevgiler...

bizim evdede sular kesık belkı bende katılamıyabılırım:):) ılk okulda ders calısmayanların bahanesı gıbı:) saka saka benım ısmımı yazdırıpta gıtmedıgımı daha goren olmamıstır heralde eskısehıre bıle ısmımıarabam servıste olmasına ragmen bırsekılde gıtmısımdır herkez bılır,arkadaşlar gelemeyen arkadaşlara bence bukadar kafayı takmayalım bız eglenmemıze bakalım herkezın gecerlı bır nedenı vardır mutlaka,bu arada ıstanbul gurubundan istanbul toplanma merkezı saati ile bır sıkıntımız yoktur umarım kımseden ses cıkmıyor??

Soner, saat uygun bence ama mahmut bey gişelerin orada ki
kahvaltı yapacağımız yerin adını biliyor musun? Eğer biliyorsan söylemende
fayda var. Çünkü gişelere yetişemeyen arkadaşlar direkt olarak kahvaltı
yerine gelebilirler... ;)

Bu arada sanırım Anadolu yakasından bizden başka gelecek arkadaş yok.
Hoş Hüseyin katılırım diyordu ama herhalde foruma bakmak için fırsatı olmadı...
Tek biz olacağımıza göre direkt gişelerin oraya geliriz artık...

ceyhuncinar
17/06/2011, 15:49
Arkadaşlar sağlık sorunu sebebiyle Ailem memlekete gittiler Puntomla. Başka marka araçla gelsem sorun yaşatmayacaksa katılabilirim ? Amaç katılmaktı ve söz vermiştim sözümü yemek istemiyorum.

ozdem
17/06/2011, 16:06
Arkadaşlar sağlık sorunu sebebiyle Ailem memlekete gittiler Puntomla. Başka marka araçla gelsem sorun yaşatmayacaksa katılabilirim ? Amaç katılmaktı ve söz vermiştim sözümü yemek istemiyorum.

Ceyhun selam, öncelikle geçmiş olsun acil şifalar...
Başka bir araç ile gelmenin ne sıkıntısı olacak, her ne kadar
punto çatısı altında olsak da asıl amaç dostluk, muhabbet...
Seni de aramızda görmekten mutlu oluruz... :)

ceyhuncinar
17/06/2011, 16:11
Özlem selam. Teşekkürler. Benim açımdan bir sıkıntı yok gp güzelliğinin içinde böcek olacak sadece o sıkıntısı var :)

whitegold
17/06/2011, 17:13
Arkadaşlar sağlık sorunu sebebiyle Ailem memlekete gittiler Puntomla. Başka marka araçla gelsem sorun yaşatmayacaksa katılabilirim ? Amaç katılmaktı ve söz vermiştim sözümü yemek istemiyorum.arkadasım cok gecmıs olsun Allah acıl şifalar versın,arkadasım ıstersen benım aracımlada gelebılırsın nerde oturuyorsun alayyım senıde?

Emre'cim sana şimdiden önce iyi tatiller sonra da hayırlı tezkereler... :)
Sağ salim, hayırlısıyla bir an önce bitirmeni dilerim...
Kolayca çarçabuk geçip gitsin inşallah... Kendine çok iyi bak...

Sevgiler...

Soner, saat uygun bence ama mahmut bey gişelerin orada ki
kahvaltı yapacağımız yerin adını biliyor musun? Eğer biliyorsan söylemende
fayda var. Çünkü gişelere yetişemeyen arkadaşlar direkt olarak kahvaltı
yerine gelebilirler... ;)

Tek biz olacağımıza göre direkt gişelerin oraya geliriz artık...ya özlemcıgım gercekten yerın adını tam bılmıyorum ama koskocaman numaramı yazdım:)yınde yazıyım yetısemıyen arkadaslar ıcın 0534 660 66 60 gıseye yetısemıyen kahvaltı yerıne gelecek arkadaslar arayıp net ogrenırler nerde oldugumuzu ama bu aksam ıs cıkısı gıdıp tam yerınıde ogrerım aksama yazabılırım sıkıntı olmasın.

Hepinize iyi eğlenceler..emre cıgım soyadı gıbı guzel kardesım helal hoş olsun Allah yolunu acık etsın sımdıden hayırlı teskereler Allahın selametı uzerınde olsun canm kardesım senı sevıyoruz.bu forum senı unutmıycak:)

BeCkS
17/06/2011, 17:21
arkadaşlar ne zaman bu buluşma acaba?

whitegold
17/06/2011, 17:26
Arkadaşlar özür diliyerek bır duzeltme yapmak ıstıyorum,şimdik Sedini - Aytg LüLe arkadaşımla konustumda sureklı corluya gıdıp gelen bır arkadaş olarak mahmutbey gıselerını gectıkten sonra kahvaltı ıcın gıdecegımız yer selımpasa sapagını gectıkten 1 2 km sonra sagda petrolofısının dınlenme tesıssymıs bılgınıze,yanı mahmutbey gıselerınden sonra 20 km flan gıdıp selımpasa sapagını gecınce sagda kalıyor gecıken arkadaslara duyurulur,mahmutbey gıselerıne gelecek arkadaslarda gıselerden gecmeden sagda toplanılcak haberınız olun ve ltfesn saate rıvayet etmeye calısalım.

ceyhuncinar
17/06/2011, 17:54
[QUOTE=whitegold;537638]arkadasım cok gecmıs olsun Allah acıl şifalar versın,arkadasım ıstersen benım aracımlada gelebılırsın nerde oturuyorsun alayyım senıde?

Soner çok saolasın. Pm attım.

sedini
17/06/2011, 21:04
Arkadaşlar özür diliyerek bır duzeltme yapmak ıstıyorum,şimdik Sedini - Aytg LüLe arkadaşımla konustumda sureklı corluya gıdıp gelen bır arkadaş olarak mahmutbey gıselerını gectıkten sonra kahvaltı ıcın gıdecegımız yer selımpasa sapagını gectıkten 1 2 km sonra sagda petrolofısının dınlenme tesıssymıs bılgınıze,yanı mahmutbey gıselerınden sonra 20 km flan gıdıp selımpasa sapagını gecınce sagda kalıyor gecıken arkadaslara duyurulur,mahmutbey gıselerıne gelecek arkadaslarda gıselerden gecmeden sagda toplanılcak haberınız olun ve ltfesn saate rıvayet etmeye calısalım.

Evet arkadaşlar Soner abiyle bugun konustum o zaten tarifini yapmış ama ben yinede tarif edeyim.. Mahmutbey gişeler geçilip TEM otobanına çıktıktan sonra hiç bir sapaktan çıkmayın.. Selimpaşa sapağını geçtikten sonra (aman sapaktan girmeyin temde kalmaya devam edin) sağda kalın bir yokuş çıkacaksınız sonrasında yol düzleşip hafif eğim kazanırken virajın bitiminde sağa gireceksiniz zaten tabelalar var dinlenme tesislerinin kaçırmazsınız. Petrol Ofisi 2 kahvaltı mekanı sampi köftekspress gibi seçenekleri bol bir mekan.. ayrıca fiyatlarıda gayet uygundur ürünleride genelde tazedir..

Tek biz olacağımıza göre direkt gişelerin oraya geliriz artık...

Ablacım bende anadolu yakasından katılacağım şu an çorludayım ama istanbula döneceğim birazdan 8i 20 geçe ya da buçukta carrefour civarında uygun olursa ayhan abiyle size takılabilirim peşinize yoksa direk gişelerde görüşürüz :)

By_Clio
18/06/2011, 03:23
Ben tatildeyim gelemiyorum malesef :(

whitegold
18/06/2011, 12:09
listede ismi olan bı cogu arkadasın sesı cıkmıyor umarım yarın bızı yarı yolda bırakmazlar

Mr.Freeze
18/06/2011, 12:18
Yarin olsa da gezsek

tnrsrc
18/06/2011, 12:38
...

Veda Programı....

-19:15 Marmara Ereğlisinden ayrılış... ( Evli evine Köylü Köyüne Misali ) ...

G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla

Merhaba arkadaşlar 17 temmuz okul kapadığında izmire gitmeyi planlıyordum ama okul idaresi pazartesi gününe toplantı koymuş. gidemiyoruz izmire. eee o zaman izmire gidemiyorsak 2. Trakya Buluşmasına dedik :) Orçun abi beni de eklersin demi listeye.

37- tnrsrc - Taner Sürücü - Silivri +1

WiSTaRiA
18/06/2011, 12:53
Sen kendini yazmissin zaten tanercim... :)

silentscream
18/06/2011, 12:54
G Ü N C E L

14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
37- tnrsrc - Taner Sürücü - Silivri +1

SON GÜNCEL...

exixiz
18/06/2011, 15:10
listede ismi olan bı cogu arkadasın sesı cıkmıyor umarım yarın bızı yarı yolda bırakmazlar

Tek umudumuz onlar zaten. Sesi çıkmayıpta egsoz sesini inşallah duyabiliriz buluşmada..

Bu arada Steel Marka egsozum var alıcak olan arkadaş varsa. Bagaja atabilirim. Buluşmada halledebiliriz işleri.. :D

ceyhuncinar
18/06/2011, 17:21
Soner yardımın için tşkkrlr. Bugün memlekete gidiyorum hastamız vefat etti katılamayacağım herkesten özür dilerim.

whitegold
18/06/2011, 17:35
başın sagolsun arkadasım yapabılcegımız bırsey varmı?

WiSTaRiA
18/06/2011, 20:10
Soner yardımın için tşkkrlr. Bugün memlekete gidiyorum hastamız vefat etti katılamayacağım herkesten özür dilerim.

Basiniz sagolsun... Allah geri kalanlara saglikli uzun omur dilerim...

WiSTaRiA
18/06/2011, 23:58
Evet Trakya Buluşmasına az kaldı... Ben erkenden yatar... Herkeze hayırlı geceler... Sabah görüşmek üzere...

TELİM;

0 532 673 99 05

halils2
19/06/2011, 01:15
iyi eğlenceler arkadaşlar. aranıza katılmayı çok isterdim katılıp katılmamam bu güne bağlıydı. yarın gece çalışacağım için ve düğünümüz olduğu gelemiyorum. hepinize iyi eğlenceler :)

sedini
19/06/2011, 08:05
Arkadaslar dun aksam yedigimden zehirlenip butun geceyi hastanede serum yiyerek gecirdigimden su an yola cikacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi.. İlerleyen saatlerde iyi hissedersem katilma durumum olabilir..

Dun aksam 11 de ozlem ablayla konusup kavacikta bulusup oyle gelicegimizi mahmutbey giselere kadar bile konusmustuk.. 2 gun oncede soner abiyle konusmustum.. Kahvalti mekaniyla ilgili.. Kismet olmadi..

Bu sekilde son dakikada gelemiyorum denmesinden hic hoslanmazken ben boyle bir durumda kaldim.. Basta organizasyonu duzenleyen orcun abi den sonrasindada organizasyona katilan tum arkadaslardan ozur dilerim..

Mr.Freeze
19/06/2011, 10:09
Gecmis olsun

exixiz
19/06/2011, 10:20
Orcun agam kesecek beni. Hemide lihme lihme..

WiSTaRiA
19/06/2011, 10:24
@aytug : gecmis olsun canim...

@exisis : hemde dogruyacam seni...

Trakya grubu bulusma yerinde ;)

mertugurlu
19/06/2011, 21:48
gittik, buluştuk, döndük... e hadi fotoları istiyoruz artık. orçun abi nerde fotolar ya? :) :) :)

Punkre4s
19/06/2011, 21:50
Evet fotoları bekliorzZ:D

ozdem
19/06/2011, 21:54
@Ceyhun, başınız sağolsun... Allah geride kalan sizlere sabır ve
uzun ömüler versin...

@aytuğ, sana da tekrar çok çok geçmiş olsun, acil şifalar...

__________________________________________________ _________

Eveeeeett, buluşmamızı yaptık evlerimize döndük... :)

Başta organizasyonu düzenleyen Orçun arkadaşımız olmak üzere tüm katılım
sağlayan arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz.
Trakyalı arkadaşlarımızla da tanıştık kaynaştık, güzelce ağırlandık.
İstanbul' lu arkadaşlarımızla keyifli bir yolculuk yaptık, herkese teker teker
teşekkür ederiz...

Tabi yine her zaman olduğu gibi listeye adını yazdırdığı halde hiç bir mazeret
bildirmeden katılmayan arkadaşlar sağolsunlar bu geleneği bozmadılar... :)

Her ne kadar listede 40 araçla başlasak da gerçekte 12 araçlık oldukça keyifli
bir buluşmaydı, başka organizasyonlarda tekrar görüşmek dileğiyle...

Sevgiler,
Özlem&Ayhan

WiSTaRiA
19/06/2011, 23:08
gittik, buluştuk, döndük... e hadi fotoları istiyoruz artık. orçun abi nerde fotolar ya? :) :) :)

Bende 1-2 tane video ve resim var... Diğer resimlerin hepsi onorom arkadaşımda... Oda en kısa zamanda foruma ekliyecektir... En son görüştüğümde çorluda ameliyatını bitirmiş çerkezköye bir hastanede ameliyata gitmek için yoldaydı...

Evet fotoları bekliorzZ:D

Biraz sabır :)

uzun ömüler versin...

teşekkür ederiz...

Sevgiler,
Özlem&Ayhan

Evet gerçekten çok güzel bir buluşmaydı... Bir hatam bir eksiklik olduysa affola.... İnşallah güzel birgün geçirmişsinizdir... KAtılan abilerime kardeşlerime ve dostlarıma sonsuz teşekkür ederim... Ayağınıza,lastiğinize ve gaz pedalınıza sağlık... Özlem inde dediği gibi listeye ismini yazdırıp mazeret bildirmeden aramıza katılmıyan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim......

Tekrar yeni buluşmalarda görüşmek ümidiyle...

Orçun ÇABUK
GRaNDePuNToTR TRaKYa

onorom
19/06/2011, 23:29
Arkadaşlar herkese iyi akşmalar ancak sizlerden ayrıldıktan sonra ancak doğru düzgün karnımı doyurup pc başına oturabildim, erkenden ayrılmak zorunda kaldığım için kusuruma bakmayın, için kala kala ayrıldım. İnşallah bir daha ki buluşmada acısını çıkartırım. Fotoğraflar için sizlere birazdan ekleme yapacağım. Makine halen arabada aşağıdan alıp upload edip buraya paylaşıcam. Katılımcı bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere...

fiko
19/06/2011, 23:41
uzun ömüler versin...

teşekkür ederiz...

Sevgiler,
Özlem&Ayhan
orcuna teşekürler.tekrar inanın eşimle gelmek istediğim bir buluşmaydı çok özür dilerim iyi geçtiğine inanıyorum her şeyden evvel emek sarf edip emeğe saygızıslık yapanlara yazık.....t

Arkadaslar dun aksam yedigimden zehirlenip butun geceyi hastanede serum yiyerek gecirdigimden su an yola cikacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi.. İlerleyen saatlerde iyi hissedersem katilma durumum olabilir..

Dun aksam 11 de ozlem ablayla konusup kavacikta bulusup oyle gelicegimizi mahmutbey giselere kadar bile konusmustuk.. 2 gun oncede soner abiyle konusmustum.. Kahvalti mekaniyla ilgili.. Kismet olmadi..

Bu sekilde son dakikada gelemiyorum denmesinden hic hoslanmazken ben boyle bir durumda kaldim.. Basta organizasyonu duzenleyen orcun abi den sonrasindada organizasyona katilan tum arkadaslardan ozur dilerim..
aytuğ geçmiş olsun.....inş şimdi iyisindir

WiSTaRiA
20/06/2011, 00:16
Sağlık olsun fikret abi... Birdahakinde görüşmek üzere....

Bendeki video ve resimler arkadaşlar.....

Video:

1- YouTube - ‪video1‬‏ (https://www.youtube.com/watch?v=A3OV0Qz6JJQ)

2- YouTube - ‪video2‬‏ (https://www.youtube.com/watch?v=rp86Sg7pIMw)

3- YouTube - ‪video3‬‏ (https://www.youtube.com/watch?v=9sP8ixluLoY)

Arkadaşlar videoları ekliyorum... Resimleri eklemede problem var sanki....

onorom
20/06/2011, 00:38

Video:

Yok yok problem yok hızlı resim yükleme ile boğuşuyorum birazdan sıcak sıcak fotolar geliyor... Bu arada 3. video on numara olmuş sağolasın...

Mr.Freeze
20/06/2011, 00:46
Çok güzel bir buluşma idi.

mertugurlu
20/06/2011, 00:49

Video:

süper olmuş abi videolar. ellerine sağlık. benimde katıldığım ilk buluşmanın resmi kaydı olmuş oldu bu arada:))))

:cool:

tmac_fuat
20/06/2011, 00:50
Abilerim, ablalarım, başta Orçun abi olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir buluşma oldu. Listeye yazılan arkadaşların bazıları ellerinde olmayan nedenlerden gelemedi, bir çoğu da bir neden göstermeden, haber vermeden gelmediler. Ama her zamanki gibi bu yine hiçbir şeyi etkilemedi. Çok hoş sohbet bir buluşmaydı, herkese tekrardan teşekkürler :)

onorom
20/06/2011, 00:53
https://hizliresimyukle.com/thumb-68804.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68804/dsc_7281.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68800.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68800/dsc_7297.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68802.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68802/dsc_7280.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68798.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68798/dsc_7296.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68789.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68789/dsc_7276.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68787.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68787/dsc_7275.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68786.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68786/dsc_7277.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68785.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68785/dsc_7264.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68784.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68784/dsc_7290.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68783.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68783/dsc_7288.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68782.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68782/dsc_7295.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68780.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68780/dsc_7262.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68779.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68779/dsc_7269.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68777.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68777/dsc_7270.jpg)

https://hizliresimyukle.com/thumb-68781.jpg (https://hizliresimyukle.com/showpic-68781/dsc_7263.jpg)

DEVAMI GELİYOR !!!

onorom
20/06/2011, 00:57
Yahu bu resimler neden ufak ? Çıldırıcam yahu 10 saattir yüklenmedi şimdide ufak!

WiSTaRiA
20/06/2011, 00:57
Bendeki resimlerde geldi....

https://img386.yukle.tc/images/92011.jpg (https://www.yukle.tc)

https://img381.yukle.tc/images/48442.jpg (https://www.yukle.tc)

https://img384.yukle.tc/images/77583.jpg (https://www.yukle.tc)

https://img388.yukle.tc/images/90855.jpg (https://www.yukle.tc)

https://img383.yukle.tc/images/66226.jpg (https://www.yukle.tc)

Punkre4s
20/06/2011, 00:59
Hayat Punto Ve punto kullanan arkadasların oldugu zaman güsell :) yni yeni abilerim ablalarım arkadaslarım oldugu için çok mutlu oldum Bugun için herkese teşşekürü bi borc bilirim

WiSTaRiA
20/06/2011, 01:00
resimlerin üzerine tıklayınca başka sayfada büyüyor resimler onurum...

alpimmm
20/06/2011, 01:01
emeğinize sağlık, çok güzel bir buluşma olmuş yine :)

GPS2
20/06/2011, 01:10
Tebrikler arkadaşlar güzel bir buluşma 3-5 dünyası bir başkadır içi dışı birdir bizlerin trakyalıların...:) Özkankurtuldu*yu göremedim Orçun...resmen komposto olacak bu iş...:):)

ozdem
20/06/2011, 01:13
Arkadaşlar, ellerinize sağlık tüm çekimler süper duruyor...

Bize bu dostluğu kurmamızı sağlayan, bu samimi içten paylaşımlara
vesile olan forumumuza sonsuz teşekkürler...
Yaşasın GPTR kardeşliği... :)

WiSTaRiA
20/06/2011, 01:27
Tebrikler arkadaşlar güzel bir buluşma 3-5 dünyası bir başkadır içi dışı birdir bizlerin trakyalıların...:) Özkankurtuldu*yu göremedim Orçun...resmen komposto olacak bu iş...:):)

Sağol abicim... Evet Özkan kurtuldu gelmedi... Başka yerde organizasyonu varmış....

onorom
20/06/2011, 01:32
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/364.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:33
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/430.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:34
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/442.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:36
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/455.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:38
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/473.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:40
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/498.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:41
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/525.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:42
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/525.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

WiSTaRiA
20/06/2011, 01:42
Onurum biraz önceki gibi ekleseydin keşke... Makinalar kasmaya başladı :D:D

onorom
20/06/2011, 01:43
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/544.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:45
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/568.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

onorom
20/06/2011, 01:46
Onurum biraz önceki gibi ekleseydin keşke... Makinalar kasmaya başladı :D:D

Abi yüklenmiyo öteki türlü kaç kere denedim kitleniyo zaten bitti :)

WiSTaRiA
20/06/2011, 01:54
VaLLa onurum milletin bilgisayarları kilitlenmezse iyidir... Esasında erdiyle konuşmak lazım normal resim eklenmiyor hata veriyor... Daha önceden bu resmi eklemişsinizdir diyor...

barslan112
20/06/2011, 02:24
VaLLa onurum milletin bilgisayarları kilitlenmezse iyidir... Esasında erdiyle konuşmak lazım normal resim eklenmiyor hata veriyor... Daha önceden bu resmi eklemişsinizdir diyor...

resimler çok güzel olmuş çeken ve poz veren arkadaşları kutlarım

mertugurlu
20/06/2011, 09:42
https://i1106.hizliresim.com/2011/6/20/544.jpg (https://goo.gl/mc9cY)

'Geleneksel 2nci TRaKYa BuLuşması'nda 'Geleneksel 1inci Göbek Buluşması' :)))))

exixiz
20/06/2011, 10:10
Süper birgündü. Tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler. Güzel dostluklar edindiğimi söyleyebilirim. İlk buluşmam ama son olmayacak, çünkü dostluklar apayrı birşey.

Söylenecek söz fazla yok, sadece yaşanması gerekirdi ve yaşandı.

Şuan Berra'nın durumunu düşünüyorum acaba akşam uyuyabildi mi? :) Canım yaa.. Çok yandı.

Burak Coskunirmak
20/06/2011, 10:19
selam herkese.. buluşmada olan herkese teşekkürler özellikle orçun abinin ellerine kollarına sağlık.. güzel bi buluşmaydı.. fazla kalamasam da çok zevk aldım ve sizin gibi dostlarla tanıştığıma çok memnun oldum.. tekrardan görüşmek bu gzl insanlarla daha uzun vakit geçirmek dileğiyle.. :)

asukasan
20/06/2011, 10:39
çok istediğim zaman maalesef bir türlü isteklerime kavuşamıyorum, bu toplantıyı çok istemiştim ancak sağlık nedenleri ile elimize olmayan sebeplerden katılamadım. Mazeretimi orçun kardeşime bir gün önceden belirttim. Resimlerden ne kadar zevkli ve eğlenceli bir toplantı olduğu belli, aranızda olamadığımdan dolayı katılan tüm arkadaşlarımdan özür dilerim.

PoLLiaNNa
20/06/2011, 12:08
Çok güzel bi buluşma olmuş, tebrik ederiz. Fotoğraflarda harika ayrıca...

Scottie
20/06/2011, 12:22
Akşam eve gidince tüm resimlere bakacağım.. merak ediyorum şimdiden...

buluşmaya katılan herkesin yüreğine sağlık...

Orçun Tebrikler...

WiSTaRiA
20/06/2011, 12:39
Çok teşekkür ederim arkadaşlar....

JASMINE
20/06/2011, 12:40
Arkadaşlar dün telefon ile buluşma bilgilerini canlı almıştım. ;)
Ancak şu anda işte olmam sebebiyle fotoğraflara bakamıyorum. Akşam detaylı bir şekilde inceleyeceğim.

Söylenecek başka bir söz yok. Organizasyonda emeği geçen, katılan, desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkürler. Allah Puntişlere zeval vermesin :)
Emeğinize sağlık, yüreğinize sağlık.
Yaşasın GPTR kardeşliği ve dostluğu.

Tabiii yine söylemeden geçemeyeceğim. Bu dostluk ortamını bize yaşattığı için esas mimarımız Erdi'ye bir kez daha teşekkürler. :)

jacoben
20/06/2011, 13:05
buluşma güzel olmuş, görüntüler de öyle, düzenleyen ve katılanların emeğine sağlık, orçun (abiye) arkadaşımıza teşekkürler...

WiSTaRiA
20/06/2011, 13:24
Daha nice güzel buluşmalarda görüşmek ümidiyle... Sırada maşukiye yada ağva buluşması var arkadaşlar... ;)

mertugurlu
20/06/2011, 14:27
ağva buluşması için ne gerekiyorsa, elimden geldiğince yardımcı olurum orçun abi. bilgin olsun.

StrawBeeRy
20/06/2011, 14:36
elinize ayağınıza sağlık ok güel buluşma olmuş.bu seferde aksaklıklardan dolayı gelemedim kusura bakmayın.yalnız resimlerin hepsini göremedim tek tek çok kasıyor :(

WiSTaRiA
20/06/2011, 14:46
ağva buluşması için ne gerekiyorsa, elimden geldiğince yardımcı olurum orçun abi. bilgin olsun.

Müsait bir zamanda özlem ve sonerlede konuşuruz... Ramazandan önce yada sonra güzel olur... Başımızda büyüklerle :):)

mertugurlu
20/06/2011, 15:26
başımızda bir Büyük olmadan Yeni bir organizasyona kalkışmamak lazım. kontrol ettim ağva'nın Rakımı 4 metreymiş. :))))

GP COSKUN
20/06/2011, 15:48
katılan arkadaşları tebrik ederim adınıza yakışır harika bir buluşma olmuş
katılamadığım içinde ayrıca üzüntü duydum
keşke çalışmıyor olsaydım da aranızda olup hepinizle kucaklaşıp özlem giderseydim
elinize emeğinize sağlık arkadaşlar

PeterPAN
20/06/2011, 18:37
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim :( aranızda olmayı çok istiyordum fakat hesapta olmayan bir durum yüzünden aranıza katılamadım, umarım bir daha ki sefere yanınızda olurum...

exixiz
20/06/2011, 18:56
'Geleneksel 2nci TRaKYa BuLuşması'nda 'Geleneksel 1inci Göbek Buluşması' :)))))

Sanırım bir daha ki karede bende olucam.. :D

JASMINE
20/06/2011, 20:38
Resimler harika, ortam harika, organizasyon harika. Daha ne diyelim. HARİKASINIZ DOSTLAR :) :)

Daha nice güzel buluşmalarda görüşmek ümidiyle... Sırada maşukiye yada ağva buluşması var arkadaşlar... ;)

Bende istiyorum. Bende istiyorummmmm. Çok özledim hepinizi. O buluşmaya kesin gelmeliyiz Puntişimle :) :)

tnrsrc
20/06/2011, 21:48
her ne kadar listenin yarı katılılım sağlansa da bana göre çok güzel bir buluşmaydı. İlk buluşmamdı. Güzel insanlarla tanıştığım için kendimi mutlu hissediyorum. Başta Orçun abi olmak üzere herkese teşekkürler... Bir daha ki buluşmada görüşmez üzere...

ozdem
20/06/2011, 21:51
Bende istiyorum. Bende istiyorummmmm. Çok özledim hepinizi. O buluşmaya kesin gelmeliyiz Puntişimle :) :)

Canımcım süper olur valla, her zaman bekleriz...
Ramazan dan önce temmuz da yapmak lazım, hatta dün cumartesi den gidip bir gece
konaklamalı yaparsak daha iyi olur diye konuşmuştuk....

Aslında normalde bu sene yıllık izin alamayacaktım ancak bugün bir süpriz
oldu gibi temmuzun ilk haftası ya da ikinci haftasına izinli olma
ihtimalim var... En kısa sürede bu durum netleşecek, ona göre
tarih belirleyip Orçun' un da dediği gibi büyüklerimizle güzel
bir buluşma yaparız inşallah... :)

JASMINE
20/06/2011, 21:54
Canımcım süper olur valla, her zaman bekleriz...
Ramazan dan önce temmuz da yapmak lazım, hatta dün cumartesi den gidip bir gece
konaklamalı yaparsak daha iyi olur diye konuşmuştuk....

Aslında normalde bu sene yıllık izin alamayacaktım ancak bugün bir süpriz
oldu gibi temmuzun ilk haftası ya da ikinci haftasına izinli olma
ihtimalim var... En kısa sürede bu durum netleşecek, ona göre
tarih belirleyip Orçun' un da dediği gibi büyüklerimizle güzel
bir buluşma yaparız inşallah... :)

E hadi bakalım. Sizden haber bekleyeceğim. Ona göre uçak biletimi alayım bende :) :) Ben Cuma gecesi gelip Pazar gecesi dönmeyi hedefliyorum bu sefer :)

WiSTaRiA
20/06/2011, 22:18

Tabiki geliceksin yasemincigim... Arkadaslar bir tatil ayarlasakya agva masukiye ayvalik vs gibi yerlerde... 2-3 gunluggune bile olsa... Bir pansiyon tarzi biseyler ayarlasak olmazmi?

Kesinlestirelim tarihide bende izine ayrilayim bari ;)

34ozkankurtuldu34
21/06/2011, 20:52
Arkadaşlar bu buluşmayı organize eden orçun arkadaşımızın yüregine emegine saglık aranızda olamadım malum ekstra bir organizasyon çıktı kıramayacagım aile ortamım bulgaristan göçmenlerinin çobannasıf köylülerinin buluşması gerçekleşti bizim köyün buluşmasındaydım kaktırdık içtik açıldık habire durmaksızın eglenceliydi her kaktırdıgımda aklım sizlerdeydi ama bundan sonra ki buluşmalarda aranızdayım keşke bu buluşmayı bizim organizasyona ayarlayabileydik daha da eglenirdik bir kaç karede benden herkeze saygılar. Gönlüm sizlerleydi. Birdaha ki sefere aranızdayım işşallah...Herkeze saygılar...

mm_isik
21/06/2011, 21:11
katılan herkesin emeğine sağlık arkadaşlar. çok güzel fotolar ..

whitegold
23/06/2011, 13:21
arkadaşlar bıraz gec oldu yazmam kusura bakmayın.pazar gunu gercekten cok guzel bır bulusmaydı gene tahmınler yanılmtmadı fıre gelenden daha coktu ama hıcbırsey keyfımızı bozmaya yetmedı bız yedık ıctık gulduk sohpet ettık eglendık yenı yenı dostlar edındık hersey dort dortluktu organızasyonu yapan orcun arkadasıma katılan tum dostlarıma agbılerıme cok tesekkur ederım.bıdahakı buluşmada gorusmek uzere,bu arada resımlerı yukleyen tum arkadasların elıne saglık hepsı bırbırınden guzel cıkmıs.saygılar...

WiSTaRiA
23/06/2011, 14:29
Ben teşekkür ederim dostum...